Madem okuyarak bişiler öğrenmek istiyorsun www.sahafium.com adresinden ''MOTOSİKLET TEORİSİ adlı kitabı alıp başucu kaynağı
olarak yanından ayırma defalarca oku ve güven gelene kadar tek-
rar yap.
BUnları yaparken de üstadlardan pratik uygulamalar için yardım
istemekten çekinme,her ne kadar milletin işi gücü varsa da boş
anlarında onların göönlüünü yapıp sana uygulamalı göstermelrini
iste,bundan utanma..
Kal sağlıcakla......
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 19.05.2007 - 01:18 Mesaj konusu:
Offf. Suallere bak. 3 yıl siteye girmedik sorular bi acayipleşmiş Kardeş sağa ve sola dönüşlerden önce gazı biraz azaltmalı virajın ortalarına geldiğinde kaybettiğin hızı tekrar kazanmak için yavaş yavaş ve kontrollü şekilde tekrar hızlanmalısın. Motoru ne kadar yatıracağına cevap vermek için
1. viraj açısı ne kadar?
2. Senin süratin ne kadar?
3. Motorunun markası nedir ( Bu önemli çünki eksozun yeri vs. dönüşünü etkiler. Hondanın sitesinde shadow'un tanıtım resimlerine bakarsanız adamın motoru yatırdığını ve eksozun yere sürttüğünü görürsünüz)
4. Senin o motorla yaptığın total kilometre ( Motora ne kadar hakimsin, onu ne kadar tanıyorsun ) ve motor kullanma deneyimin. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Tarih: 19.05.2007 - 07:02 Mesaj konusu:
bu soruları allah aşkına nereden buluyorsun Arda
artı yatmak mı istiyorsun o motora bindiğinde dönüşleri anlamıyormusun bu motor en fazla bu kadar döner cruiser ların model olarak her marka farkılıdır adam sana şimdi gelip diyemez ben bukdar dönüyorum akşama sende dene bide dönüşlerde gazı çek korKma drift yaparsın benim gibi _________________ YAKINDA
Merhaba arkadaşlar.Bir Dragstar 650 sahibiyim ve size tamamen katılıyorum.Usta bir sürücü olmadığımın farkındayım.Fakat şunu net söyleyebilirim.Daha önce kullandığım(Enduro BMW 650)motorla 190 yaparken duyduğum güveni,bu motorda 110 yaparken duyamıyor ve bazen endişe ediyorum doğrusu.Gerçekten cruiser hız yapmaya ve zorlu virajlara uygun değil.Şansımızı zorlamamak lazım.Sevgiler.Umuli
bende de cin malı bi tane var arkadasın sorusunu uygulamalı olarak test etme fırsatını buldum tek soyliyebilecegim motor bi yerden sonra kendini hissettiriyor ve cok gecmeden kendini yerde buluyorsun
Kayıt: Nov 30, 2005 Mesajlar: 557 Nereden: Kuşadası/İstanbul
Tarih: 24.07.2007 - 22:45 Mesaj konusu:
Bi curiser viraj için yaratılmamıştır. Ön maşanın açısı ve iki teker arası mesafe yüzünden viraj kabiliyeti azdır. Ben de bi cruiser kullanıcı olarak sana viraşlarda motorunu zorlamamanı tavsiye ederim.
Eğer ille de merak etiyorsan iyi bir zeminde kaliteli lastiklerle peglerin yere değene kadar veya başka arkadaşların dediği gibi yere düşene kadar yatabilirsin... _________________ Yamaha FZ 6 (98 hp)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız