Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD Sığacık Tekne Turu ( Fotoğrafları ve Video )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD Sığacık Tekne Turu ( Fotoğrafları ve Video )

İzmir MD Sığacık Tekne Turu ( Fotoğrafları ve Video )
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 30.07.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah Maşallah ne kadar kalabalık bir gezi olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Deniz de o kadar mavi ve duru görünüyor ki eminim gelmeyenler şu anda kafalarını vuracak büyükçe bir taş aramakla meşgullerdir.. Delirdim Delirdim
Hele balıklarrrr süper afiyet olsun Çok gülüyorum Kılçıkları hiç mi batmadı boğazınıza Dil çıkarıyorum

Fotograflarla bu geziyi bize de sunun sevgili kaRRdelen e teşekkür ederiz. Ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.07.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eger Tekne Gezisi için üytelerimizden talep gelirse AGUSTOS ayı içinde 1 tane daha TEKNE GEZİSİ yapabiliriz..
Bu sıcaklarda iyi gidiyor çünkü..
Şimdi bir hafta soluklanacak ve sonraki Hafta süper,eglenceli,keyifli bir MD etkinliği daha planlıyacagız..
Yönetim Kurulunda bu işleri planlayan ve yürüten arkadaşlarımız HalilRR ve Dragon35 güzel bir etkinlik ayarlıyacaktır.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 30.07.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, rica ederim mali bir dahakine senide bekleriz sensiz balık yenmiyor Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dolu dolu bir hafta sonu geçirdik.yüzdük,güldük,eğlendik,coştuk kelimelerle anlatamam kısacası muhteşem bir gündü. Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
geziye katılan herkese teşekkürler.
kaRRdelen, sana da ayrıca teşekkür. Bravo

Halil ve Savaş abi kırıksınız abi siz ne diyeyim. Delirdim bütün deliler MD'de valla.... Dil çıkarıyorum

En son hondabros tarafından 30.07.2007 - 16:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SDT_filiz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehhh halilRR sen bizi bir adayla kandır haaaa. Sinirlendim alacağın olsun Öfkeliyim

En son SDT_filiz tarafından 30.07.2007 - 16:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SDT_filiz Çevrimdışı SDT_filiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimlerden anlasıldıgı üzere keyifli bir gün olmus...gelemedik diye sızlanmayada hakkımız yok aldık gerekli yerlerden ihtarları Dil çıkarıyorum

Videoya soylencek bişey yok sanırım...neyseki kazasız belasız karızmalar dagılmamıs bi şekilde drag sona ermiş Dil çıkarıyorum

Ellerine sağlık Nurcum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nurcum fotograflar yıne super ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum neyseki nejat sağ sağlım tekneye fotografları ulaştırabılmiş... canım kocam benim Çoook seviyorum Çoook seviyorum
video'ya koptum gülmekten gercelten tek kelıme ile süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
hersey cok güzel geçti organizasyonda emeği gecen herkeze teşekkürler md.
ebru
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pamati, saol cnm Gülümsüyorum

tifosi, evet eşin nejat saolsun fotoğraf makinamı denizin ortasında tek elle tekneye sağ sağlim ulaştırdı teşekkür ederim Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_cute_chocolate_
Üye
Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok eglencelii olduu tekrarıı beklenioo Göz kırpıyorum deniz güneş müzk herşey çok iidi Bravo canm ellerine saglık fotolar içinn Alkışlıyorum Gülümsüyorum
_cute_chocolate_ Çevrimdışı _cute_chocolate_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eridim bittim fotoğraflara bakarken. Çok güzel geçmiş. dragon35 ve HalilRR Çok gülüyorum daha başta koptum bakarken, arşivime alıyorum hemen. Gülümsüyorum Videoyu şimdi izleyeceğim. kaRRdelen, ellerine sağlık fotoğraflar için Alkışlıyorum

Çok gülüyorum videoyu şimdi izledim, yok böyle birşey ya, yok. Çok gülüyorum . Ailemi delilerimi çok seviyorum çok, iyiki varsınız Çoook seviyorum

En son freewing tarafından 30.07.2007 - 16:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi oldu. süper eğlendik. fotolar için sağol nur. Alkışlıyorum

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, resimler çok güzel ellerine sağlık, keyifli bir gün geçirdik herkese teşekkürler.
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, puha koptum ya o nasıl koşma öyle hehe tam balık adam olmuşsun
izmirde güzel bir gün olmuş kalbalık manzara resimler çok güzel helede denizin maviliği süperdi Alkışlıyorum
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ertanozkan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle Kardelen Sana çok teşekkürler gerçekten yaptığın çok zahmetli bi olay tüm organizasyonlarda ve sonrası zaman ayırıp o harika anları bize tekrar yaşattığın için.
Çok güzel bi hafta sonu yaşadık halil ve savaşa daha sonrada katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim bu güzel hafta sonu için
Başa dön
Ertanozkan Çevrimdışı Ertanozkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 30.07.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belli herkez çok eğlenmiş.M.D ye yakışan budur.Halil ve Savaş ın drag yarışı mukemmel olmuş bunun devamını yapmak gerek dıye düşünüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal