Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - chopper ile ne kadar dönüş yapılır.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

chopper ile ne kadar dönüş yapılır.

chopper ile ne kadar dönüş yapılır.
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soru şu:sağa ve sola dönüşlerde gaz vermelimiyim.eğer vermek gerekirse ne kadar vermek gerekir?

Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

abim söylemiş işte koptum ya

Öfkeliyim Öfkeliyim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 12.05.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madem okuyarak bişiler öğrenmek istiyorsun www.sahafium.com adresinden ''MOTOSİKLET TEORİSİ adlı kitabı alıp başucu kaynağı
olarak yanından ayırma defalarca oku ve güven gelene kadar tek-
rar yap.
BUnları yaparken de üstadlardan pratik uygulamalar için yardım
istemekten çekinme,her ne kadar milletin işi gücü varsa da boş
anlarında onların göönlüünü yapıp sana uygulamalı göstermelrini
iste,bundan utanma..
Kal sağlıcakla......
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 12.05.2007 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda demiş ki:
ben soruyorumki motoru dönüşlerde ne kadar yatırabilirim?

pegler yere değip aşana kadar yatabilirsin. BU senin kabiliyetine bakar teknik bir açıklaması olacagını sanmam
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 19.05.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Offf. Suallere bak. 3 yıl siteye girmedik sorular bi acayipleşmiş Çok gülüyorum Kardeş sağa ve sola dönüşlerden önce gazı biraz azaltmalı virajın ortalarına geldiğinde kaybettiğin hızı tekrar kazanmak için yavaş yavaş ve kontrollü şekilde tekrar hızlanmalısın. Motoru ne kadar yatıracağına cevap vermek için
1. viraj açısı ne kadar?
2. Senin süratin ne kadar?
3. Motorunun markası nedir ( Bu önemli çünki eksozun yeri vs. dönüşünü etkiler. Hondanın sitesinde shadow'un tanıtım resimlerine bakarsanız adamın motoru yatırdığını ve eksozun yere sürttüğünü görürsünüz)
4. Senin o motorla yaptığın total kilometre ( Motora ne kadar hakimsin, onu ne kadar tanıyorsun ) ve motor kullanma deneyimin.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 19.05.2007 - 04:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen de Chopper Yok bi Kere Bunu Öğren Sende ki Motor ya Cruiserdir ya Endurodur... Chopperın anlamını uzun uzun anlatamıcam şimdi araştır Gülümsüyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 19.05.2007 - 05:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya boyle mantıksız soruları nerden buluyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar hayret valla
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 19.05.2007 - 07:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu soruları allah aşkına nereden buluyorsun Arda

artı yatmak mı istiyorsun o motora bindiğinde dönüşleri anlamıyormusun bu motor en fazla bu kadar döner cruiser ların model olarak her marka farkılıdır adam sana şimdi gelip diyemez ben bukdar dönüyorum akşama sende dene Çok gülüyorum bide dönüşlerde gazı çek korKma drift yaparsın benim gibi
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyw sağolasınız arkadaşlar
venom-13
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: 06,(cehennemin dibi)

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yatmayı çok seviyo ya belki arkadaş dostum sen motorunu deiştir Bravo sport fln al nebiliim işte Gülümsüyorum bende EN500 var asla yatmak istemem Çok gülüyorum
Başa dön
venom-13 Çevrimdışı venom-13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 12.06.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne amel sorular soruon dayı ya Öfkeliyim

Son Mesajdan 54 saniye:

oha abi şu awatarını küçült sayfayı bozuosunvenom-13,
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bu soruları nerden buluyorsunda soruyorsun.ya ben düşünsem herhalde böyle komik sorular üretemem Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
umuli
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 10.07.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar.Bir Dragstar 650 sahibiyim ve size tamamen katılıyorum.Usta bir sürücü olmadığımın farkındayım.Fakat şunu net söyleyebilirim.Daha önce kullandığım(Enduro BMW 650)motorla 190 yaparken duyduğum güveni,bu motorda 110 yaparken duyamıyor ve bazen endişe ediyorum doğrusu.Gerçekten cruiser hız yapmaya ve zorlu virajlara uygun değil.Şansımızı zorlamamak lazım.Sevgiler.Umuli
Başa dön
umuli Çevrimdışı umuli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aly
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.07.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende de cin malı bi tane var arkadasın sorusunu uygulamalı olarak test etme fırsatını buldum tek soyliyebilecegim motor bi yerden sonra kendini hissettiriyor ve cok gecmeden kendini yerde buluyorsun Çok gülüyorum
Başa dön
aly Çevrimdışı aly Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 24.07.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi curiser viraj için yaratılmamıştır. Ön maşanın açısı ve iki teker arası mesafe yüzünden viraj kabiliyeti azdır. Ben de bi cruiser kullanıcı olarak sana viraşlarda motorunu zorlamamanı tavsiye ederim.

Eğer ille de merak etiyorsan iyi bir zeminde kaliteli lastiklerle peglerin yere değene kadar veya başka arkadaşların dediği gibi yere düşene kadar yatabilirsin... Göz kırpıyorum

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal