Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)

Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.06.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Hayırlı olsun kardeşim allahım kazasız belasız bindirmek nasip etsin resimler de harika ellerine sağlık

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 24.06.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar, Rodaj sonrasi YBR 250 icin yakit tuketimi;

3,38 lt / 100 km. Yani 10 YTL ile tam 100 km. yol yapiyor. Vites degistirme araliklara 7000 - 8000 devir arası, max. hız 140 km/h.

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 24.06.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla makinada resimlerde bomba emeğine sağlık
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
buuucu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.06.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok merak ediyordum...ilk kez senin fotolardan gordum...cok sık gorunuyor..hayrlı ugurlu olsun , tekerin duz bassın..guzel uzun km leriniz olsun.. kırmızı sevmem pek ama bu renge bayıldımmm...
eh ben de su 125 ligi buyutmesem mi ki napsammm
efesec
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.06.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten guzel gezi olmus fotolar icin cok sagol

Başa dön
efesec Çevrimdışı efesec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.06.2007 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Maşallah valla güzel eğlen mişiniz tekrar tşkşkş
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş rodaj tamamlamanda cabası.nice 1800 kmler motorunla..
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
halilakman
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.07.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazs, yeni motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela vermesin Delirdim

Son Mesajdan 31 saniye:

beyazs, yeni motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela vermesin Delirdim
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 16.07.2007 - 05:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekrar hayırlı olsun bende geçenlerde buralarda bi tane ybr 250 gördüm yakından baktım çok hoşuma gittti ama şu fiyatıda biraz uygun olsa inşallah zamanla düşmesini umuyorum. Bir gün almak dileğiyle
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ascar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 00:44    Mesaj konusu: tercihinden dolayı kutluyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr 250 iyi bir tercih kutluyoruz.gezin güzel ybr 250 nin ilk sürüşleri için iyi bir yol olmuş. biz pamukkale deyiz.ybr 250 in ile buralarıda görmelisin. Denizli den selamlar....DYS (Denizli YBR Sürücüleri) Motosiklet Grubu http://dys.tr.gg/
http://dys.tr.gg/
http://dys.tr.gg/
Başa dön
ascar Çevrimdışı ascar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 27.07.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım ıcın tesekkurler.senınde soyledıgın gıbı daha nıce daglara vadılere ıkı askınla beraber saglıklı sıhhatlı kazasız balasız keyıflı surusler dılerım.allah ucunuzu ayırmasın cok yakısıyorsunuz Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 27.07.2007 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazs, arkadaşım hayırlı olsun . birkaç şey sorucam :
1) motorundan memnun musun ?
2) kaça aldın?
3) bayan için tavsiye edermisin ?

bu kadar (şimdilik) Gülümsüyorum
orca2
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-dragos

MesajTarih: 27.07.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler, nice kazasız belasız güzel seyirlere. Bravo
Başa dön
orca2 Çevrimdışı orca2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 27.07.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rachel demiş ki:
beyazs, arkadaşım hayırlı olsun . birkaç şey sorucam :
1) motorundan memnun musun ?
2) kaça aldın?
3) bayan için tavsiye edermisin ?

bu kadar (şimdilik) Gülümsüyorum

Rachel, tesekkur ederim.

1) Motorumdan cok memnunum, su an 4000 km. deyim.
2) Motoru 9.150 YTL'ye Ankara'daki bir bayiden aldim. (Istanbul'da oturuyorum bu arada Gülümsüyorum ) Halen 9150 YTL'ye satılıyor. Hatta denizlideki bir bayi 9000 YTL'ye grisini satiyor. Detay istersen pm atabilirsin.
3) Motoru ilk aldigimda bana yuksek geldi. Boyum 1.83. Ozellikle geri manevralarda, ayaklarımın yere tam basmamasından dolayı, zorluklar yasıyordum. Sonradan alistim ama bu motoru almak isteyen arkadas, lutfen onceden gidip, bir bayide motorun ustune binsin, soyle bir tartsin, ondan sonra alsin.

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
subcab
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kozyatağı

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağ salim eve dönebilmenize sevindim !!! Bu kadar ölümlü kazadan sonra hala daha alkol ve motor e bravo ne diyelim Allah kazadan saklasın Beğenmedim
KOZYATAĞI
Başa dön
subcab Çevrimdışı subcab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.55 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal