Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)
Sayfa 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.07.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son 1 yıl içinde aramızdan ayrılan motorcu arkadaşlarımız için hazırladım.
Volume ile tamamen yüklendikten sonra izlemenizi tavsiye ederim.

Link

En son HakanDincer tarafından 01.08.2007 - 13:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.07.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İçim bir acayip oldu. Hepsi nur içinde yatsınlar. Üzgünüm Mümkün olursa imzamı hiç silmek istemiyorum.
Başa dön
freewing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 26.07.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ağlattın beni ya Ağlıyorum Ağlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•––––

En son Canakkaleli tarafından 26.07.2007 - 20:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
R1_Sex_Murat
Üye
Üye

MesajTarih: 26.07.2007 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mekanları Cennet Olsun!!!

Adamım Eline Sağlık!!!!

En son R1_Sex_Murat tarafından 26.07.2007 - 20:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
R1_Sex_Murat Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 26.07.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Başkanım Çok Güzel Video Yemin Ederim Çok Hüzünlendim Ağlıyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 26.07.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş böylece rahmetli arkadaşlarımızı abilerimizi anmış olduk tekrar tekara. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.07.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Hakan çok güzel olmuş ellerine sağlık ..Çok duyarlı bir davranış tebrik ederimm.
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.07.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekkelimeyle süper bi klip allah mekanlarını cennet etsin Ağlıyorum
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 26.07.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abi yine o günleri aynı üzüntüyle tekrar yaşadım ve gözyaşlarıma hakim olamadım Üzgünüm

Sevgili gülen gözlü abim zagor ve aynı gün beraber yiyip içip eğlendiğim son kez sohbet ettiğim canımın içi kamberhan ve diğer vefat eden arkadaşlar nur içinde yatsınlar onları asla unutmadım hepsi kalbimde ayrı bir yerlere sahipler. Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Hepsini ayrı özledim Ağlıyorum

Ellerine sağlık paylaşım için saol Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 26.07.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi ellerine kollarına saglık keske onlar icin daha fazla seyler yapabilsek ama elimizden bisey gelmiyor onlar icin artık dualarımızı eksik etmicegiz kendimiz icin ise gözümüzü yoldan ayırmayacagız tekrar ellerine saglık abi ölenlerin hepsinin ruhları huzur icinde yatsınlar geride kalanlarına allah sabırlar versin İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bartende_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.07.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içek istedim bir an içme sebebidir bu Üzgünüm cok üzücü eline saglıkkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 26.07.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH (cc) rahmet eylesin mekanları cennet olsun Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.07.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir video olmuş...emeğinize yüreğinize sağlık... OK
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 26.07.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diğer motosiklet gruplarıın sitesinede bu video eklendi..
12 dakikada 78 kere izlenmiş..
Çok önemli mesajlar gizli bu videoda..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.07.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onlarca sevdiğimiz dostlarımızı kaybettik hiçbirini unutmadık unutamayızda... Hepimizin gideceği yere biraz süratli gittiler belkide ben bunun bir son olmadığına inanmak istiyorum dostlarımızla hatta babamla tekrar görüşmek istiyorum.... Aslında pekte söylenecek söz yok Hakan'cım ellerine sağlık duygulandırdın bizleri Çoook seviyorum

LOMBELICO DEL MONDO
Başa dön
Volkan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki
1. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye