Polisimiz zaten kaza halinde motor görünce ve bu motor büyük hacimli bir motorsa nedense hep inisiyatifi arabalardan yana kullanıyor
Kendimden biliyorum, adam geçen sene daha kaza yerine yeni geldi, lafı şuydu "tamam, anladım ben bu sürat yapmış çarpmış!! " Böyle birşey olabilir mi yaa???
Size büyük geçmiş olsun arkadaşım... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 27.07.2007 - 21:57 Mesaj konusu:
leoparus, KaraRR, sevgılı dostlar cok sglun kalıcı bı durum yok ama motorla araba kazalarında polıslerın bu sekılde on yargılı davranması ınsanı hem uzuyor hemde sınırlendırıyor allahtan hastanelık olmusum yoksa o kaskı gelen trafık ekıbı uzerınde parcalayıp ıcerdede olabılır ınsan bu kadar cehalet olurmu yaaa _________________ artık motorsuz:(
msn/mail: jestelektronik@hotmail.com
CaNeRRR
Tarih: 27.07.2007 - 22:05 Mesaj konusu:
roadrunner5, kardes bırakmak zor ama motor zor gorunuyor artık 1 tane motor kaldı elımızde oda R1 ailem bu vakadan sonra musade etmez musadeyıde gec soforlugume guvenırdım onada guvencım kalmadı duz yolda gıttıgımı hatırlarken bı anda kendımı ambülansta ve hastanede buldum ve soklardayım artı bu kanunlarla zor dıye dusunuyorum _________________ artık motorsuz:(
msn/mail: jestelektronik@hotmail.com
CaNeRRR
leoparus, KaraRR, sevgılı dostlar cok sglun kalıcı bı durum yok ama motorla araba kazalarında polıslerın bu sekılde on yargılı davranması ınsanı hem uzuyor hemde sınırlendırıyor allahtan hastanelık olmusum yoksa o kaskı gelen trafık ekıbı uzerınde parcalayıp ıcerdede olabılır ınsan bu kadar cehalet olurmu yaaa
bu konuda biraz daha yorum yaparım ama hem genel bi forum burası, hem de kurallara aykırı düşer; olmaz... Ama anladın sen onu
Ülkemizde iyi şeyler de oluyor maalesef ama özellikle kaza durumlarında polislerimiz bize karşı çok önyargılı ve duyarsız
Tekrar geçmiş olsun, ciddi birşey olmadan atlattınız ya, polisi Allah'a havale et... Ama tabii ki saçma bir durum _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
slm arkadasim gecmis olsun buna benzer bir olayi bende yasadim 1993 yilinda banada ters yoldan gelen bir taxi carpmisti bende bisey yoktu masraflari ödedi polis cagirmadim ama bende senin gibi düsünüp bir daha motora binmeyecegim diye kandime söz verdim ama 2 ay sonra dayanamadim tekrar basladim. insaallah hersey istedigin gibi olur
Tarih: 27.07.2007 - 23:02 Mesaj konusu:
geçmiş olsun arkadaşım...umarım kazadan üstünde herhangi bir iz kalmaz...bu önyargılı zihniyetide allah bildiği gibi yapsın... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1138 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 27.07.2007 - 23:14 Mesaj konusu:
öncelikle ggecmiş olsun....3haftadır Türkıiyede 5 gündür İstanbuldayımşdaha kask takan motor kullanıcısı görmedim diyebilirim...Polisler hicbirsey demiyor yanlarından geciyorsunuz,bence o kadarda insafsız degiller...bizim oralarda olsa bu kazadan sonra istesenızde motor yüzü göremezdiniz ve hatta su anda büyük bir davayla başediyor olurdunuz...bence buranın polisleri cok ama cok toleranslı.
Birde bir şeye dikkat ettim buradakiler motor üzxerinde kendilerini göstermeye ve kalabalık ortamlarda gaz vermeye cok meraklı ????...
acıkcası bizim zamanımızda böyle degildi ve cok garip geliyor...şu 3 haftada gördüklerimi anlatsam....polemik cıkacak valla..
arkadaşım sana tekrar büyük gecmiş olsun...benden sana nacizane tavsiye:motor üzerinde korumaların senin hayat sigortan,herşeyden vazgec ama onlardan asla.... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız