Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Güvenli Sürüş Grafikleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Güvenli Sürüş Grafikleri

Güvenli Sürüş Grafikleri

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alfa
Helper
Helper

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.07.2007 - 23:00    Mesaj konusu: Güvenli Sürüş Grafikleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜVENLİ SÜRÜŞ GRAFİKLERİ

1.Bir saniye(yalnış).jpg

2. İki saniye(doğru).jpg

3. Doğru viraj hattı.jpg

4. Yalnış viraj hattı.jpg

5. Doğru takip.jpg

6. Yalnış takip.jpg

6a. Takip üçgeninin boyu.(Hızın her 15 km si için bir araba boyu).

7. Kavşakta sollamak.jpg

7a. Kavşakta izlenecek doğru hat(kırmıs-zı çizgili hat kavşak içlerine en derin görüşü sağlıyor).

7b. Kavşak olmadığında doğru seyir hattı.

8. Klasik kaza1.jpg

9. Klasik kaza2.jpg

10.Omuz üstünden göz kontrolü(kör alanlar).jpg

11. Sola dönüş(dış pozisyon doğru-kesik çizgiler bakış derinliklerini göstermektedir, dönüş hatları değildir)

12. Sağa dönüş(iç pozisyon doğru/orta şeride yakın pozisyon-kesik çizgiler bakış derinliklerini göstermektedir, dönüş hatları değildir)

13. Doğru takip mesafesi

14. Yanlış takip mesafesi

15. Viraj tekniği

16. Kırmadan gazlamak doğru.(Daha fazla yol aldığı için no.1)

17. Kırmadan frenlemek doğru.(Çarpma hızı 40 dan 20 ye düştüğü için).

18. Virajda karşı yönden gelen araca bakışlarınızı kitlerseniz kaza olabilir. Arabayı dikkate alarak kendi güvenli çıkışınıza bakınız. Ayrıca erken dönüşe başladığınız için (A) engelini geç farkedip arabaya tehlikeli bir biçimde (B) yanaşırsınız.

19. Viraj dönerken yol kenarındaki ağaçlara (A) bakmayın. Baktığınıza yönelirsiniz.. Kendi güvenli çıkışınıza (B) bakın.

20. Dönüşlerin olması gerekli ve doğru motor/ araba hatları.

21. Sürekli virajlarda dönüş hattı(kırmızı çizgi)

22. S virajda sollama(üçgen görüş alanı, kırmızı çizgi sollama hattı)

23. Araçların kör noktaları.1(Mavi hat B doğru, sarı hat A yanlış)

24. Araçların kör noktaları.2

25. Araçların kör noktaları.3(mavi hat doğru)

26. Araçların kör noktaları.4

Alfa.

www.alfamotosiklet.com
http://alfamotosiklet.blogspot.com

En son alfa tarafından 30.07.2007 - 17:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
alfa Çevrimdışı alfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 28.07.2007 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne zaman bir topik açtığını görsem, önce kafamı boşaltıyorum sonra okumaya, okuduğumu kafamda canlandırmaya çalışıyorum. En faydalı bilgileri aktarıyorsun. Kendi adıma çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim. Teşekkür ederim!
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 29.07.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herzaman eğitici ve öğretici bilgileri paylaşıyorsun sağol
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 29.07.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi yaaa... teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum ben şimdi yarın kendi dendime canlı bi eğitim yaparım Göz kırpıyorum
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal