Ellerine saglik Hakan.
Gecen hafta, Atilla Patik kardeşimle, rahmetli abimiz ZAGOR AHMETin mezarini ziyatet ettik ve bu haftaya bakinca 4 tane kardeşimizi daha kaybettik. Nereye kadar, ne zaman dur diyecez, ne zaman. İnan icim cok dolu ve kan agliyor. Tüm motorcu kardeşlerimin başi sagolsun. Ne olur gaza gelmiyelim. 2 kat dikkat edelim, 5 kat edelim. En basiti dün md toplantisina gelirkan ölümden döndüm bir minibüsün yaptigi hata yüzünden. Minibüsün bakmadan önüme kırmasıyla kendimi sola atınca, soldan geken kamyon nerdeyse top case i me giriyordu. Neyse allah kazadan korudu ama nereye kadar.... Ben Taner Peköz, tüm motorcu arkadaşlarima bir kez daha tekrarlıyorum. Allah rizasi icin dikkat.
Hani anlatmak ,tasvir etmek istersiniz herhangi bir şeyi yada kimseyi,edemezsiniz,söylediğiniz her kelime ya ona yakışmıyordur ya anlatmak istediğinizle uzaktan yakından alakası yoktur..,bende Zagor'u hep anlatmak istiyorum ama yeterli kelime dağarcığım yok..Ya da yeryüzünde onu anlatacak kelime yok..
Beni adının her geçtiği cümlede ağlatan adam,aslan adam,kızımın kahramanı...Özlüyorum ,hepsi bu..
Wishne,Angeldevil ve Rabbit ; biz bu video ile dağıldık _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 26.07.2007 - 22:45 Mesaj konusu:
HakanDincer, hakan abi inan bi acayip oldu içim gözlerim doldu..
eline, yüreğine sağlık, emeğin, uğraşın için teşekkürler..
hepsi nur içinde yatsınlar..
hiçbirinizi unutmadık.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
çok duygulandım.nur içinde yatsınlar mekanları cennet olur inşallah.
Vefa'nın istanbulda bir semt adı olmadıgınıda bari bizler gösterelim. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Hepsini bu şekilde görünce çok kötü hissettim kendimi.Demek ki neymiş hepimiz her zaman daha dikkatli oluyormuşuz.Onların bizi görmesini beklemeden biz onları görüp dikkat ediyormuşuz.
Bu haberleri duymak ,görmek istemiyorum diyemeyeceğim malesef.Duymaya devam edicez ama en aza indirmek bizim elimizde..
Her zaman full koruma LÜTFEN...!
Sevdiklerimiz ve herşeyden herkesten önce KENDİMİZ için.. _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Şu camiaya girdiğimden beri o kadar çok dostumu kaybettim ki.Bu klibi izlediğimde bütün tüylerim diken diken oldu resmen.Yaşadığım acıları tekrar yaşadım,tekrar hissettim.Yüreğimdeki burkulmayı inanın şuanda tarif edemiyorum.Hepimiz burada ortak bir noktada bir araya geldik.Bizleri bir araya getiren bu motosiklet kültürü.Bu kültür bizlere o kadar çok şey kazandır ki..Hep beraber güldük,ağladık,eğlendik..Bugün bizler hala buradayız..Ama ben dostlarımızın bizlerden ayrıldığını düşünmüyorum asla..HakanDincer,başkanım..ropörtajında aynen söylediğin gibi işte ''o (onlar) sadece bizden daha erken ayrıldılar bu dünyadan.Bizler birgün tekrar bir araya gelip kaldığımız yerden devam edeceğiz herşeye..
Kelimeler boğazıma düğümlendi şu anda ve söyleyebilecek başka hiçbirşey bulamıyorum...
Yaşadığımız üzüntüler artık son bulsun..Ben artık dostlarımı kaybetmek istemiyorum...
HEPSİ NUR İÇİNDE YATSIN...YÜREKLERİMİZ HEP ONLARLA..ASLA UNUTMAYACAĞIZ.... _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 26.07.2007 - 23:16 Mesaj konusu:
HakanDincer, Bazen susmak en güzel cevaptır
Zagorum saygıyla anıyorum seni Diğer arkadaşlar da hepsi gencecik bir okadarda pırlanta gibi insanlar ölümü haketmediler hemde hiç sadece ve sadece şunu söylemek istiyorum hayat inanamıyacağımız kadar değerli aldığımız nefesin kıymetini bilmeli, yarın ölecekmiş gibi yaşamalıyız.... _________________
Tarih: 26.07.2007 - 23:19 Mesaj konusu:
pofffffffff pofffffffff _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Tarih: 26.07.2007 - 23:19 Mesaj konusu:
Birkaç arkadaş klibin fonundaki şarkıyı sordu MSN den
SAGOPA-Bir pesimistin gözyaşları
Şarkıdaki şu sözler çok şey anlatıyor
Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz
uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak
kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla
gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin?
sonralara kaç damla gözyaşı? _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız