Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 27 Temmuz Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 27 Temmuz Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )

İzmir MD 27 Temmuz Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.07.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gercekten guzel zaman gecirdik,sizlerle olmaktan cok keyif aldim,tekrar gorusmek dilegiyle Bravo
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 28.07.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, bana diyene bak Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum pazartesi sabah saat altıda senin iş yerindeyim haberin olsun Delirdim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 28.07.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, esrefpasalı ablaların kardelenı ellerıne saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 28.07.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bana bak ben bugünden itibaren gidiyom.Sen sabah 6 da gelsende beni bulamazsın.Senden kurtuluş yok anlaşılan ben kaçayım bari Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 28.07.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir geceydi.

kaRRdelen,resimler için teşekkürler.Emeğine sağlık
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 28.07.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine iyi yine iyi yine iyi! Cumayı iple çeker olduk. Nurcum HalillRR ne derse desin sen süpersin. Kıskanıyor güzelliğini Dil çıkarıyorum Takma sen onu kafana! Görmedinmi İbrahim'i kaldırıcam derken kıpkırmızı oldu!Kim yaşlanıyor acaba Çok gülüyorum
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel keyifli bir akşamdı Bravo

go-kartta çok eğlenceliydi ama sırtım ağrıyo bi daha minder koyucam valla

kaRRdelen, eline emeğine sağlık çok güsel fotolar
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 28.07.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

robroy, Bana bak hele.Senide kaldırırım hatta birde havaya fırlatırım. Sonra tekrar tutmayı unuturum haberin olsun he Sinirlendim Gülümsüyorum
pamati
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nurcum eline sağlık...keske gelseymişim walla fotolardan da anlasıldıgı üzere Turkuaz da butun deliler resetlenmiş Dil çıkarıyorum
silverrs
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir /Kadifekale

MesajTarih: 28.07.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toplantımız her hafta oldugu gıbı dolu dolu gectiiiii.go kartta kaza zede olan bahattin abi nasıl oldun Gülümsüyorum umarım agrılar gecmıstır senın arabaya ozel hava yastıkları yaptıralım haftaya.nurcum fotolar her hafta oldugu gıbı super......
Başa dön
silverrs Çevrimdışı silverrs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 28.07.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardelen fotoraflar süpeeerr güzel olmuşşş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
çokkk keyifli bir akşamdıı gecenin sonuda sertaç abinin go car ta belimi kırması hariç maf ettin beni sertaç abi maffff GülümsüyorumGülümsüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NNNNEEEEEEEEE YAAALAANNN SÖÖYYLLLİİİMMM EENN YAKIŞIKLISIIIIIII BENİM KANKAM ÇIKMIŞŞ EE KİMİN KANSASII DİMİİİ ORTAAKK Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Dans b_dostbey b_dostbey Alkışlıyorum
b_dostbey b_dostbey HELAL ORTAAKKK Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

herseyy çok fazlaa buyuk olmuss nasıl sılcem ben bunu yaa:DÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumD:
Başa dön
esmi Çevrimdışı esmi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 28.07.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagolll ortakk yaaa ama sen,n rtesim birazzz büyük kalmışşşş GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ancaa bukadarr olduu ortaak yaa:D Dans
Başa dön
esmi Çevrimdışı esmi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 28.07.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esmi, Avatarın çok büyük çıkmış. Neyse hallettim kankandan alırım parasını. Dostbey on yüz bin milyon lira borcun var Delirdim

pamati, O kadar çağırdık geleydin.Şimdide burda keşke geleydim edeydm deyip ağlama oh olmuş canıma değsin Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal