Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1282 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 30.07.2007 - 15:54 Mesaj konusu:
Maşallah Maşallah ne kadar kalabalık bir gezi olmuş
Deniz de o kadar mavi ve duru görünüyor ki eminim gelmeyenler şu anda kafalarını vuracak büyükçe bir taş aramakla meşgullerdir..
Hele balıklarrrr süper afiyet olsun Kılçıkları hiç mi batmadı boğazınıza
Fotograflarla bu geziyi bize de sunun sevgili kaRRdelen e teşekkür ederiz. Ellerine sağlık _________________ 0 rh+
Tarih: 30.07.2007 - 15:57 Mesaj konusu:
Eger Tekne Gezisi için üytelerimizden talep gelirse AGUSTOS ayı içinde 1 tane daha TEKNE GEZİSİ yapabiliriz..
Bu sıcaklarda iyi gidiyor çünkü..
Şimdi bir hafta soluklanacak ve sonraki Hafta süper,eglenceli,keyifli bir MD etkinliği daha planlıyacagız..
Yönetim Kurulunda bu işleri planlayan ve yürüten arkadaşlarımız HalilRR ve Dragon35 güzel bir etkinlik ayarlıyacaktır. _________________
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 30.07.2007 - 16:02 Mesaj konusu:
dolu dolu bir hafta sonu geçirdik.yüzdük,güldük,eğlendik,coştuk kelimelerle anlatamam kısacası muhteşem bir gündü.
geziye katılan herkese teşekkürler.
kaRRdelen, sana da ayrıca teşekkür.
Halil ve Savaş abi kırıksınız abi siz ne diyeyim. bütün deliler MD'de valla....
En son hondabros tarafından 30.07.2007 - 16:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 30.07.2007 - 16:11 Mesaj konusu:
çok eglencelii olduu tekrarıı beklenioo deniz güneş müzk herşey çok iidi canm ellerine saglık fotolar içinn _________________ Hayatynyz kötü bir yola girmi?se,
unutmayyn; direksiyondaki sizsiniz;)
Eridim bittim fotoğraflara bakarken. Çok güzel geçmiş. dragon35 ve HalilRR daha başta koptum bakarken, arşivime alıyorum hemen. Videoyu şimdi izleyeceğim. kaRRdelen, ellerine sağlık fotoğraflar için
videoyu şimdi izledim, yok böyle birşey ya, yok. . Ailemi delilerimi çok seviyorum çok, iyiki varsınız _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
En son freewing tarafından 30.07.2007 - 16:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
HalilRR, puha koptum ya o nasıl koşma öyle hehe tam balık adam olmuşsun
izmirde güzel bir gün olmuş kalbalık manzara resimler çok güzel helede denizin maviliği süperdi
Öncelikle Kardelen Sana çok teşekkürler gerçekten yaptığın çok zahmetli bi olay tüm organizasyonlarda ve sonrası zaman ayırıp o harika anları bize tekrar yaşattığın için.
Çok güzel bi hafta sonu yaşadık halil ve savaşa daha sonrada katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim bu güzel hafta sonu için
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız