Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Triumph Daytona 675

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Triumph Daytona 675

Triumph Daytona 675
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 30.11.2006 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.11.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi nasıl 600 cc katagorisine soktum bu makinayi anlatayim Çok gülüyorum

bir makinanin 600 cc supersport katagorisinde sayılabilmek ve yarişabilmek için FIM in belirledigi bazi şartlar vardir..

400 cc 4 silindir supersport motosikletler
600 cc ye kadar 4 silindir supersport motosikletler
680 cc ye kadar 3 silindirli supersport motosikletler
750 cc ye kadar 2 silindirli supersport motosikletler

bu 4 katagori 600 cc supersport katagorisi sayiliyor..

yani eski şampiyonlardan zxr400 suzuki gsxr 400.. şimdiki güncel 600 cc ye kadar olan sporcular, daytona 675 ve ducati 748 749 serileri.. birbirinin rakibidir. testler ve degerlendirmelerde birbiriyle yapılır Dil çıkarıyorum

ben kafamdan sokmadim yani Çok gülüyorum
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 30.11.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes görüşlerini sölemiş ama birde olaya şu yönden bakın 2 silindirlik makinanın ömrümü daha uzundur yoksa 4 silindirlik bir makinanınmı gerçi çoğumuz bu yönden bakmıyoruzz hepimiz 4 silindirlik makına sesi güsel diye 4 silindiri tercih ediyor.

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 23.07.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu makinanın bi kaç videosunu izleyin youtube da ayrıca 3 silindir olmasına rağmen ses 4 silindir gibi çıkıyor ve çok iyi.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R demiş ki:
675cc nasıl bir 600cc kategorisi galibi Göz kırpıyorum
Makine 3 silindir olduğu için 680cc'ye kadar izn veriliyor pistte. Ve motosiklet bütün diğer motorlardan baariz bi şekilde ince olduğu için pistte kedi gibi gidiyor,geçen sene balkan şampiyonasındada 1.olmuşlardı(fabrika takımı) Ve bütün japonlardan herşeyi ile daha sağlam bi motor..

En son cpatience tarafından 23.07.2007 - 15:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 23.07.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bazı arkadaşlar bu adamlar ne zamn 4 silindir makina yapmayı öğrenecek demişler bence 3ve 5 silindir makinaların ayarları daha zordur bu yüzden adamlar olayı aşmışlar boşverin siz japon makina rakip bile olmaz bu alete
Kaleli_Ati
Üye
Üye

Nereden: ÇANAKKALE

MesajTarih: 23.07.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tasarımına ve kaliteisine diycek yok ama rakiplerine göre çok pahalı.O paralara rahat 1000 lik alınır. Beğenmedim
Kaleli_Ati Çevrimdışı Kaleli_Ati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makina yakışıklı seside 10 numara..
ama alırmıyım ? ?

Link

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 23.07.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende triumph'un naked versiyonunun testini okumustum yere goğe sıgdıramadılar,etkilendim bence denemeye deger bi marka Bravo
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 23.07.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hoş bi makine..ouraklı gibi maşallah Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 44 saniye:

oturaklı olucak tı o.... Bravo
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto vitrinde açılması gereken bir konu..Yanlış yerde olması sebebi ile kilitlendi...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal