Tarih: 01.02.2005 - 21:16 Mesaj konusu:
eternalflame, güzel yazmışsın , bizleri farklı gören insanların azaldığı görüşündeyim. Zaten bir farkımızın olduğunuda pek düşünmüyorum. İnsanız....daha ne olsun.
güzel yazı dostum eline sağlık...
ama bence pek az bir kısma hitap ediyor. _________________ ---Özgür ARSLAN---
....0535 390 3874.... hot rod çizgileri ta?yyan
....0543 312 1998.... çok özel, unique ybr 125R
---.Bakyrköy/ IST.---
Kayıt: Jan 06, 2005 Mesajlar: 547 Nereden: asfalt alty / istanbulllll
Tarih: 02.02.2005 - 09:59 Mesaj konusu:
insanları sınıflara ayıran insanlardan nefret ederim.
nedir bu neo nazi zihiniyet.
katılıyorum sana eternalflame _________________ www.gazciteam.org
kawasaki green zx6r 2005 (34 tk 4149)
slip-on akrapovic - K&N air filter -NGK iridium buji - Hyperpro steering - zero gravity
GAZCI TEAM
Tarih: 02.02.2005 - 11:20 Mesaj konusu:
arkadaşlar ben 50 yaşındayım. yaklaşık 25 yıl sonra tekrar motosiklete başladım ve gördüm ki motorcular hakkında düşünceler dünden bugüne çok değişmemiş. her şeyi zamana bırakmak lazım. ayrıca kimseyi ikna etmek zorunda da değiliz. ikna olan olur, olmayan olmaz. oldu da olmadı mı dedik ...
Kayıt: Oct 29, 2004 Mesajlar: 107 Nereden: Ystanbul / Türkiye
Tarih: 02.02.2005 - 17:27 Mesaj konusu:
İnsanın varoluşunda ve içgüdülerinde bulunan "özgürlük" ruhu her nasılsa yine insanlar tarafından koyulan kurallarla sınırlanmıştır. Bu sınırlanışlar sonucunda da genetik yapımızda olan özgür kalmak hissini arar olmuşuzdur. Biz "motorcular" günümüzde insanlık olarak adlandırılan grubun içinde taşımakta olduğumuz insani vasıflarımızın yanında bir de hemen herkesin kıskandığı o özgürlüğü tadan şanslı bir kategorideyiz. Bu nedenledir ki yine insanın doğasında varolan özgürlük kadar eski bir olgu "kıskançlık" devreye girerek genel anlamda hak edilmeyen bir önyargıyla kuşatılmışızdır ve bu böyle de sürecektir. Bence bizlere "bilinçli motorcular" olarak düşen en önemli görev, arada sırada bu önyargıya destek olan motorcu dostlarımızı eğitmek, bilinçlendirmek adına yapabileceklerimizi denemektir. Onun dışında "farklıysak" da farklıyız ve ben şahsen farklı olmaktan gurur duyuyorum. Hepinize kazasız sürüşler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız