Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motora son vedam ve son kazam djblue (CaNeR) F650 :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motora son vedam ve son kazam djblue (CaNeR) F650 :(

motora son vedam ve son kazam djblue (CaNeR) F650 :(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 27.07.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76 demiş ki:
öncelikle ggecmiş olsun....3haftadır Türkıiyede 5 gündür İstanbuldayımşdaha kask takan motor kullanıcısı görmedim diyebilirim...Polisler hicbirsey demiyor yanlarından geciyorsunuz,bence o kadarda insafsız degiller...bizim oralarda olsa bu kazadan sonra istesenızde motor yüzü göremezdiniz ve hatta su anda büyük bir davayla başediyor olurdunuz...bence buranın polisleri cok ama cok toleranslı.
Birde bir şeye dikkat ettim buradakiler motor üzxerinde kendilerini göstermeye ve kalabalık ortamlarda gaz vermeye cok meraklı Şok oldum Şok oldum ????...
acıkcası bizim zamanımızda böyle degildi ve cok garip geliyor...şu 3 haftada gördüklerimi anlatsam....polemik cıkacak valla..
arkadaşım sana tekrar büyük gecmiş olsun...benden sana nacizane tavsiye:motor üzerinde korumaların senin hayat sigortan,herşeyden vazgec ama onlardan asla....

kask ve koruyucu malzeme kullanımı konusunda sonuna kadar haklısın... ama bence burada da polis kask ve koruyucu malzeme kullanmayanın motorunu bağlamalı, birşeyler yapıp o adamın o şekilde motorda yol almasını engellemeli!! Beğenmedim

Her gün görüyorum, ben kask+mont+bellik+eldiven kullandığım halde; benim gibi giyinip trafiğe çıkan (bir de bu aralar hava bahane) kimse yok -arkadaşlarım dışında- scooter'a atlet, body ile; race makinaya zaten kasksız binmeyi çok seviyoruz; gaz vermeye de şanındandır diye bakıyoruz Çok gülüyorum

kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.07.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76 demiş ki:
bizim oralarda olsa bu kazadan sonra istesenızde motor yüzü göremezdiniz ve hatta su anda büyük bir davayla başediyor olurdunuz...bence buranın polisleri cok ama cok toleranslı.....

nasıl yani bir kazaya karıştı diye trafiktenmi men ediyolar motosiklet kullanıcılarını... Şok oldum
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 27.07.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosikleti kasksız kullanmal zaten yeterince yeterli,arkadan carpan adam da bunu göstererk davacı olabilir,kask olmadıgı icin gözün acıkta ve her türlü engelleyi
ciye maruz,yani kaza sebebi.2.ciside bir artcı taşıyorsun ve onu kask kullanmayarak tehlikeye atıyorsun.
bunlar egliyetine el konulması ve psikolojik tedaviye gönderilmen icin yeterli.tabi burayı bilmiyorum.ama yakında bu kanunlar burayada gelecek.
Alıntı:

ama bence burada da polis kask ve koruyucu malzeme kullanmayanın motorunu bağlamalı, birşeyler yapıp o adamın o şekilde motorda yol almasını engellemeli!!

buna katılıyorum Bravo Bravo
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.07.2007 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum acil şifalar bu arada bu durumun biras değişiği benimde başıma geldi bence arkasında dur makemenin ve kazan biz bunların arkasında durmadıkça hep biz motorlular a şuçu muamelisi yapılıyor ne zaman yıkılacak bu örümcek zihniyet ömrüm yeticekmi merak ediorum dorusu Üzgünüm
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.07.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ne diyelim.yaşadığına dua etmelisin ve senin için en iyisi ne ise onu yap
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 28.07.2007 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djblue geçmiş olsun Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.07.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kapatıcaksın istanbul trafıgını bırgun boyunca o zaman gorucekler motorun ne demek oldugunu cekıceksın motorları kopruye mangal yapıcaksın
cok gecmıs olsun baba verılmıs sadakan varmıs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.07.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djblue, Çok geçmiş olsun kısa zamanda saglığına kavuşman dileğiyle
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 28.07.2007 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djblue, çok geçmiş olsun arkadaşım. Ucuz atlatmışınız. Bu aralar çok mu kaza oluyor, hepsi üstüste mi geliyor anlamadım. Allah beterinden korusun artık, umarım bu duyduğumuz son kaza haberi olur.

Sana ve artçına tekrar geçmiş olsun.
greeneyes_girl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 28.07.2007 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah şifa versin büyük geçmiş olsun Üzgünüm
crazyygirll
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.07.2007 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bundan sonra kazasızz belasızz günler diliorumm
Başa dön
crazyygirll Çevrimdışı crazyygirll Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
djblue
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iST / FATiH

MesajTarih: 28.07.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forma gecmıs olsun yazan tum dostlara sonsuz tesekkurler Bravo
Başa dön
djblue Çevrimdışı djblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle geçmiş olsun araba için emniyet kemeri ne kadar önemliyse motorcu için koruyucu kıyafetler iki kat önemli malesef dikkatsiz araç kullanan çok cezaların caydırıcı olmayışı araba kullanıcılarını dahada umursamaz yapıyor adam bilse kaza yapınca sürünecek heleki yaralamalı kazada hayatı kararacak inanın daha dikkatli olurlar Üzgünüm
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.07.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76 demiş ki:
motosikleti kasksız kullanmal zaten yeterince yeterli,arkadan carpan adam da bunu göstererk davacı olabilir,kask olmadıgı icin gözün acıkta ve her türlü engelleyi
ciye maruz,yani kaza sebebi.2.ciside bir artcı taşıyorsun ve onu kask kullanmayarak tehlikeye atıyorsun.
bunlar egliyetine el konulması ve psikolojik tedaviye gönderilmen icin yeterli.tabi burayı bilmiyorum.ama yakında bu kanunlar burayada gelecek

on numara bir uygulama vallaha...keşke buralarada gelsede trafikte hepimiz rahat etsek... OK
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 28.07.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ya aslında motorlu polisler biraz daha ılımlı yaklaşıyolar ama diğerleri hakikaten olayı abartıyolar.ya se polissin arkadaş işini yap!neden keyfe keder hareket ediyosun önyargılı davranıyosun gerçei bi araştır bi görene sor.olay yeri inceleme ekibi denilen bi zımbırtı var nie icat etmişler onu?kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı ben başka yorum yapamıyorum.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal