Tarih: 23.07.2007 - 20:00 Mesaj konusu:
Oradaki doktorlarla lütfen münakaşa etmeyin, polemiğe girmeyin. Siz o tartışmanın sonunda oradan ayrılıyorsunuz ama Turgut hala orada. Sizlerin orada sergilediğiniz tutumlar doktorların orada Turgut'a karşı olan bakış açılarını da etkileyebilir.
aybiketa, yaw ben bugun gittim öyle biri yok dediler nasıl olamz dedim güvenlige defterlere baktırdım bir süre önce taburcu edilmiş :S
sevindim ama bi yandan üzüldüm acaba durumu nasılll
YASQ, haklsın kötü bir davranıstı ama fazlasıyla sinirlendirdi doktor bu kadar ince düşünemedim _________________
Tarih: 22.09.2007 - 12:32 Mesaj konusu:
bartende_RR, Darüşafaka'daki tedavilerden olumlu yanıt alınamadığı için , Kızıltopraktaki bakım evine geri döndü, daha sonra bir iki yere daha gittiğini duydum..
Son durumundan haber alamadım, bilen varsa ..?
acil şifalar diliyorum
MD YÖNETİCİLERİ ; üyelerin başına böyle bir olay geldfiğinde maddi anlamda yardımada ihtiyaç olabilir diye düşünüyorum
arkadaşımız özel odaya çıkarılsın özel hastaneye götürülsün türünden çok haklı öneriler var ancak eğer kaza yapan arkadaşımızın maddi desteğe ihtiyacı varsa MD yöneticileri bu konuda derhal faliyete geçsinler derim
Arkadaşımızın sağlığına kavuşturulması için ne yapılabilecekse kampanya falan ne gerekiyorsa
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız