Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motora son vedam ve son kazam djblue (CaNeR) F650 :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motora son vedam ve son kazam djblue (CaNeR) F650 :(

motora son vedam ve son kazam djblue (CaNeR) F650 :(
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
djblue
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iST / FATiH

MesajTarih: 27.07.2007 - 21:45    Mesaj konusu: motora son vedam ve son kazam djblue (CaNeR) F650 :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaslar motorsiklet dogdugumdan berı en vazgecılmez tutkumdu taa ki
13.07.2007 cuma gunu aksam 7.45'te maslak ıkızkulelerın onunde arkadan bı
araba gelıp carpana kadar Ağlıyorum

tabi bu ilk kazam degıldı daha oncelerıde ufak tefek yaralanmalı hatta bırkac gun yataklık kazalarda gecırmıstım

ama bu kazanın sonrası maglum surucude artcıda hastanelık bende mont vardı artcıda ıse kask

tabı cift kask tasımama hatası benım Üzgünüm ama kask artcının boynunu 1mm kaymasına sebep oldu

cunku kafasından cıkmıstı sebebı kaskın bana ayarlı olması ama neysekı oda taburcu oldu

ama allahtankı motor saglammıs yoksa altında sınek olayıda olabılırdı

bı kacgun yogun bakım beyın kanaması kırıklar cıkıklar ve hastane hayatı

sonrası taburcu falan fılan ve suan hala gozetım altında 15 gunum var

ve motorculuk hayatına son vermeyı gerektırecek derın bı hasar talıhsız bı kaza Sinirlendim

sımdı gelelım nıye topık actıgıma ıcım motorla dolup tasıyor ama kazadan
sonra cok vahım bı gercekle karsılastım

motor uzerınde hayatın canın ınsanın hıc bır degerı yok bunu ogrenınce
şoklardayım

polıs arkadan vuran arabaya suclusun bıle dıyememıs celıskılı ıfadeler
varmıs dedı olay mahkemelık oldu

BENDE siz sevgılı dostlarla paylasmak ıstedım motor uzerınde degıl kanunlar
onunde tehlıkedeyız Sinirlendim
Başa dön
djblue Çevrimdışı djblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 27.07.2007 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum,geçmiş olsun kalıcı bir hasar yoktur umarım.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 27.07.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polisimiz zaten kaza halinde motor görünce ve bu motor büyük hacimli bir motorsa nedense hep inisiyatifi arabalardan yana kullanıyor Sinirlendim Sinirlendim

Kendimden biliyorum, adam geçen sene daha kaza yerine yeni geldi, lafı şuydu "tamam, anladım ben bu sürat yapmış çarpmış!! Sinirlendim " Böyle birşey olabilir mi yaa??? Beğenmedim Sinirlendim Sinirlendim

Size büyük geçmiş olsun arkadaşım...
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
djblue
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus, KaraRR, sevgılı dostlar cok sglun kalıcı bı durum yok ama motorla araba kazalarında polıslerın bu sekılde on yargılı davranması ınsanı hem uzuyor hemde sınırlendırıyor allahtan hastanelık olmusum yoksa o kaskı gelen trafık ekıbı uzerınde parcalayıp ıcerdede olabılır ınsan bu kadar cehalet olurmu yaaa Sinirlendim
Başa dön
djblue Çevrimdışı djblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
balkar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eğirdir-trabzon-antalya

MesajTarih: 27.07.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun , umarım kalıcı birşey yoktur
Başa dön
balkar Çevrimdışı balkar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadrunner5
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.07.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah acil şifalar versin, en doğru kararı yine sen verirsn tabi bu konuda,bırakmak geliosda içnden bırakmak en doğrusu
Başa dön
roadrunner5 Çevrimdışı roadrunner5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 27.07.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah şifa versin...diyecek bişey bulamıyorum...
djblue
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

roadrunner5, kardes bırakmak zor ama motor zor gorunuyor artık 1 tane motor kaldı elımızde oda R1 ailem bu vakadan sonra musade etmez musadeyıde gec soforlugume guvenırdım onada guvencım kalmadı duz yolda gıttıgımı hatırlarken bı anda kendımı ambülansta ve hastanede buldum ve soklardayım Üzgünüm artı bu kanunlarla zor dıye dusunuyorum
Başa dön
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 27.07.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djblue demiş ki:
leoparus, KaraRR, sevgılı dostlar cok sglun kalıcı bı durum yok ama motorla araba kazalarında polıslerın bu sekılde on yargılı davranması ınsanı hem uzuyor hemde sınırlendırıyor allahtan hastanelık olmusum yoksa o kaskı gelen trafık ekıbı uzerınde parcalayıp ıcerdede olabılır ınsan bu kadar cehalet olurmu yaaa Sinirlendim

bu konuda biraz daha yorum yaparım ama hem genel bi forum burası, hem de kurallara aykırı düşer; olmaz... Ama anladın sen onu Gülümsüyorum

Ülkemizde iyi şeyler de oluyor maalesef ama özellikle kaza durumlarında polislerimiz bize karşı çok önyargılı ve duyarsız Beğenmedim Öfkeliyim

Tekrar geçmiş olsun, ciddi birşey olmadan atlattınız ya, polisi Allah'a havale et... Ama tabii ki saçma bir durum Sinirlendim
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.07.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadasim gecmis olsun buna benzer bir olayi bende yasadim 1993 yilinda banada ters yoldan gelen bir taxi carpmisti bende bisey yoktu masraflari ödedi polis cagirmadim ama bende senin gibi düsünüp bir daha motora binmeyecegim diye kandime söz verdim ama 2 ay sonra dayanamadim tekrar basladim. insaallah hersey istedigin gibi olur
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
playcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İST.

MesajTarih: 27.07.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişş olsun...
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 27.07.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bi an önce eski sağlığına kavuşur inşallah
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.07.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım...umarım kazadan üstünde herhangi bir iz kalmaz...bu önyargılı zihniyetide allah bildiği gibi yapsın... Beğenmedim
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 27.07.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle ggecmiş olsun....3haftadır Türkıiyede 5 gündür İstanbuldayımşdaha kask takan motor kullanıcısı görmedim diyebilirim...Polisler hicbirsey demiyor yanlarından geciyorsunuz,bence o kadarda insafsız degiller...bizim oralarda olsa bu kazadan sonra istesenızde motor yüzü göremezdiniz ve hatta su anda büyük bir davayla başediyor olurdunuz...bence buranın polisleri cok ama cok toleranslı.
Birde bir şeye dikkat ettim buradakiler motor üzxerinde kendilerini göstermeye ve kalabalık ortamlarda gaz vermeye cok meraklı Şok oldum Şok oldum ????...
acıkcası bizim zamanımızda böyle degildi ve cok garip geliyor...şu 3 haftada gördüklerimi anlatsam....polemik cıkacak valla..
arkadaşım sana tekrar büyük gecmiş olsun...benden sana nacizane tavsiye:motor üzerinde korumaların senin hayat sigortan,herşeyden vazgec ama onlardan asla....
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal