Adresinden de bakabilirsiniz nasil bir sey olduguna.
Evet pahali bir ekipman, ama hayatinizi kurtarabilir gunun birinde, ya da felc olma tahikenizi.. Bilinez.
Akrapovic egzoz filan gibi aksesuarlara para vermek yerine tabii ki bu tip koruyucu ekipmana yonelmek cok daha dogru bir secim.
Bir kaza gecirip kask sayesinde hayatta kaldiginizi farzedelim, kaska verdiginiz paraya acirmisiniz? Bu da oyle bir sey iste. Ucuz sigorta.
Bu koruyucu bu yil Dakar da zorunlu olacak. Bu koruyucu olsaydi unlu Meoni olmeyecekti... belki Omer de...
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 23.07.2007 - 21:01 Mesaj konusu:
birkaç ay önce bir dergide tanıtılmıştı bu bmw markası ile.Ama fiyat belli değildi?Mont ve kaskıyla kazan yapan bir arkadaşım boynundan yara aldı.Hemen izmire götürdüler boynuna platin takıldı.Çok riskli bir ameliayattı.Ayrıca hayatta kalsa bile %50 felç riski vardı.& aYDAN fazla oldu taburcu olalı hala fizik tedavi görüyor.
Arkadaşlar insan hayatı bu parayla ölçülemez.Tamam pahalı olduğunun farkındayım ama bir atasözü derki ucuz mal alacak kadar fakir değilim.Hoş bu aletin çin malı olanı yok ama neeyyyysseee _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tanıtım için teşekkürler,
burdan öğrendim bu malzemeyi ve epey araştırdım,
cok faydalı bi eser...
yalnız Türkiye'de bulamadım .
internet üzerinden satış yapan biçok yabancı site Türkiye'ye göndermiyo,
sonra yoruldum vazgectim...
Eger burda bu boyunlugu satan bi yer varsa,
yerini hatta telefonunu verebilirse çok sevinirim... _________________ ------------------------------------------
------------------------------------------
------------------------------------------
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız