Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - zx-12r nin son hızı ??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

zx-12r nin son hızı ??

zx-12r nin son hızı ??
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 02.02.2005 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkdaşlar hiç bir zaman markalar arasında ki farkı tartısamıyacaz mı?
Ne zaman böyle bir topic açılsa sonuç hüsran ve topic kilitleniyor.
Ben bu topiği kilitlemek istemiyorum ama böye kırıcı bir şekilde yazılmaya
devam edilirse malesef kilitlemek zorunda kalırım, topic amacını aşıyor.
Alıntı:

sahibi olduğum 98 hayabusa 172 ps olup 320kmh hız görmekteyim.Sorum şu sizlere:Kawasaki zx-12r bildiğim kadarıyla 192 ps.Bu motrun son hızını
bilen varmı?????????

Gerci Ares dostumun belirtiği gibi burada özel bir soru ile karşı karşıyayız Çok gülüyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Toggy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.02.2005 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde 96 model zx636r varmı ama piyasası varsa bu arkadaş biliyorsa okutalım hemen Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum :md: Bravo
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.02.2005 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

308 km. Benim göstergem o sırada 296 km gösteriyordu. Radardan gördüm. (Sonuç malum cezayı yedik) Ya ben ayarsızdım ya radar ayarsızdı. Muhtemelen radar ayarsızdı. Bu arada benim makina 2002 model.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.02.2005 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya zaten her motor sürat arttıkça mutlaka fazla göstermeye başlar örneğin dişlilerle oynadıkça değişir yazan sürat . 600rr 7 dişli büyük takıyorum yürüsün diye
otobanda 6.vites 15bin devirde 286 ile red line yapıyor ama yanımda standart dişli olan motor 252 gösteriyor
zx12 den ARKA tekerlek 202 bg aldık derken biz zaten çok güçlü motor son sürat artsın diye arka dişliyi3 diş küçülttük 5.vitesin sonunda 310km yapıyordu. 6yı siz düşünün...
vavyen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 02.02.2005 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben bu tarz tartışmaya dönen konular için siz MD dostlarıma bir çözüm öneriyorum.
Eğer kabul ederseniz MD'nin test pilotluğunu üstlenirim. Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
Hafta sonları buluşup gereken cevabı canlı canlı hep beraber alırız. Dil çıkarıyorum
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
vavyen Çevrimdışı vavyen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fun-k
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/cengelkoy

MesajTarih: 02.02.2005 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim babam senin babani dover Dil çıkarıyorum :md: bu ne ya ne sacmaliosunuzki 12r haya yi gecer
Ben bu konuda bilgim yok gecer mi gecmez mi ? Ama isin icinden biri tecrubesiyle bisiler soluosa bos degildir bence.Toggy nin soledikleri isin icinden ve tekniktir.Ama seven in soledikleri tamamen bi kac kerelik tecrubedir.
Ben toggy i tutorum demiorum ama bi bildigi var herahlde di mi ?

Seven yanlis anlama ama bazen hatali oldugunu gorup ozur dilemek en buyuk meziyettir.Bunu yapsan 12r her zaman haya yi gecerdi! Ustunde ki pilot olarak!!!! bilmem anlatabildim mi ?

Ikinizede saglikli mutlu gunler

Not:12r ve ya haya gecince boy uzuyor mu ?

saygilarimla
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 02.02.2005 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toogy yazılarında işinin modifikasyon oldugunu yazmışsın yanlış anlamadı isem. Bi konuda bana yardımcı olmanı isteye bilirmiyim . 0533 559 36 67 nolu telefona telini msg atarsan yada cagrı bırakırsan birseyler danısacagım arkadasım.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 02.02.2005 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
Toogy yazılarında işinin modifikasyon oldugunu yazmışsın yanlış anlamadı isem. Bi konuda bana yardımcı olmanı isteye bilirmiyim . 0533 559 36 67 nolu telefona telini msg atarsan yada cagrı bırakırsan birseyler danısacagım arkadasım.

Dabil R kardesim simdide turbo takmak istiyorsun senin RR'e desene!!
Bravo Bravo Bravo öyle degilmi? Şok oldum Şok oldum ;-)
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
foxter
Üye
Üye

MesajTarih: 02.02.2005 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu makinaların virajları nasıl ?
kullanım rahatlıkları ve ruzgar durumları
ayrıca hangısı modıfıyeye daha acık elınde
bılgı olanlar lutfen acıklasın
ayrıca hayabusanın nette bır sıtesı var adamlar cok iddialı bir sekılde
hayabusanın her yerde gececegını soyluyorlar ve yapılan testlerı verıyorlar bakmak ısteyen http://www.hyp4r.com/hayabusa/hayabusa.htm adresınden bulabılır Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
foxter Çevrimdışı foxter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 02.02.2005 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

moderator toggy nin mesajlarını neden yayından kaldırmıyor, merak etmiyo degilim.

Yaw kaldırırız NEDEN KALDIRILDI dersiniz! bırakırım NEDEN KALDILMIYOR dersiniz Bravo . Ortada kaldırılacak bir yazı yok olsaydı çoktan kaldırırdım ve seni merakta bırakmazdım Çok gülüyorum .
Ufak bir tartışma oldu ve yukarıda gördüğün gibi asıl konuya dönüldü.

Varsa bir şikayetiniz Web teame PMle bildirirsiniz ve biz ciddi bir şekilde
kendi aramızda tartışır gerekiyorsa önlemini alırız.
Her ufak tartışmada mesaj silme ve topic kilitleme taraftarı değiliz ;-) .

konuya devam Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.02.2005 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay ben müdahale etmeden yumuşamış,konuyla ilgili bu gün telefon aldım ve topic için müdahale gerektiği söylendi,
Gerçektende öylemiş,arada yazılmış bazı hakaret kelimelerini kaldırdım,
Konuyu lütfen bulandırmadan, bize yakışır şekilde tartışalım,
Bu motosikletler hız için üretilmiş,geçtiğimiz gün DISCOVERY kanalda bu işin uzmanları bunu test ettiler ve DÜNYADA standart üretim motosikletlerde en hızlı motosiklet DISCOVERY kanaldaki belgeselde HAYABUSA olarak gösterildi,sanırım dünayaya mal olmuş bir kanal burda hata yapmaz,hatta programda Hayabusa nın yaratıcısı mühendislerle röportajlar vardı,adamlar şunu söylüyor..;
"HAYABUSA yı yaratırken Dünyanın en hızlı seri üretim motosikletini yaratmayı hayal ettik ve bunu yaptık,Hayabusa dan sonra tüm dünyada ortak bir karar alınarak Göstergeler 300km/h ile sınırlandırıldı,çünkü bu teknoloji yarışında sonu olmayan bir çekişme yaşanacaktı ve motosikletler bir roket hızına ulaşacaktı,şu anda elimizdeki teknoloji ile 400 km/h yapabilen seri üretim motosiklet yapabiliriz"
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa - turgutlu

MesajTarih: 02.02.2005 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bir zx-10r binicisiyim (pilot10r) bundan önceki makinam 2002 r1 ondan önceki ise zx-12r dogrusu şu ki hayabusanın ilk 2 vites aralığı gayet uzun ama zx-12r ve hayabusanın teknik verilerini karşılaştırırsan (ingilizce biliyosan bircok internet sitesinde de yazıldığı gibi) zx-12r hayabusadan daha hızlı
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.02.2005 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

zx-12r hayabusadan daha hızlı

o zaman Discovery kafadan sallıyor,ya adamlar özellikle tüm motor üreticileriyle konuşmuşlar,mühendislerle,testlere sokmuşlar,yeryüzünde seri üretim en hızlı motosiklet Hayabusa...
rromer, bu arada sen pilot10r mısın,eger öyleysen kendi üye hesabınla neden yazmıyorsun,hayırdır ne oldu. ?
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 02.02.2005 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SE7EN TOGGY Yİ DÜELLOYA ÇAĞIRACAĞINA ÇOK BİLİYOSAN BU İŞLERİ GİRERSİN PİST YARIŞLARINA KİMİN BORUSU ÖTÜYO GÖRÜRSÜN .BURADA YAZI YAZMAKLA OLMUYO BU İŞLER BİRAZ SAYGILI OLMAK LAZIM İNSANIN KENDİSİNİ DEV AYNASIN DA GÖRMEMESİ LAZIM KARDEŞİM..
Başa dön
hingindin Çevrimdışı hingindin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Australia

MesajTarih: 02.02.2005 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Hayalar daha hizliymis hele KIRMIZI olanlar Moruklarin Cesuruna sorun hehehe.
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Karacoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal