Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kıyıköye Ziyaret

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kıyıköye Ziyaret

Kıyıköye Ziyaret
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 26.07.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş bahattindede güzel fotoğraflar vardır aslında oda yollasa daha iyi olacak.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 26.07.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coninja, varda Adam tatile çıktı Çeşmede şimdi
batumarket
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KIRKLARELI

MesajTarih: 26.07.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili gökhan
bizim buralara eseceğiniz zaman haberimiz olsa
toplanıp bizde size katılsak seni görsek nasıl olurdu Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
ha gökhan bey
oğluma söz verdiğiniz şapkayı hala bekliyor haberiniz ola
sevği ve saygılar
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
batumarket Çevrimdışı batumarket Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 27.07.2007 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batumarket, Vaaayy abim nerelerdesin yaa dün geçensene açtığın topiği gördüm özlemişim sizi yaa Sözüm söz en kısa zamanda görüşecez.
Bu yılda Büyük Trakya buluşmasına az kaldı....
esraserra
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul - tekirdağ/çerkezköy

MesajTarih: 27.07.2007 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakiyim şoparlar boş durmak yok Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum yola devam
Başa dön
esraserra Çevrimdışı esraserra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esraserra, Bu hafta boş bırakıyoruz. her hafta yorgunluk yapıyor Önümüzdeki hafta planları yapıyoruz. Çerkezköy ekibi hazırmıııı!!!!!!
esraserra
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul - tekirdağ/çerkezköy

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çerkezköyden ses seda çıkmıyor Gülümsüyorum Çerkezköyde oturduğum için benim sesim çıksın bari Dil çıkarıyorum hazıııııııırızzzzzz Delirdim
Başa dön
esraserra Çevrimdışı esraserra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : güzel ülkemin bir çok şehrine gittim her şehirdeki motordelisi üyeleriyle görüştüm ama ne yaptımsa çerkezköy çorlu ekibine ulaşamadım güzel gezi olmuş kaçırdığıma üzüldüm ben çerkez köyde bi tane üye bulamadım burda olduğum için de çerkez köy ağırlıklı baktım

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
idenis
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz gezmişsiniz biz izledik.çok güzel olmalı
Başa dön
idenis Çevrimdışı idenis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zipircocuk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.07.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler güzel kareler yakalamışsınız Alkışlıyorum

------------İST-MD--------------
Başa dön
zipircocuk Çevrimdışı zipircocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 27.07.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esraserra, O zaman buluşma tarihi hakkında bilgi verilir
Çerkezköy'den pasha59 ile org. yapıyoruz Gurubun Paşası O
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 02.08.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, yine benim makinedeki fotoğraflar imdadına yetişti başka kimseden ses seda çıkmamış Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Tatili noktaladık biraz geç olacak ama özellikle Cahit abiye Silivri AYSO'dak organizasyon için teşekkür etmek isterim.Yeni organizasyonlarda bu mutlu tabloyu pekiştirmek dileğiyle Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.08.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, teşekkür ederim kardeşim,fotolar harika Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
halilakman
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 02.08.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, katılıyorum ahmet abi
Alkışlıyorum Alkışlıyorum HaYaBuSa Alkışlıyorum Alkışlıyorum
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 02.08.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir programmer olmuş.tebrikler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal