Merhabalar motorsiklet sevdalıları.benim motorla ilgili bir sorunum var ,eğer bana yardımcı olursanız sevinirim 600 cc motorum ilk calıştırmada motor soğukken buji oldürüyor. Motor sıcakken veya yolculuk esnasında herhangi bir şey yok herşey normal gidiyor.Bunu neden yapar bana en kısa zamanda bu işten anlayan arkadaşlar yazsın.nasıl olur,ne kadara olur.Cevapları bekliyorum.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
rews, motor hakkında bılgı verırmısın?? modelı tipi vs...
o zaman yardımcı olabılırız sana?? _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
motorun modeli 94 model olduğundan sanırım otomatik cigle değil motor soğuk iken pistonlar zengin yatık karşımı isterrr bunda bişey yok motorun ilk çalıştırıken cigleni aç 1.2 dk çalışsın yeterli sonra sorun çıkarmaz
96 modeli vardı arkadaşımda GOLDBERG, in dediği doğru olabilir ama bunu senin bildiğini düşünüyorum..buji kesmesi cok sınır bozucu bir durum basıma ıkı kere geldı ordan bılıyorum..buradan tam olarak yardımcı olamayabılırız ustana danısman gerekecek... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 23.07.2007 - 09:21 Mesaj konusu:
Dostum, karburatörlerini uzun zamandır temizletmediysen ve 94 model olduğun için de depo içindeki biriken pislikler karburatörünü yeterince tıkamıştır herhalte. okadar ki kelebekler tam kapatmıyor ve motoru stop ettiğinde akşam bıraktığında enjektör ağzına hayli bir birikme oluyor sabaha kadar. ve sen sabah marşa bastığında o birikmiş benzin birden pistona doluyor ve ya buji kesiyor ya da benzin çok fazlaysa yanmaya fırsat bulamadan ıslanıp ateşleme yapamıyor.
Benim 93 GSXR750'ye olmuştu. Karbüratörünü temizlet.
Benim eski motorum aynı sorunu yapuıyordu, tam cikle değil de yarım cikle çalıştırırsan benzin ıslatmıyor, bu sorun daha az tekrar ediyor. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız