Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BMW Boyun destek sistemini hazırladı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BMW Boyun destek sistemini hazırladı

BMW Boyun destek sistemini hazırladı
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir şey mutlaka kullanılmalı Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecen gezimde bunlardan bir tane denedim. Leatt Brace diye bir marka. BMW da bunlara yaptirip ustune kendi markasini vuruyor. Ayni sey.

Taktiginizde takili oldugunu bile farketmiyorsunuz, hic bir hareketinizi engellemiyor, cok da hafif... Yok gibi.

http://www.leatt-brace.com/

Adresinden de bakabilirsiniz nasil bir sey olduguna.

Evet pahali bir ekipman, ama hayatinizi kurtarabilir gunun birinde, ya da felc olma tahikenizi.. Bilinez.
Akrapovic egzoz filan gibi aksesuarlara para vermek yerine tabii ki bu tip koruyucu ekipmana yonelmek cok daha dogru bir secim.

Bir kaza gecirip kask sayesinde hayatta kaldiginizi farzedelim, kaska verdiginiz paraya acirmisiniz? Bu da oyle bir sey iste. Ucuz sigorta.

Bu koruyucu bu yil Dakar da zorunlu olacak. Bu koruyucu olsaydi unlu Meoni olmeyecekti... belki Omer de...

TR de de duyulup yayginlasmasini, yarislarda zorunlu olmasini dilerim.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

d.d teşekkur ederim hepimizin en yakın zamanda temin etmesi gerekicek Bravo
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 23.07.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birkaç ay önce bir dergide tanıtılmıştı bu bmw markası ile.Ama fiyat belli değildi?Mont ve kaskıyla kazan yapan bir arkadaşım boynundan yara aldı.Hemen izmire götürdüler boynuna platin takıldı.Çok riskli bir ameliayattı.Ayrıca hayatta kalsa bile %50 felç riski vardı.& aYDAN fazla oldu taburcu olalı hala fizik tedavi görüyor.

Arkadaşlar insan hayatı bu parayla ölçülemez.Tamam pahalı olduğunun farkındayım ama bir atasözü derki ucuz mal alacak kadar fakir değilim.Hoş bu aletin çin malı olanı yok ama neeyyyysseee Gülümsüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MeTiN_C
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 28.07.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tanıtım için teşekkürler,
burdan öğrendim bu malzemeyi ve epey araştırdım,
cok faydalı bi eser...
yalnız Türkiye'de bulamadım .

internet üzerinden satış yapan biçok yabancı site Türkiye'ye göndermiyo,
sonra yoruldum vazgectim...

Eger burda bu boyunlugu satan bi yer varsa,
yerini hatta telefonunu verebilirse çok sevinirim...
Başa dön
MeTiN_C Çevrimdışı MeTiN_C Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal