Arac suruculeri eskisinden cok daha guvenli hissediyor kendilerini ve bu guven bambaska bir problem yaratiyor...
ya benim anlamadığım bişey war dediğin gibi okadar rahatlık warki adamların içine işlemiş düşünün deyir halindeyken telefon ile konuşmak yasak ve cezası warken gideken MESAJ çekiyor yaaaaaaaaaaaaawwwwwww böylede olmaz ki gerçekten kendimizi sakınmamız lazım.
Tarih: 29.09.2006 - 07:36 Mesaj konusu:
çok yararlı bir araştırma olmuş sağol _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 29.09.2006 - 17:37 Mesaj konusu:
sevgili ALPER200,
bir zamanlar,cumoni,bizim msjlarimizi anlamakta cok gucluk cektigini soylerdi.simdi de biz senin icin ayni seyi soyluyoruz.bi,lmece gibi yazmissin :
Alıntı:
D.D. nin hak ettigi yerde olması lazım üzmemeliyiz onu zarf gitmiştir herhalde yerine:))))
Ozet olarak, tikac sadece yuksek frekansi kestiginden herhangi bir tehlikeli durum soz konusu degil. Son 6 yildir tikacsiz TEK BIR kez bile motora binmedim, ve Manhattan trafigi de Istanbul trafigi kadar dikkat gerektiriyor kimi zaman. Sedece ben degil, burada 20-30 yildir tikacsiz yola cikmamis pek cok kisiyle karsilastim. Zaten bu mevzu da oradan ciktiydi. Kitabimda da uzun uzun anlatmistim.[/quote
teşekkürler değerli uyarınız için bundan sonra kesinlikle dikkate alacağım uyarınızı, fazla gürültü çok dikkat isteyen aletlerimizde her zaman potansiyel bir tehlike bencede.
Donald_Duck, Reşat abi çok iyi bir zamanlama keşke bu kadar dikkatli olabilsek. bişeyler eksik kalıyor işte. _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız