Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çerkezköyde ölümlü kaza..lütfen diikkat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çerkezköyde ölümlü kaza..lütfen diikkat

Çerkezköyde ölümlü kaza..lütfen diikkat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
rockydrummer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fena.... siteye bir kaç gündür üyeyim, ve yanlış hatırlamıyorsam 5 ölüm haberi paylaştım!.. daha dikkatli olalım.. bu tip kamyon suruculeri cok fazla...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 24.07.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, hayatında kaç kere motordan atladın?
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 24.07.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görüntüler benim elime ulaşır ulaşmaz gönderecem.
Alıntı:

onur hem kamyoncunun a.q hemde o kavşağı o şekilde dizayn eden belediye çevre düzenlemesi ve trafik işleri sorumlusunun kavşaktan başka herşeye benziyo

ordaki kavşak ışıklı bir kavşak. Burda sorumlu için biraz düşünmek lazım
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne ya, üzüldüğümüz yetmiyormuş gibi Hürriyet'in siesinde acımasızca mtorcuları eleştirmişler. Ben de bu eleştiriyi yapanları kınıyorum buradan. Öfkeliyim
Ölen sürücüye Allah rahmet eylesin diyorum..
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin suç onda yada bunda yapacak pek bişey yok...

Asıl takıldığım konu ne biliyormusunuz haberin altındaki yorumlar...

İşte motosikletin vatandaş gözünde anlamı lütfen giriniz ve hepsini okuyunuz...
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irfaan, Ben ilk üçünü okudum ve bugünlük küfür kotamı doldurdum. Onun için diğer yorumları okumadım. Beğenmedim
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sevenlerine sabır versin...

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafayı yedim yaa tek tek resimlere tıklıyıp kaskın içinden o sarı şeytana yaklastığımı hayal ediyorum arkadaşlar nolur dikkat o yorumlarada kafanızı takmayın...
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntülere baktım da ben bir motor sürücüsü olarak yolun devamı için durup öyle geçerdim resmen tuzak gibi yol Beğenmedim

Allah sabır versin yakınlarına
canabien
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar o kavşaktan dönüş yok yasak yani kamyon birden çıkmış bende çerkezköydenim heralde bu acı olayı görünce motosiklet kullanmayı bi daha düşünücem arkadaşta hata yok daha 2 ay önce benim arkadaştan almıştı 2005 kasa r 1 allah rahmet eylesin çok üzgünüz
Başa dön
canabien Çevrimdışı canabien Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rockydrummer
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tarz kamyon araba vs suruculeri kanlarında olan SABIRSIZLIKLA beraber araba yada motor olsun karsıdan gelen yada anayola cıkmak icin sagdan yada soldan gelen vasıtayı beklemeden altlarındaki aracı ferrari falan sanıp hemen "sorunsuzca" yola cıkıp adapte olabileceklerini yada bir kavsakta "O DAHA UZAKTA..GELENE KADAR BEN DÖNERİM!" diyip hayatlarının ondan sonra hala normal birşekilde devam edeceğini sanıyorlar! burda bize kesinlikle düşen gorev hızı ne olursa olsun dusurmek..
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabır sabır sabır lütfn sabır Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Öfkeliyim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eralp, 125 te takılı kalmışmış.. Hay ben senin a.q
(ben senin kadar efendi olamadım) çünkü bu magandalar egitim düşmanı kendısınden baska kimsenin hayatını düşünmeyen adamlar yüzünden belki bu pc yi kapatıp dısarı cıktıgımda ben de ölücem bir şeyler yapılmalı artık bıktım ben bu oros. cocuklarından yeter artık ömür boyu hapis versinler yada ehliyet vermesinler abi nasıl bir yönetim anlamadım köprü yaptırıp din arkasına sıgınmak la olmuyor siyası oldu sonları ama asıl sebep bu (toplum böyle yetişiyor bende böyle yetişdim belki sende kendimize müslüman biri olup cıkıyorsun ben ilk dönücem diye bir cocuk babasız büyücek Sinirlendim a.q kamyoncusu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

funky_boy_10 çok sevindin heralde ya sen nebiçim adamsın len açokmu sevindin ölen insana uçmuşsun sen valla Sinirlendim Beğenmedim
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2007 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eglesın ayrıca o el kol sallayan arkadas mesajını edıtlesın bole terbıyesızlık olmaz
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal