Geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim
Kask ve koruma mevzuna gelince korumalarımızı polisten ve cezalardan korktuğumuz için değil kendimizi, hayatı be bizi sevenleri sevdiğimiz için kullanmalıyız.
Korumaların önemini çok iyi bilmeli ve bilmeyenlerede anlatmalıyız. Kask ve koruma kullanmayan arkadaşlarımızı bilinçledirerek uyarırsak ve yanlış kullanımların önüne (Trafik ve toplum içinde gaz, teker vs)geçersek toplumun bize olan önyargısından nispetenkurtuluruz.
Hepimize kazasız sürüşlerdilerim
djblue, geçmiş olsun. İki teker üzerinde bu tür olaylarda mağdur durumdayız zaten.. Üzücü, sinirlendirici ve düşündürücü durum.. _________________
[/url]
çok gecmiş olsun ölümden dönmüşsün büyük şansın varmış artçınada çok büyük gecmiş olsun senin için hayırlısı neyse o olsun.
arkadan carpan arabayı mahkemeye ver hakkını ara allah korousun ölseydin ne olacaktı öldü gitti olacaktıı işin peşini bırtakma hem suclular hem güçlü.
bizim ülkede insana saygı yok hele motorcuyu adam yerine koyan yok yazıklar olsun ya ne olacak bu ülkenin hali
bu araba kullananlar,minibüsçü kısacası 4 teker kullananlar motosikletleri takmıyorlar,motorun geldiğini göre göre yola çıkıyorlar saygısız cahil dolu ortalık.döve döve biz bitiremedik,hepsi birbirinden cahil trafikte motora saygı yok.trafik poliside herzaman arkadan vuranda suç olur der ama motor olunca neden mahkemelik oluyor bu iş.4 tekerciler biz motorcuları fark edin artık kazalar bitmek bilmiyor sizin yüzünüzden.illaki kötü şeylermi olmalı birileri ölmeli yada yaralanmalı yada sizin yüzünüzden motordanmı vazgeçmeli.yazıklar olsun. Sevgili motorcu arkadaşım sanada büyük geçmiş olsun dileklerimle. _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin. _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Tarih: 01.08.2007 - 00:42 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun arkadaş.motor kazaları beni hep korkutmuştur, son zamanlarda burada kaza haberlerini çok duymaya başladık.bende motoru eskiden kullanmama rağmen profesyonelce kullanmayı yeni öğreniyorum.geçenlerde bende yeğenimi ezmemek için duvara çarptım. hala benide al motora diye önüme atladı.korktum. bi ara boş verdedim kullanmayayım daha iyi ama genede kopamadım motordan. allah kimseye acı keder yaşatmasın. çok yakın olmayan bi akrabamıda motor kazasından kaybettim yakın bi zamanda. allah kimseye acı göstermesin.
Tarih: 15.08.2007 - 19:14 Mesaj konusu:
aşşalık herifler yaaaaaaaaaaaaa motorcuya saygı ne zaman kazanıalcak bu ülkede lanet okumak geliyor içimden olaya bak ya şerefsiz gelsen arkadan vur özür dilerim arkadaşlar çok sinirlendim
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 15.08.2007 - 19:57 Mesaj konusu:
kazanın şokunu önce atlat sen
çok çok geçmiş olsun
ama busevda öle bırakılacak ğibi bi sevda bilesin _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Öncelikle sana ve artçına Allahtan acil şifalar diliyorum. Yine de ucuz atlatmışsınız.
Aynı şekilde bir kaza da ben geçirdim. Sene 99da. Işıkta beklerken gelip arkadan çarptı bi tanesi; ve şu an 929 kullanıyorum.
Ama yine de kardeşim al bi araba, motorsiklet kullanıcılarına saygılı, diğerlerine örnek olacak şekilde güzel güzel bin derim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız