Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 01.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplantı(avrupa)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

01.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplantı(avrupa)

01.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplantı(avrupa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 27.07.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CaVaLieRe, Yine beraber gideriz karşim ama ben yinede Volkanın uydu fotolarıyla İzmirden itibaren terif etmesini istiyorum Delirdim Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CaVaLieRe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 27.07.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi söyleriz kaskını çıkarıp güneşi yansıtır bize, taa izmirden anlarız koordinatlarını Çok gülüyorum
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 27.07.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VolkanRR Maç varsa ben de oradayım, yalnız sen oynayacaksan ben full koruma çıkarım maça soyleyeyim Delirdim Hatta extra olarak da bellliğimi ters takarım Dil çıkarıyorum

Mangal konusuna gelince 1 kangal sucuk getiririm bir dilim bile vermem sana, kulağım hala acıyor... nasıl ısırmaktı yahu o Şok oldum Dil çıkarıyorum
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 27.07.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkan abi mangalıdamı kendimiz getirces ona göre gelcem
mangalı taşıyamam ama egzos ile yelleyebilirim Dil çıkarıyorum
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 27.07.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İsaac abi oynarsa ben de oynarım Gülümsüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, hehe sana süprizim var uğraşmakdayım Delirdim
GhostEnduro, vermeyen burak gibi olsun Dil çıkarıyorum sana ders olsun birdaha benim yemeğime el uztırsan nereni ısırırım bilmem artık Göz kırpıyorum
seenant, abisi ben mangalı getiriyom sizler sırf yiyeceğinizi getireceksiniz
Henry, sen bizi beğenmiyormusun kardeşim bak senide bu yüzden ısırırım ona göre Öfkeliyim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, abi elimizde etlerle tavuklarla mı gelicez Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Henry, heyt be yılların eskitemediği topçu bu sefer sağından atıcam solundan gecicem hanricimm Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR & valentino_batu, ben beeeniyom hepinizide ben zaten oynayamıyorum artık futbol anca sizi izlerim çekirdek çıtlarım Göz kırpıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CaVaLieRe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, abi avatarını düzeltsene yaw...
edy1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende geliyorum,
yaz bir halı saha için

kolay gelsin
erdinç
edy1
Başa dön
edy1 Çevrimdışı edy1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan abiyle top oynamak için gelmek istredim ama tatilde olucam Gülümsüyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valentino_batu batu seni seviyorum kardeşim anladınsen anladınnnn
lan bahtiyar hani kalede kova olacakdın sen bakim Göz kırpıyorum

buyur canım kardeşim HALİLim gelmeyen ..... tür

HOŞGELDİN HALİLRR
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.07.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry,Müsadenle bende senden öğrendiklerimi sergilemek isterim... Göz kırpıyorum Sadece orta sahadan gol atacam o kadar Gülümsüyorum
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi,
Alıntı:

Sadece orta sahadan gol atacam o kadar

aLEex alex alex Beğenmedim Delirdim

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, Volkan abi orda olucam ama peşin söliyim Erkan oynicaksa ben oynamam maç falan Çok gülüyorum 6 oktav ses var adamda topu bile patlatır o sesle Çok gülüyorum Bide maçtan sonra mangal olayı varsa hiç koşmam etmem söliym Bravo
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
2. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal