Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Chopper nedir - Cruiser nedir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Chopper nedir - Cruiser nedir
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yasanmamishayatlar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgilerinize sağlık arkadaşlar....
eğer cruiser ve chopper lar yukarda ki resimler gibi farklı ise DENİZLİde sadece 1 tane gerçek chopper var...
ama piyasada chopper olarak bilinen binlerce cruiser varrrmışşşş...!!!
yasanmamishayatlar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi şimdi biz bi chopper yaptık bizimde çevremizdekilerinde hoşuna gitti üretime gecmek istiyoz nerelere başvurmalıyız ne yapmalıyız ?
Başa dön
hakann Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 08.08.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakann demiş ki:
abi şimdi biz bi chopper yaptık bizimde çevremizdekilerinde hoşuna gitti üretime gecmek istiyoz nerelere başvurmalıyız ne yapmalıyız ?

ITU makine fakultesine bir danisin bakalim. Yardimci olacaklardir.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt paylaşım için teşekkürler, bunu çoğu insan karıştırıyordu Bravo

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 08.08.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer izin alabilirde yapmaya başlarsak inş çok ucuza chopper sahibi olunabilecek çünkü çoğu motoru hariç geriye kalan parcaların çoğunu biz yapıoz yani çin malı motordan biraxz daha pahalıya kendinize özel chopper olacak inş izin alırda yaparsak
Başa dön
hakann Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: вαкıякöу∂єη

MesajTarih: 08.08.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önemli bi paylasım TEŞEKKÜRLER. Alkışlıyorum
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.08.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler...bundan sonra chopper demek yok yaşasın cruiser lar Çok gülüyorum Gülümsüyorum

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
boraks250
Üye
Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 21.08.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende ortalıkta geziyorum benim chopper ım var diye Gülümsüyorum
Bilglere teşekkürer. Benim artık bir cruiser ım var.
Başa dön
boraks250 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ciplak_Artci
Üye
Üye

Nereden: İSt/kızıltoprak

MesajTarih: 21.08.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok önemli noktaya değinmişsin.Ve de çok güzel bi şekilde bilgilendirdiğin için teşekkürlerimi sunuorum.Ben de bu chopper ve cruiser olayının karıştırılması üzerinde çok duruordum.Sen baya ii anlatmışsın.Umarım herkes okur da neyin noldugunu öğrenir... Bravo
Başa dön
ciplak_Artci Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Checkmate
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİ BİLGİLER İÇİN SAOL...BEN RESİMDEKİ MOTORA BENZER BİR MOTOR ESENLER/İSTANBUL'DA GÖRDÜM BİR TANE DÖNERCİNİNDİÇok gülüyorum MANYAK DA EGZOS SESİ VAR
Başa dön
Checkmate Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rascalmanson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerinizi öpmek istiyorum.. bu konuda yamaha çok karıştırıyordu kafamı.. yamaha choppers diye biliniyo çünkü xvs'ler.. yoksa öyle mi, değil mi.. bak yine kafam karıştıGülümsüyorum
Başa dön
rascalmanson Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadow35
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.10.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

herkez chopper olarak biliyor artık dilimize oturmuş
Başa dön
shadow35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 04.11.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

..DD....Babocan inan tüm mesajları tektek okudum..Emeğine ve bilgine saygı duyuyorum... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet)

MesajTarih: 04.11.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için sağol Gülümsüyorum bu ghoster nedir ?
Başa dön
motodrift Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 04.11.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için sağol Bravo
Başa dön
oguz_92 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
11. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye