Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordan İnmeden Yokuş Yukarı Geri Yürütme(Video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordan İnmeden Yokuş Yukarı Geri Yürütme(Video)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alfa
Helper
Helper

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.07.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Motordan İnmeden Yokuş Yukarı Geri Yürütme(Video) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

http://alfamotosiklet.blogspot.com
Başa dön
alfa Çevrimdışı alfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 25.07.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için saol. Alkışlıyorum

soru 1 : neden fren hidroligini pompaladı ilk başlarda
soru 2 : motor viteste tutupda geri çekerken kavrama ilemi ayırıp yüklendi dikkatlice baktım ama öçözemedim

soru 3 : bu nasıl yokuş ? bana düz geldi yer Şok oldum
Jam
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunu bilmeyen varmı merak ettim ?
Ayrıca olduğu yerde ayaklıkta döndür motoru niye kasıyorsun Beğenmedim
Helper
Helper

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.07.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD demiş ki:
paylaşım için saol. Alkışlıyorum

soru 1 : neden fren hidroligini pompaladı ilk başlarda
soru 2 : motor viteste tutupda geri çekerken kavrama ilemi ayırıp yüklendi dikkatlice baktım ama öçözemedim

soru 3 : bu nasıl yokuş ? bana düz geldi yer Şok oldum

Kafayı bastır, fren sıkılı olarak ve ikisinide bırak. Debriyaj çekili gibi görünüyor. Bir deneyin derim.

http://alfamotosiklet.blogspot.com
Başa dön
alfa Çevrimdışı alfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 25.07.2007 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten hareketi yaptğı yokuş %0.25 gbi bişiy
orda o hareketi yapmadan da geri gelinir bence
ama yokuş %10 falan olmalıydı o da o hareketi yapmalıydı bizde görmeliydik
rockydrummer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yokuşlarda baya işe yarayan bir harekt bu.. tabi yokusuna gore zorlaşıyor ama hiç yoktan iyi.. azar azar ama kaymadan emin adımlarla geri gidebiliyor insan...
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jam demiş ki:

Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 25.07.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ayrıca olduğu yerde ayaklıkta döndür motoru niye kasıyorsun

Bu benim ara sıra başvurmak zorunda kaldığım bir yöntem ve işe yarıyor, çünkü orta sehpası olmayan yaklaşık 250-300 kg. lık Cruıserler öyle dönmüyorlar olduğu yerde.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Denizli-İstanbul

MesajTarih: 25.07.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200 kiloluk motoru hoplatıp zıplatacağıma geri geri park ederim olur biter...
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rockydrummer
Üye
Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GKNAKED demiş ki:
Jam demiş ki:

Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum

eheheh.. doğru..ama her ortamda dönmezki alet..Gülümsüyorum illa lazım olur bu hareket..
balkar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eğirdir-trabzon-antalya

MesajTarih: 25.07.2007 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi oranın yokuş olduğunu çok güzel göstermiş adam adam ama bulundukları yer bir park ve yokuş etkisi yok ordaki bulundukları yüksekliktende bu anlaşılıyor.

yaptıkları mantıklı geldi, çıkmak için motorun ağırlığının amortisörlerden geri tepmesini kullanıyorlar. hoş.

paylaşım için teşekkürler Göz kırpıyorum
Başa dön
balkar Çevrimdışı balkar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Dureza
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Pendik

MesajTarih: 25.07.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nefes nefese ne gerenk var corç tak ayaklığı 360 derece istedin yere Motordelisi
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 25.07.2007 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben biliom bu tekniği ve her zaman kullanırım palaşımın için sağol Alkışlıyorum

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 25.07.2007 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayaklık fikrini sunan arkadaşlar motordan inmeden diyor. üstünde iken ayaklıkla döndüremeyiz herhalde. adam böyle düz yoldan bozma yokuşta 2 adım götürcem diye 10 kez pompaladı amortisörü. %15 bir yokuş olsa o tepme bir arpa boyu yol etmez en iyisi geri geri yanaşmak Çok gülüyorum
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 25.07.2007 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için sağol,ama ayaklıkta döndür motoru,tak bire yürü.
yalnız hafif eğimlerde baya işe yarıyor bu teknik.bilmekte fayda var tabi.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal