Tarih: 30.07.2007 - 00:58 Mesaj konusu: bi sorum wardı.herkes bakarsa iyi olur.
merhaba arkadaslar belki bilirsiniz 3-4 hafta once kaza yapmıstım.ve sigortaya basvurdum.kabul ettiler.afyon honda bayisi bana sole bişi sundu.benim makinemde 2.800 ytl lik zarar bulunmakta veafyon honda bayisi bana sole bişi soledi.sigortadan gelen 2.800ytl yi ve motorumu alacak ve bana sıfır cbr125r verecek.makinem cbr125r sizce kabul etmelimiyim yoksa benim motorumu yaptırım ole dewam mı etsem ki???? simdiden tesekkkurler
Kayıt: Jun 18, 2007 Mesajlar: 242 Nereden: Çanakkale/Gelibolu
Tarih: 30.07.2007 - 01:12 Mesaj konusu:
bu fırsatı bence kacırma nede olsa motorunu yaptırsan bile motorun kaza gecirmis bi motor olucak bence sigortadan gelen parayı vericeksin bide motoru eline 0 tertemiz makina vericekler bence dostum burada kimseye sormana bile gerek yok bence bu fırsatı kafırma derim kacırsan gelir kulaklarını cekerim
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 378 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 30.07.2007 - 04:04 Mesaj konusu:
Nakit paraya aldanipta hayir deme...Belki daha ucuza kapatirim deyip tamirinden ya da parcalardan tasarruf etmeyi düsünmüssündür...
Yeni motorla takas et, sonucta o motorun üzerinde kendi canini tasiyacaksin... 6000 km de olsa kazasini yaptin...
Yeni motorunla kazasiz sürüsler...keyfini cikar derim
Tarih: 30.07.2007 - 08:21 Mesaj konusu:
ben farklı bir cevap vericem.
adam hasarlı motor yerine neden sana "0" motor versin?
bu işin içinde bir iş olmalı.neden durduk yere iyilik yapsın ki sana???
bence kendi motorunu yaptır.
O motorda kesin bi sakatlık vardır.
ya arızalı falandır,ya çalıntıdır ya da başka bişi.
herkes "beleş sirke baldan tatlı" hesabı kaçırma demiş ama anlık düşünmesin kimse.
Bence teklifi kabul etme.
kazalı motoro binmekten zevk mi alıosun dostum sen 2800ytl senin içinde patlamış anlasılan sen en iyisi 2000ytl vereyim yada 2500 yl de üstü sana kalsın ama sen yinede sıfırı al
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
chaplin, dostum belli ki adam parayı alıp daha ucuza yapıp motoru satıcak hem ordan kazanıak hem para alıcak ama bu 2 taraf içinde olumlu bence sonuçta motorunun sıfırını veriyor ama para miktarını düşürsün bence arkadaş
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız