Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motora son vedam ve son kazam djblue (CaNeR) F650 :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motora son vedam ve son kazam djblue (CaNeR) F650 :(

motora son vedam ve son kazam djblue (CaNeR) F650 :(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ertanozkan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 30.07.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim
Kask ve koruma mevzuna gelince korumalarımızı polisten ve cezalardan korktuğumuz için değil kendimizi, hayatı be bizi sevenleri sevdiğimiz için kullanmalıyız.
Korumaların önemini çok iyi bilmeli ve bilmeyenlerede anlatmalıyız. Kask ve koruma kullanmayan arkadaşlarımızı bilinçledirerek uyarırsak ve yanlış kullanımların önüne (Trafik ve toplum içinde gaz, teker vs)geçersek toplumun bize olan önyargısından nispetenkurtuluruz.
Hepimize kazasız sürüşlerdilerim
Başa dön
Ertanozkan Çevrimdışı Ertanozkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.07.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djblue, geçmiş olsun. İki teker üzerinde bu tür olaylarda mağdur durumdayız zaten.. Üzücü, sinirlendirici ve düşündürücü durum..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gecmiş olsun ölümden dönmüşsün büyük şansın varmış artçınada çok büyük gecmiş olsun senin için hayırlısı neyse o olsun.
arkadan carpan arabayı mahkemeye ver hakkını ara allah korousun ölseydin ne olacaktı öldü gitti olacaktıı işin peşini bırtakma hem suclular hem güçlü.
bizim ülkede insana saygı yok hele motorcuyu adam yerine koyan yok yazıklar olsun ya ne olacak bu ülkenin hali Sinirlendim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 30.07.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

BENDE siz sevgılı dostlarla paylasmak ıstedım motor uzerınde degıl kanunlar
onunde tehlıkedeyız

Çok geçmiş olsun. Gün oluyor bende senin gibi düşünüyorum motorsiklet konusunda. Doğru düzgün bir kanun çıkmadıkça da bu değişmez...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 30.07.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djblue,çok geçmiş olsun arkadaşım..
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 30.07.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djblue, cok gecmiş olsun allah şifa versin dostum.
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 30.07.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adaşım geçmiş olsun, ne desem bilmemki Üzgünüm
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 30.07.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu araba kullananlar,minibüsçü kısacası 4 teker kullananlar motosikletleri takmıyorlar,motorun geldiğini göre göre yola çıkıyorlar saygısız cahil dolu ortalık.döve döve biz bitiremedik,hepsi birbirinden cahil trafikte motora saygı yok.trafik poliside herzaman arkadan vuranda suç olur der ama motor olunca neden mahkemelik oluyor bu iş.4 tekerciler biz motorcuları fark edin artık kazalar bitmek bilmiyor sizin yüzünüzden.illaki kötü şeylermi olmalı birileri ölmeli yada yaralanmalı yada sizin yüzünüzden motordanmı vazgeçmeli.yazıklar olsun. Sevgili motorcu arkadaşım sanada büyük geçmiş olsun dileklerimle.

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 30.07.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun birader acil şifalar diliyorum
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beauty-runner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: her yerden

MesajTarih: 01.08.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun arkadaş.motor kazaları beni hep korkutmuştur, son zamanlarda burada kaza haberlerini çok duymaya başladık.bende motoru eskiden kullanmama rağmen profesyonelce kullanmayı yeni öğreniyorum.geçenlerde bende yeğenimi ezmemek için duvara çarptım. hala benide al motora diye önüme atladı.korktum. bi ara boş verdedim kullanmayayım daha iyi ama genede kopamadım motordan. allah kimseye acı keder yaşatmasın. çok yakın olmayan bi akrabamıda motor kazasından kaybettim yakın bi zamanda. allah kimseye acı göstermesin.
Başa dön
beauty-runner Çevrimdışı beauty-runner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 01.08.2007 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun...

Umarım bir an evvel sağlığına kavuşursun....
Başa dön
eczaci101 Çevrimdışı eczaci101 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 15.08.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aşşalık herifler yaaaaaaaaaaaaa Sinirlendim motorcuya saygı ne zaman kazanıalcak bu ülkede lanet okumak geliyor içimden olaya bak ya şerefsiz gelsen arkadan vur özür dilerim arkadaşlar çok sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 15.08.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazanın şokunu önce atlat sen
çok çok geçmiş olsun
ama busevda öle bırakılacak ğibi bi sevda bilesin
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MONSTER42
Üye
Üye

Nereden: Rüzgarın Estiği Yerden (İnşallah)

MesajTarih: 15.08.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili motorcu kardeşim,

Öncelikle sana ve artçına Allahtan acil şifalar diliyorum. Yine de ucuz atlatmışsınız.
Aynı şekilde bir kaza da ben geçirdim. Sene 99da. Işıkta beklerken gelip arkadan çarptı bi tanesi; ve şu an 929 kullanıyorum.

Ama yine de kardeşim al bi araba, motorsiklet kullanıcılarına saygılı, diğerlerine örnek olacak şekilde güzel güzel bin derim.

Senin için de daha nice güzel günlere.
Başa dön
MONSTER42 Çevrimdışı MONSTER42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal