Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - nosscu,joesantana,çetin ekamba ziyareti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

nosscu,joesantana,çetin ekamba ziyareti

nosscu,joesantana,çetin ekamba ziyareti
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 30.07.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
[/b]siyah vizörlü kaskla takıldım sana takılmaz olaydım paso kavşaklardan kıl payı geçmeler bir ışıklandırmanın olmadığı zifte bulanmış mıcırlı yolllarda 280 üzeri 70 km boyunca gazla allah gazla.
lastiğemi yanayım mıcırlarla süslü taş izi dolu grenajımamı yoksa seni yakalamaya çalışırken atlattığım kaza risklerinemi .
yaktın bizi aga seni dikine dikili girişine gömemedim ya ona yanarım.
ben sana bana uyma demedimmi???

nosscu, o değilde,dikiliden dönerken jandarmalar yolda kesmiş ve koca kamyon kaza yapmış ters dönmüş arkadan gelenler kazayı gördünüzmü dedi şok olduk hatta,vallahi ben görmedim,sen gördünmü ters dönmüş kamyonu baba??????
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, abi senin stoptan başka bişey gören ..... olsun bırak ya allahını seversen zaten sana ayar oldum.

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu şimdi Çevrimiçi nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 30.07.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil her zamanki gibi harikasınız Alkışlıyorum
resimler için teşekkürler
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil hiç degişmemissin be sen, yaş almış başını gidiyor ama sen hala 30 luk gibi duruyorsun : )) fotolar için sagol güzel arkadaşım Dil çıkarıyorum
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 30.07.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Sen seni ziyaret edenlere birşeyler içiriyorsun galiba.Yanına kim ziyarete gelse Erbil şöyle yaptı,Erbil böyle yaptı Delirdim Delirdim
Ben senin yanına gelirsem bir şey yemeyeceğim,içmeyeceğim Delirdim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, allah içinize sindirsin çok keyifli gün geçirmişsiniz fotoğraflardanda belli oluyor Gülümsüyorum

bu arada otel çok şeker olmuş Göz kırpıyorum

paylaşım için çok saol ellerine sağlık Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
helaliniz var tosunlarım çok güzel gezmişsiniz Bravo
yalçın abi beni niye çağırmadın Dil çıkarıyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, nosscu, ben sizi klavye gazcısı zannediodum Gülümsüyorum
mukemmel bi gezi olmus.erbil abi gercekten cok mısafirpermişsin tahminlerimi boşa cıkarmadın Bravo
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 30.07.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba, hayir dostum, eger Turkiye ziyaretine gelsem bile artik yanina gelmem, dostum beni o yesil odaya koyarsan delirirm katil olulurum artik, sanki her duvar pis kawasaki gibi beni seyretmis gibi olurum.
Yaw nasil yesil ve portakal yapmisin yaw iki kawa renkleri bir odaya, demeki sevmediklerini o odaya tipiyorsun degilmi Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

Bak Nosscu arkadasimiza ne olmus, artik tostcu diyecek bir yeri kalmamis, eriyip gitmis kawasakiyi alali en azinda 10 kilo kaybetmis gibi hali var, demek kawasaki bukadar zararli Çok gülüyorum Delirdim Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Shaka yapiyorum tabiki , paylasim için tesekurler Alkışlıyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 30.07.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, yalcın abı allah askına dogru sole ...su soledıklerıne kendın ınanıyomusunda bızlerı ınandıracan..erbıl hayatında kac kere 280 uzerı gıtmıste sen sımdı burda bole konusuyon.sen ozu sozu bır ınsansın yapma yalcın abı bu dıngıle uyupta sallama abı yawww Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 30.07.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, yav bak senın ıcın ne yazmıs 10UR1, abım be fena koptum be abı sızın muhabbetınıze bayılıyorum be abıler Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Dil çıkarıyorum sızlerın de tatlı atısmaları olmasa olmaz ınanın Bravo ıkınız de saglıcakla kalın emı

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
utku_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 30.07.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gezi olmuş allah muhabbetinizi bozmasın....
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Bravo

honda cbr 900 rr
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 30.07.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

nosscu, yalcın abı allah askına dogru sole ...su soledıklerıne kendın ınanıyomusunda bızlerı ınandıracan..erbıl hayatında kac kere 280 uzerı gıtmıste sen sımdı burda bole konusuyon.sen ozu sozu bır ınsansın yapma yalcın abı bu dıngıle uyupta sallama abı yawww

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
geçen haftada böyle bi topic vardı ekamba dostumuzun motoru yoktu ortada ama yine esmişti Gülümsüyorum neyse yakında stoplarını izlemeye gelicez Dil çıkarıyorum hatta suanda arkadaslarla bunun muhabbetini yapıyorum ON-UR1-HALİLRR,ben,dragon35 belliki izmirde denk gelmek söz konusu değil hayatımızda bizde seni ziyarete geliriz o ziyaretten sonrada topic açmanı 4 gözle beklicez. kafama takılan bisey var dostum her davet edişimizde işlerin çokluğundan zaman olmadığından söz ediyosun ama her hafta sonu mutlaka 200-300km geziniz oluyor sanırım izmir yönüne gelmekte bi sıkıntınız var nedense Gülümsüyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 30.07.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cvp alıyım lutfen hehehe Delirdim Delirdim Delirdim bu topık pert olur arkadaslar ... Çok gülüyorum Çok gülüyorum moderator abılerım dıkkatle ızlesın hehehe Çok gülüyorum
tırt erbıl cvp beklıyoruzz..... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 30.07.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrıca konuyla pek alakası yok ama resimlerde arka lastiğini gördüm be dostum ve o yine bana bu topiğin bozacı ve şıracı durumları olduğunu söyledi. tamam yeni sayılan bi lastik ama 1000km civarı yol yaptığından eminim ve yanakları 2şer parmak asfalt yüzü görmemiş Çok gülüyorum bu arada joe-santanayı bağlayamadınız sanırım hiç yazmıyor nedense. ben onun bu tiyatroya ortak olacağını zaten sanmıyorum. tanıdığım kadarıyla..saygılar. Bravo

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

yok onur kardesim konuyu uzatmaya niyetim yok zaten gidicez senin pazar günü dükkan açmadığın ilk gün ordayız zaten topiği acarız. bu arada yaş olarak buyuk olduğu için haddim olmayarak bişey eklemek istiyorum yalcın abiye.seni çok az tanıyorum ama konuşmalarından tavırlarından mert dürüst bi kişi diye herkese söylüyorum ama bu yazıları sana yakıştıramadım çünkü tek kelimesine bile inanmadım bu işe ortak olmanı beklemezdim.joe santana gibi... İyi fikir
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal