Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)

Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videoyu izledikten sonra farkettim ki,ne kadar çok sevdiğimizi kaybetmişiz yakın zamanda. Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum kendimi tutamayacağım.
Hakan abi çok güzel ve çok anlamlı bir video. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Allah hepimizi kazalardan,belalardan korusun....
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsi huzur içinde yatsın....
başkan fena video yapmışsın murat abimi kaybedeli yaklaşık 1 sene oluyo nerdeyse ama hala sanki dün olmuş gibi kazayı silemiyorum kafamdan.....
bu videoyu seyrettim tam 6 defa ardarda ve karar verdim motor haytımı bugün itibariyle bitiriyorum....
bundan sonra bineceğim tek motor en fazla scooter olacak...
zor da olsa bu kararı aldım....
arkamda kimseyi gözü yaşlı burakmak istemiyorum...çünkü bunun nasıl bi şey olduuunu defalarca gördüm...
offffff söylenecek bişey yok ya hepsi hayatlarının baharlarında çevrelerinde sevilen adam gibi adamlardı..
ne desm boş
mekanları cennet olsun........
murat abimin stonerla resmi huzur içinde yat abimmmmmmmmmmmmmmmmm......

Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah hepsine gani gani rahmet eylesin nur içinde yatsınlar
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepsinin toprağı bol olsun demekten baska çaremız kalmadı maalesef...

Hakan başkanım klıp için eline sağlık... Alkışlıyorum

Başka cenazelerimizin olmaması dileğiyle.......
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi içim bi garip oldu izlerken ya.
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, ellerine sağlık cok hüzünlendirdin bizi.
NUR İÇİNDE YATSINLAR mekanları cennet olsun..............
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu an resmen OFF oldum.
Başa dön
idenis Çevrimdışı idenis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü işin kötüsü bu arkadaşlarımızın hepsini bu sezon kaybetmiş olmeamız 2007 yaramadıÜzgünüm
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanları cennet olsun Üzgünüm Üzgünüm
başkanım emeğine sağlık Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 27.07.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten Duygulandırdı Eline sağlık çok güzel bir çalışma Alkışlıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 27.07.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bi video onları unutmadık unutmucazda baskanım emegine saglık Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 27.07.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rahmetle anıyoruz hepsini. Güzel olmuş eline sağlık.
idenis
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 27.07.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merak ettim bu videoyu izleyipte tekrarını izlemeyen varmı.ben üçüncüye izledimde.bu izmir sıcağında güneş yok oldu sanki Ağlıyorum
Başa dön
idenis Çevrimdışı idenis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
A_C_M_1979
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.07.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Bey, ismim erdem. Konya M.D.'Ye yeni üyeyim.
Gerçekten çok güzel olmuş çok duygulandım. Hayatını kaybedenlerin ruhları şaad olsun. Ailelerinin Allah yardımcısı olmuş
Ama bunları seyredince nerdeyse motorumu satmayı bile düşünüyorum.
Başa dön
A_C_M_1979 Çevrimdışı A_C_M_1979 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.07.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
farkındaysanız klibin başında motorcu kaza yapıyor ve ölürken gözünün önüne çocukları ve ailesi geliyor...
Nedense bu hep aklıma Ömer i getirdi...

bu gerçek hakan , bir keresinde boğulma tehlikesi geçirdim film şeridi gibi anında tüm hayatım gözümün önüne geldi tek tek kısa zamanda neyseki kurtulduk hala o film şeridini hatırlarım. demekki insan bu durumda ailesini sevdiklerini gözünün önüne getiriyor. Allah kimseye nasip etmesin gerçi hepimizin gideceği yer ama herkes zamanında gitsin zamanından önce Allah nasip etmesin kimseyi , tabiki son söz yaradanımızın zamanı gelen bir bahane ile gidiyor maalesef Allah hepimizi kazalardan korusun rahmetli arkadaşlarımızın mekanları cennet olsun toprakları bol olsun benide en çok etkileyen 2 yıl önce kazada kaybettiğimiz selman kardeşimiz arkadaşımız , gece okey oynayıp şakalaşıp gülüp sonra sabahı kaza haberini oku ve öldüğünü duy hala unutamıyorum Üzgünüm mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin ..
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Sonraki
7. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal