Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 27.07.2007 - 10:14 Mesaj konusu:
videoyu izledikten sonra farkettim ki,ne kadar çok sevdiğimizi kaybetmişiz yakın zamanda. kendimi tutamayacağım.
Hakan abi çok güzel ve çok anlamlı bir video. Allah hepimizi kazalardan,belalardan korusun....
Tarih: 27.07.2007 - 10:22 Mesaj konusu:
hepsi huzur içinde yatsın....
başkan fena video yapmışsın murat abimi kaybedeli yaklaşık 1 sene oluyo nerdeyse ama hala sanki dün olmuş gibi kazayı silemiyorum kafamdan.....
bu videoyu seyrettim tam 6 defa ardarda ve karar verdim motor haytımı bugün itibariyle bitiriyorum....
bundan sonra bineceğim tek motor en fazla scooter olacak...
zor da olsa bu kararı aldım....
arkamda kimseyi gözü yaşlı burakmak istemiyorum...çünkü bunun nasıl bi şey olduuunu defalarca gördüm...
offffff söylenecek bişey yok ya hepsi hayatlarının baharlarında çevrelerinde sevilen adam gibi adamlardı..
ne desm boş
mekanları cennet olsun........
murat abimin stonerla resmi huzur içinde yat abimmmmmmmmmmmmmmmmm......
Tarih: 27.07.2007 - 11:01 Mesaj konusu:
Gerçekten Duygulandırdı Eline sağlık çok güzel bir çalışma _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Hakan Bey, ismim erdem. Konya M.D.'Ye yeni üyeyim.
Gerçekten çok güzel olmuş çok duygulandım. Hayatını kaybedenlerin ruhları şaad olsun. Ailelerinin Allah yardımcısı olmuş
Ama bunları seyredince nerdeyse motorumu satmayı bile düşünüyorum.
Tarih: 27.07.2007 - 11:10 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
farkındaysanız klibin başında motorcu kaza yapıyor ve ölürken gözünün önüne çocukları ve ailesi geliyor...
Nedense bu hep aklıma Ömer i getirdi...
bu gerçek hakan , bir keresinde boğulma tehlikesi geçirdim film şeridi gibi anında tüm hayatım gözümün önüne geldi tek tek kısa zamanda neyseki kurtulduk hala o film şeridini hatırlarım. demekki insan bu durumda ailesini sevdiklerini gözünün önüne getiriyor. Allah kimseye nasip etmesin gerçi hepimizin gideceği yer ama herkes zamanında gitsin zamanından önce Allah nasip etmesin kimseyi , tabiki son söz yaradanımızın zamanı gelen bir bahane ile gidiyor maalesef Allah hepimizi kazalardan korusun rahmetli arkadaşlarımızın mekanları cennet olsun toprakları bol olsun benide en çok etkileyen 2 yıl önce kazada kaybettiğimiz selman kardeşimiz arkadaşımız , gece okey oynayıp şakalaşıp gülüp sonra sabahı kaza haberini oku ve öldüğünü duy hala unutamıyorum mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız