Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - biz amerikan film sektörünün size sunduğu tipler değiliz:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

biz amerikan film sektörünün size sunduğu tipler değiliz:)

biz amerikan film sektörünün size sunduğu tipler değiliz:)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.02.2005 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eternalflame, güzel yazmışsın , bizleri farklı gören insanların azaldığı görüşündeyim. Zaten bir farkımızın olduğunuda pek düşünmüyorum. İnsanız....daha ne olsun.
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
otoban_faresi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 01.02.2005 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel yazı dostum eline sağlık...
ama bence pek az bir kısma hitap ediyor.
---.Bakyrköy/ IST.---
Başa dön
otoban_faresi Çevrimdışı otoban_faresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
BLACKSTORM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: asfalt alty / istanbulllll

MesajTarih: 02.02.2005 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanları sınıflara ayıran insanlardan nefret ederim.

nedir bu neo nazi zihiniyet.
katılıyorum sana eternalflame Dil çıkarıyorum
GAZCI TEAM
Başa dön
BLACKSTORM Çevrimdışı BLACKSTORM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.02.2005 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben 50 yaşındayım. yaklaşık 25 yıl sonra tekrar motosiklete başladım ve gördüm ki motorcular hakkında düşünceler dünden bugüne çok değişmemiş. her şeyi zamana bırakmak lazım. ayrıca kimseyi ikna etmek zorunda da değiliz. ikna olan olur, olmayan olmaz. oldu da olmadı mı dedik ...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mystique
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul / Türkiye

MesajTarih: 02.02.2005 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnsanın varoluşunda ve içgüdülerinde bulunan "özgürlük" ruhu her nasılsa yine insanlar tarafından koyulan kurallarla sınırlanmıştır. Bu sınırlanışlar sonucunda da genetik yapımızda olan özgür kalmak hissini arar olmuşuzdur. Biz "motorcular" günümüzde insanlık olarak adlandırılan grubun içinde taşımakta olduğumuz insani vasıflarımızın yanında bir de hemen herkesin kıskandığı o özgürlüğü tadan şanslı bir kategorideyiz. Bu nedenledir ki yine insanın doğasında varolan özgürlük kadar eski bir olgu "kıskançlık" devreye girerek genel anlamda hak edilmeyen bir önyargıyla kuşatılmışızdır ve bu böyle de sürecektir. Bence bizlere "bilinçli motorcular" olarak düşen en önemli görev, arada sırada bu önyargıya destek olan motorcu dostlarımızı eğitmek, bilinçlendirmek adına yapabileceklerimizi denemektir. Onun dışında "farklıysak" da farklıyız ve ben şahsen farklı olmaktan gurur duyuyorum. Hepinize kazasız sürüşler Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mystique Çevrimdışı Mystique Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal