HakanDincer, abi yine o günleri aynı üzüntüyle tekrar yaşadım ve gözyaşlarıma hakim olamadım
Sevgili gülen gözlü abim zagor ve aynı gün beraber yiyip içip eğlendiğim son kez sohbet ettiğim canımın içi kamberhan ve diğer vefat eden arkadaşlar nur içinde yatsınlar onları asla unutmadım hepsi kalbimde ayrı bir yerlere sahipler.
Hepsini ayrı özledim
Ellerine sağlık paylaşım için saol _________________
Kayıt: Jun 18, 2007 Mesajlar: 242 Nereden: Çanakkale/Gelibolu
Tarih: 26.07.2007 - 20:58 Mesaj konusu:
hakan abi ellerine kollarına saglık keske onlar icin daha fazla seyler yapabilsek ama elimizden bisey gelmiyor onlar icin artık dualarımızı eksik etmicegiz kendimiz icin ise gözümüzü yoldan ayırmayacagız tekrar ellerine saglık abi ölenlerin hepsinin ruhları huzur icinde yatsınlar geride kalanlarına allah sabırlar versin
Kayıt: Aug 30, 2005 Mesajlar: 680 Nereden: İstanbul 4.Levent
Tarih: 26.07.2007 - 21:09 Mesaj konusu:
çok güzel bir video olmuş...emeğinize yüreğinize sağlık... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 26.07.2007 - 21:18 Mesaj konusu:
Diğer motosiklet gruplarıın sitesinede bu video eklendi..
12 dakikada 78 kere izlenmiş..
Çok önemli mesajlar gizli bu videoda.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Onlarca sevdiğimiz dostlarımızı kaybettik hiçbirini unutmadık unutamayızda... Hepimizin gideceği yere biraz süratli gittiler belkide ben bunun bir son olmadığına inanmak istiyorum dostlarımızla hatta babamla tekrar görüşmek istiyorum.... Aslında pekte söylenecek söz yok Hakan'cım ellerine sağlık duygulandırdın bizleri _________________
LOMBELICO DEL MONDO
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 17, 18, 19Sonraki
1. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız