Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)

Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 18, 19, 20  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tanerpekoz
Üye
Üye

MesajTarih: 26.07.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine saglik Hakan.
Gecen hafta, Atilla Patik kardeşimle, rahmetli abimiz ZAGOR AHMETin mezarini ziyatet ettik ve bu haftaya bakinca 4 tane kardeşimizi daha kaybettik. Nereye kadar, ne zaman dur diyecez, ne zaman. İnan icim cok dolu ve kan agliyor. Tüm motorcu kardeşlerimin başi sagolsun. Ne olur gaza gelmiyelim. 2 kat dikkat edelim, 5 kat edelim. En basiti dün md toplantisina gelirkan ölümden döndüm bir minibüsün yaptigi hata yüzünden. Minibüsün bakmadan önüme kırmasıyla kendimi sola atınca, soldan geken kamyon nerdeyse top case i me giriyordu. Neyse allah kazadan korudu ama nereye kadar.... Ben Taner Peköz, tüm motorcu arkadaşlarima bir kez daha tekrarlıyorum. Allah rizasi icin dikkat.
Başa dön
tanerpekoz Çevrimdışı tanerpekoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 26.07.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah hepsinin mekanını cennet eylesin içim burkularak izledim

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oktay2058
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.07.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi seyrederken bittim ben ya. ellerine sağlık. hepsi huzur içinde yatsın. geride kalanlara tekrar sabırlar dilerim
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 26.07.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hani anlatmak ,tasvir etmek istersiniz herhangi bir şeyi yada kimseyi,edemezsiniz,söylediğiniz her kelime ya ona yakışmıyordur ya anlatmak istediğinizle uzaktan yakından alakası yoktur..,bende Zagor'u hep anlatmak istiyorum ama yeterli kelime dağarcığım yok..Ya da yeryüzünde onu anlatacak kelime yok..

Beni adının her geçtiği cümlede ağlatan adam,aslan adam,kızımın kahramanı...Özlüyorum ,hepsi bu..

Wishne,Angeldevil
ve Rabbit ; biz bu video ile dağıldık İstemiyorum
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.07.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, hakan abi inan bi acayip oldu içim gözlerim doldu..
eline, yüreğine sağlık, emeğin, uğraşın için teşekkürler..
hepsi nur içinde yatsınlar..
hiçbirinizi unutmadık..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 26.07.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Harcadığın emek için tebrikler çok anlamlı ve acıklı olmuş, insanın gözyaşlarını engellemesi mümkün değil Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 26.07.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok duygulandım.nur içinde yatsınlar mekanları cennet olur inşallah. Çoook seviyorum
Vefa'nın istanbulda bir semt adı olmadıgınıda bari bizler gösterelim.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 26.07.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepsini bu şekilde görünce çok kötü hissettim kendimi.Demek ki neymiş hepimiz her zaman daha dikkatli oluyormuşuz.Onların bizi görmesini beklemeden biz onları görüp dikkat ediyormuşuz.

Bu haberleri duymak ,görmek istemiyorum diyemeyeceğim malesef.Duymaya devam edicez ama en aza indirmek bizim elimizde..

Her zaman full koruma LÜTFEN...!

Sevdiklerimiz ve herşeyden herkesten önce KENDİMİZ için..
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeM@NDe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 26.07.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu camiaya girdiğimden beri o kadar çok dostumu kaybettim ki.Bu klibi izlediğimde bütün tüylerim diken diken oldu resmen.Yaşadığım acıları tekrar yaşadım,tekrar hissettim.Yüreğimdeki burkulmayı inanın şuanda tarif edemiyorum.Hepimiz burada ortak bir noktada bir araya geldik.Bizleri bir araya getiren bu motosiklet kültürü.Bu kültür bizlere o kadar çok şey kazandır ki..Hep beraber güldük,ağladık,eğlendik..Bugün bizler hala buradayız..Ama ben dostlarımızın bizlerden ayrıldığını düşünmüyorum asla..HakanDincer,başkanım..ropörtajında aynen söylediğin gibi işte ''o (onlar) sadece bizden daha erken ayrıldılar bu dünyadan.Bizler birgün tekrar bir araya gelip kaldığımız yerden devam edeceğiz herşeye..

Kelimeler boğazıma düğümlendi şu anda ve söyleyebilecek başka hiçbirşey bulamıyorum...

Yaşadığımız üzüntüler artık son bulsun..Ben artık dostlarımı kaybetmek istemiyorum...

HEPSİ NUR İÇİNDE YATSIN...YÜREKLERİMİZ HEP ONLARLA..ASLA UNUTMAYACAĞIZ.... Ağlıyorum Ağlıyorum
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.07.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım ellerine sağlık yoğun bir duygu seline kapıldım. Ağlıyorum Hepsi nur içinde yatsın mekanları cennet olsun. Ağlıyorum
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.07.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun,Alalh ailelerine sevenlerine sabır versin Üzgünüm
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.07.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım harikasın çok manyak duygulandım vallaha Üzgünüm

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 26.07.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Bazen susmak en güzel cevaptır Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Zagorum saygıyla anıyorum seni Ağlıyorum Diğer arkadaşlar da hepsi gencecik bir okadarda pırlanta gibi insanlar ölümü haketmediler hemde hiç sadece ve sadece şunu söylemek istiyorum hayat inanamıyacağımız kadar değerli aldığımız nefesin kıymetini bilmeli, yarın ölecekmiş gibi yaşamalıyız....

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 26.07.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pofffffffff pofffffffff Üzgünüm
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.07.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birkaç arkadaş klibin fonundaki şarkıyı sordu MSN den
SAGOPA-Bir pesimistin gözyaşları

Şarkıdaki şu sözler çok şey anlatıyor

Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz
uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak
kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla
gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin?
sonralara kaç damla gözyaşı?

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 18, 19, 20  Sonraki
3. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal