tsquare, eveeeet geliyorum Başağım kıvırcıııım _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 22.07.2007 - 07:04 Mesaj konusu:
mezar, kardeşim walla kusura bakma ben şu anda diyarbakır lice2deyim biliyorsun bir önceki toplantıda konuştu 3 ay sonra yanınızdayım allah emanet tüm herkes slm
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 984 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 23.07.2007 - 16:02 Mesaj konusu:
StaR, sen kimden izin aldın gız gitmek içün resmi nikah olmadan damadla şurdan şuraya gidemezsiniz ben izin vermiyorum haha
Henry, ooo Brooo Brooo sen gidiyosan bende geleyim barim
Tarih: 23.07.2007 - 18:42 Mesaj konusu:
aspire, Danercüm pek mutaassıp(böyle mi yazılıyordu ) gördüm seni.Sen izin vermezsen boynum kıldan ince üw
O değil de,sanırsam galiba yarın akşam İzmir'e gitme ihtimalim var
Ayzumu da sizi de göremeyebilirim _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 23.07.2007 - 23:12 Mesaj konusu:
hop nooluyor burada
internet bağlantım 1 hafta olmamsı yüzünden girmedim siteye yaw.şükür kavuşturana desek olur herhale çarşamba akşamı orada olmaya çalışacağım. _________________
Tarih: 23.07.2007 - 23:38 Mesaj konusu:
Angeldevil, Buyçinim... Off ya... Vallahi deliricem şimdi...
Neyse Cumartesi dönüyorsunuz İzmir'e sanırım.. Umarım ben de o tarihe kadar İzmir'de kalırım da,siz beni ağırlarsınız artık _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
bende geliyorum yarın çayır çimene ve eger uygun olursa ordan toplanıp bir kac dakikalıgına serap arkadasımıza gecmiş olsuna gidelim uyarsa tabi sizlerede?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız