Tarih: 26.07.2007 - 19:04 Mesaj konusu:
güzel gezi olmuş bahattindede güzel fotoğraflar vardır aslında oda yollasa daha iyi olacak. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
sevgili gökhan
bizim buralara eseceğiniz zaman haberimiz olsa
toplanıp bizde size katılsak seni görsek nasıl olurdu
ha gökhan bey
oğluma söz verdiğiniz şapkayı hala bekliyor haberiniz ola
sevği ve saygılar
batumarket, Vaaayy abim nerelerdesin yaa dün geçensene açtığın topiği gördüm özlemişim sizi yaa Sözüm söz en kısa zamanda görüşecez.
Bu yılda Büyük Trakya buluşmasına az kaldı.... _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
esraserra, Bu hafta boş bırakıyoruz. her hafta yorgunluk yapıyor Önümüzdeki hafta planları yapıyoruz. Çerkezköy ekibi hazırmıııı!!!!!! _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Tarih: 27.07.2007 - 10:54 Mesaj konusu:
ali yıldız : güzel ülkemin bir çok şehrine gittim her şehirdeki motordelisi üyeleriyle görüştüm ama ne yaptımsa çerkezköy çorlu ekibine ulaşamadım güzel gezi olmuş kaçırdığıma üzüldüm ben çerkez köyde bi tane üye bulamadım burda olduğum için de çerkez köy ağırlıklı baktım _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
esraserra, O zaman buluşma tarihi hakkında bilgi verilir
Çerkezköy'den pasha59 ile org. yapıyoruz Gurubun Paşası O _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 598 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 02.08.2007 - 13:23 Mesaj konusu:
hondagokhan, yine benim makinedeki fotoğraflar imdadına yetişti başka kimseden ses seda çıkmamış Tatili noktaladık biraz geç olacak ama özellikle Cahit abiye Silivri AYSO'dak organizasyon için teşekkür etmek isterim.Yeni organizasyonlarda bu mutlu tabloyu pekiştirmek dileğiyle _________________
a rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız