gecen hafta gokartta birkaç arkadaş pert oldu. Aslında şöyle eğlenceli birşeyler yapsak olur. eğer canlı müzik organize edebilirsek çayır çimende uyar. _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
çayır çimen bana sıkıcı gelıyor hem insanlar kopuk oturuyor guruplaşma oluyor.ayrıca öyle olursa herkes erkenden eve gıtmek isteyecek.yerde kaç saat oturabılırızkı belımız ağrıyor.amma yakındım ha.bence ooze iyi en azından haftada bırkez bütün arkadaşlar bır araya gelıp rock dınlıyoruz. ben ooze bara gıdelım derım. arada bırde olsa havalandırma açık oluyor.çok ta bunaltıcı değil bence.zaten yakında tadılata gırecekmiş.ooze dıyenler parmak kaldırsın.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 27.07.2007 - 12:08 Mesaj konusu:
FcPro, Kimseye saygıda kusur etmem. Asıl o etmesin saygıda kusur olum.Abilerinle ablalarınla tanıştıracan. Ok vermezsek bu iş olmaz
silverrs, Sadece seni istiyom.Meydan okuma heee Alırım Go-kartının anahtarını
ArapKadri, Yapraksız gelmede sen nereye istersen oraya gideriz _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 27.07.2007 - 12:37 Mesaj konusu:
go-kartta rakip yok diyen kardeşlerimin dikkatine;
iyileşiyorum geliyorum.haberiniz olsun..
yok biz illa aksiyon istiyoruz diyorsanız,yolda radar var .
160 la geçebilirsiniz yanından.. _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız