Kayıt: May 29, 2005 Mesajlar: 47 Nereden: izmir(ankara...hu)
Tarih: 10.03.2006 - 11:55 Mesaj konusu:
Vespa ET4 kısa mesafeli ulasımlar icin dizayn edilmis fakat cesareti olan bir kullanıcıyla beraber Turkiye turu yapabilecek kadar dayanıklı ve kaliteli bir arac. Kullanımı cok keyifli. Tarzı ve gecmisiyle kendini kanıtlamıs ama birazcık isimine para odenilen (heralde 750-1000ytlsi marka parasıdır), ama satmayada kıyamayacagın bir scooter. Honda Beat sehir icinde saglamlıgı ve kullanıslılıgıyla cok rahat ettirecek ama ET4 kalitesine biraz uzak kalacak bir scooter. Beat'te sehir ici amacını fazlasıyla yerine getirecek tatminkar bir fiyat/performans oranı aracı olacaktır. Beat insanların ekonomilerini sıkıntıya sokmadan alıp sehir ici işlerini tıkır tıkır halledebilmeleri icin dizayn edilmis scooter formatında ekonomik bir ulasım aracıdır(ekonomik derken yakıt sarfiyatı+servis,bakım+yedek parca giderleri). ET4 ise is gormekten ziyade birazcık daha keyfi amacla kullanıma, birazcık daha tarza onem veren insanlar icin dizayn edilmis scooter formatında ulasım aracıdır. En onemlisi bunlar tamamen benim kişisel fikirlerimdir Belge niteligi tasımaz. _________________ tepe soldan hemen sag üc uzun..kesme
Vespaya o kadar para wermem acıkcası.o fıyatı hakedecek bı numarası yok honda ise cok saglam sehır ıcındede tek gecerım.servıs agı yedek parcasındanda soz etmeme gerek yok heralde. ama honda 150 dylan ada bı göz at derım _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 10.03.2006 - 13:34 Mesaj konusu:
abi vespa 5 milyar küsür yuh yani dedim. ne gerek var kardeş benim okadar param olsa az daha koyar hyosung gt 250 alırım ya da kanuni tiger alırım cebime para da kalır. bence hiç gerek yok. nasılsa en fazla bir sene binip satacaksın. yazık etme kendine ve parana _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
vespayı kullanmamış olanlar yorum bile yapamaz kanımca beat ile kıyaslanması fiyat anlamında her ne kadar abes ise genel kalite dayanıklılık ve özellikle hak edilmiş imajının bebekte dolaşırken yaratıcağı etki düşünülde pizzacıdan ayırd edilmenizi sağlayacak bir olgu olduğunu düşünüyorum
"not benim yazılar bazen belge niteliği taşıyabilir
Tarih: 27.07.2007 - 15:50 Mesaj konusu:
Sana Dylan öneririm. Dylan düzde 120 bayır aşa falan 130-135 giden bi alet 16 bg su soğutmalı köpek gibi gidiyo. Bi al kullan test et boşuna Vespa'ya bakma. Eğerki cafe ev arası sahilde pazar gezmesi şekli kullanmıcaksan Dylan almalısın. Jantları büyük en önemlisi ve atak makina. Fiyat olarak düşünürsek ET 4'ün karşılığı Hondada Dylan'dır. Şu anda benim Dylan 21500 km'de ve satmayı düşünmüyorum çokta sevdim bu motoru tekrar race motor alsam dahi satmıcam. Benzin olarakta fazla yakıyo denemez 0.08-0,10 ykr civarı. 21500 km boyunca far ampulü dahi yanmadı rutin bakım dışında bişi yapılmadı maşallah..
drMyS, arkadaşım hiç düşünme dylanı seç derim bende..önce bi et4'e sonrada bir dylan'a bin aradaki farkı görünce şaşıracaksın,ben şimdi burdan sana ne söylesem boş..
kadiRR_delisi, sana gerekli teknik bilgiyi vermiş..onun tecrübesine güven derim ben sana..
şimdiden hayırlı olsun..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız