arkadaşlar fotoraf koyamadım ama 4 silindir ve 2 silindirli mobilyetler ülkemizde bulunmakta glardon silindir 19 19 kabrotor delerato polini set ve ateşleme haznesini küçültmek yani üst kapak taşlama piston tepe alma ve biyal kolu kıssatmak gibi bir çok işlemler silindir kanallarını genişletmek ve benzeri gibi çok olaylar ben elz da motorsiklet tamircisiyim bu motorun aynısından 94 senesinde harput motor da çalıştığım zamanlarda yapılmıştı ve ıspartaya çok büyük bir miktara satmıştık ama 10 dakıka da bir kayış parçalar o zman murat 131 lerle rampa yarışı yaıoduk ama tehlikesi çok tabi ayrı mesele _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 25.07.2007 - 16:49 Mesaj konusu:
bu motorlara uzaydan gelmış gibi akmayın arkadaşlar bunlar zor şeyler deıl motorda ne vides var ne baska bişi bisiklet gibi adam bırleştirmiş ıkı yatağı bınıyo ama ne kadar akıl karı bılınmer krank mili krılma yapabılır kıtleye bılır bence çok tehlıkelı ama gerçektende motor sürüpte mobilete pejoya bınmeyen çok azdır _________________ onur_zigbog@hotmail.comzigbog-@hotmail.com
Tarih: 25.07.2007 - 20:57 Mesaj konusu:
arkadaşlar bu arada iki zamanlı motorlar nasıl oluyorda 4 zamanlı motordan daha yüksek performans veriyor hep merak etmişimdir, mesela cbr 125 4 zamanlı, aprilla rs 125 iki zamanlı, derbi gpr 125 iki zamanlı. iki zamanlıların kilometre asansör gibi...hiç cbr 125'le bu makineleri deniyen varmı aprilla veya derbi _________________ yamahaybr125
cok biliosunuz galiba mobilet bildginiz gibi kayışlı sistem kavrama die bisi var ve onun icinde bi suru zımbırtı var balata var git sabit puleden 1.5mlim tornacıda aldır 4 kavrama plastigi 2bilye tak balatalrı yarısını eğele sonra caprazla onları ciz dislileri degistir kasnaga 15 arkaya orta boy bi disli makineye gelince bulabilirsen izmirde olsun orda burda polini orjinal govde buna glardoni silindir 4 yapraklı polini klepe 19 19 karburator al sana 130 140 yapan yarıs makinesi ama daha cok ayrıntılar var iscilikler var ince isler onlarıda anlatırsak bizi gecerler:D
önce glardoni bi silindir bulun 38 dişli set polini eksoz 19 19 (20 - 22) kendi seçi,miniz karbrotör ama 19 19 iyi düzen tutar gerekli kavrama ayarlarını yaptıktan sonra orgınal parcalarla bu iş halledilir grank orginal olmazsa zaten düzen tutmuyor zaten şehir içinde polis sürdürmüyor makinalrı yasak ben tek silindir 140 yapanını sürdüm yoldaki en küçük pürüzbile hayatınızdaki son pürüz oluyor ama eğer bir kere binerseniz bağımlılk yapıyor sizi bilemem ama bende yaptı
Tarih: 26.09.2007 - 19:45 Mesaj konusu:
gencliğim aklima geldi dualarla toplardik yarişa cikmadan once biz polini glepe olmadan 155 yaptirdik jawa 350 glepeyi takinca yetişemedi o zamanlar aklıma gelıyor heycanlandim bak _________________ 97 model opel astra gl 16v beyaz 120binde satlik 11.500 alan arkadas 500 ytl kadr masraf edebilir lastikler yeni daha lpg gormemiş motor =)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız