Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bi sorum wardı.herkes bakarsa iyi olur.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bi sorum wardı.herkes bakarsa iyi olur.

bi sorum wardı.herkes bakarsa iyi olur.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 30.07.2007 - 00:58    Mesaj konusu: bi sorum wardı.herkes bakarsa iyi olur. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaslar belki bilirsiniz 3-4 hafta once kaza yapmıstım.ve sigortaya basvurdum.kabul ettiler.afyon honda bayisi bana sole bişi sundu.benim makinemde 2.800 ytl lik zarar bulunmakta veafyon honda bayisi bana sole bişi soledi.sigortadan gelen 2.800ytl yi ve motorumu alacak ve bana sıfır cbr125r verecek.makinem cbr125r sizce kabul etmelimiyim yoksa benim motorumu yaptırım ole dewam mı etsem ki???? simdiden tesekkkurler

Saygılarımla 03afyok İyi fikir
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 30.07.2007 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

0 km motor gelcek yerden 2800 ytl esirgemenin anlamı yok. bence kabul edilir bu teklif Bravo
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiykide kabul et hiç düşünme acabaa kaç kmdeydi senin amotor ?
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 30.07.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu fırsatı bence kacırma nede olsa motorunu yaptırsan bile motorun kaza gecirmis bi motor olucak bence sigortadan gelen parayı vericeksin bide motoru eline 0 tertemiz makina vericekler bence dostum burada kimseye sormana bile gerek yok bence bu fırsatı kafırma derim kacırsan gelir kulaklarını cekerim Delirdim Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Bravo
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 30.07.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado demiş ki:
tabiykide kabul et hiç düşünme acabaa kaç kmdeydi senin amotor ?

6.000 km de benim motorum.
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadasim kaza yaptigin makinanin tamir parasi 2,800ytl tutuyorsa hic düsünme derim teklifi kabul et (eskiden yeni olmaz) cünki
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLDBERG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 30.07.2007 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi kabull et yaww sorman kabahat o ajente motor weriyorlar daha ne istiyorsunn Çok gülüyorum
Başa dön
GOLDBERG Çevrimdışı GOLDBERG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 30.07.2007 - 04:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nakit paraya aldanipta hayir deme...Belki daha ucuza kapatirim deyip tamirinden ya da parcalardan tasarruf etmeyi düsünmüssündür...
Yeni motorla takas et, sonucta o motorun üzerinde kendi canini tasiyacaksin... 6000 km de olsa kazasini yaptin...
Yeni motorunla kazasiz sürüsler...keyfini cikar derim Bravo
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 30.07.2007 - 05:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al derim ben honda bu tartışılmaz tabi bi yere kadar Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 30.07.2007 - 07:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi soru mantıksız olmuş bence Dil çıkarıyorum yanlış anlamada sıfır motor gelcek cebinden 5 kuruş para çıkmadan daha ne?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskıye ragbet olsa bıt pazarına nur yagardı
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 30.07.2007 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazalı motor eskisi gibi olmaz bidaa al 0 motorunu yoluna devam et
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chaplin
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben farklı bir cevap vericem.
adam hasarlı motor yerine neden sana "0" motor versin?
bu işin içinde bir iş olmalı.neden durduk yere iyilik yapsın ki sana???
bence kendi motorunu yaptır.
O motorda kesin bi sakatlık vardır.
ya arızalı falandır,ya çalıntıdır ya da başka bişi.
herkes "beleş sirke baldan tatlı" hesabı kaçırma demiş ama anlık düşünmesin kimse.
Bence teklifi kabul etme.
Başa dön
chaplin Çevrimdışı chaplin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 30.07.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu işin içinde bir iş olmalı.neden durduk yere iyilik yapsın ki sana???

bende kıllandım desem yeridir. adam sana niye durup dururken o motor versin. Ben öyle bir bayi ömrümde görmedim. ? ? ?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazalı motoro binmekten zevk mi alıosun dostum sen Dil çıkarıyorum 2800ytl senin içinde patlamış anlasılan sen en iyisi 2000ytl vereyim yada 2500 yl de üstü sana kalsın ama sen yinede sıfırı al Bravo Gülümsüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

chaplin, dostum belli ki adam parayı alıp daha ucuza yapıp motoru satıcak hem ordan kazanıak hem para alıcak ama bu 2 taraf içinde olumlu bence sonuçta motorunun sıfırını veriyor Bravo ama para miktarını düşürsün bence arkadaş Göz kırpıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal