Tarih: 24.07.2007 - 14:21 Mesaj konusu:
fena.... siteye bir kaç gündür üyeyim, ve yanlış hatırlamıyorsam 5 ölüm haberi paylaştım!.. daha dikkatli olalım.. bu tip kamyon suruculeri cok fazla... _________________ www.myspace.com/hotfreedom
onur hem kamyoncunun a.q hemde o kavşağı o şekilde dizayn eden belediye çevre düzenlemesi ve trafik işleri sorumlusunun kavşaktan başka herşeye benziyo
ordaki kavşak ışıklı bir kavşak. Burda sorumlu için biraz düşünmek lazım _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
bu ne ya, üzüldüğümüz yetmiyormuş gibi Hürriyet'in siesinde acımasızca mtorcuları eleştirmişler. Ben de bu eleştiriyi yapanları kınıyorum buradan.
Ölen sürücüye Allah rahmet eylesin diyorum..
kafayı yedim yaa tek tek resimlere tıklıyıp kaskın içinden o sarı şeytana yaklastığımı hayal ediyorum arkadaşlar nolur dikkat o yorumlarada kafanızı takmayın... _________________ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ ARIII..
arkadaşlar o kavşaktan dönüş yok yasak yani kamyon birden çıkmış bende çerkezköydenim heralde bu acı olayı görünce motosiklet kullanmayı bi daha düşünücem arkadaşta hata yok daha 2 ay önce benim arkadaştan almıştı 2005 kasa r 1 allah rahmet eylesin çok üzgünüz
Tarih: 24.07.2007 - 15:48 Mesaj konusu:
bu tarz kamyon araba vs suruculeri kanlarında olan SABIRSIZLIKLA beraber araba yada motor olsun karsıdan gelen yada anayola cıkmak icin sagdan yada soldan gelen vasıtayı beklemeden altlarındaki aracı ferrari falan sanıp hemen "sorunsuzca" yola cıkıp adapte olabileceklerini yada bir kavsakta "O DAHA UZAKTA..GELENE KADAR BEN DÖNERİM!" diyip hayatlarının ondan sonra hala normal birşekilde devam edeceğini sanıyorlar! burda bize kesinlikle düşen gorev hızı ne olursa olsun dusurmek.. _________________ www.myspace.com/hotfreedom
eralp, 125 te takılı kalmışmış.. Hay ben senin a.q
(ben senin kadar efendi olamadım) çünkü bu magandalar egitim düşmanı kendısınden baska kimsenin hayatını düşünmeyen adamlar yüzünden belki bu pc yi kapatıp dısarı cıktıgımda ben de ölücem bir şeyler yapılmalı artık bıktım ben bu oros. cocuklarından yeter artık ömür boyu hapis versinler yada ehliyet vermesinler abi nasıl bir yönetim anlamadım köprü yaptırıp din arkasına sıgınmak la olmuyor siyası oldu sonları ama asıl sebep bu (toplum böyle yetişiyor bende böyle yetişdim belki sende kendimize müslüman biri olup cıkıyorsun ben ilk dönücem diye bir cocuk babasız büyücek a.q kamyoncusu _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız