sitenin sağ tarafındaki butonlar trafik lkevha katagorileridir. tıklayarak ayrıntılı pencereye ulaşabilirsiniz. hepsini bilmenin mümkün oldugunu sanmıyorum. yararlı bir kaynak olduguna inandıgım için paylaşmış bulunuyorum. bilmeyen arkadaşlar ögrenir bilen arkadaşlar ise bilgi tazeler.
Not : Arama yapmadan açtım başlıgı içerigi aynı olan başlık varsa kusura bakmayın _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Tarih: 30.07.2007 - 09:32 Mesaj konusu:
ewt güzel bilgiler var ama bu işaretler doğru yerde kullanılmıyo mesela sola tehlikeli devamlı viraj tabelası var yavaşlıyosun geliosun bi bakıon azıcık viraj ama herzaman dikkate almakda fayda var
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 30.07.2007 - 13:03 Mesaj konusu:
hakann, bahsettigin tehlikeli viraj tabelası şile yolunda bol miktarda bulunmaktadır. birkaçtanesi hariç diğerleri keskin sayılaz hafif kavis ama seninde dediğin gibi herzaman dikkate almalıyız _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız