Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 30.07.2007 - 17:31 Mesaj konusu:
nosscu demiş ki:
[/b]siyah vizörlü kaskla takıldım sana takılmaz olaydım paso kavşaklardan kıl payı geçmeler bir ışıklandırmanın olmadığı zifte bulanmış mıcırlı yolllarda 280 üzeri 70 km boyunca gazla allah gazla.
lastiğemi yanayım mıcırlarla süslü taş izi dolu grenajımamı yoksa seni yakalamaya çalışırken atlattığım kaza risklerinemi .
yaktın bizi aga seni dikine dikili girişine gömemedim ya ona yanarım.
ben sana bana uyma demedimmi???
nosscu, o değilde,dikiliden dönerken jandarmalar yolda kesmiş ve koca kamyon kaza yapmış ters dönmüş arkadan gelenler kazayı gördünüzmü dedi şok olduk hatta,vallahi ben görmedim,sen gördünmü ters dönmüş kamyonu baba?????? _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2590 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 30.07.2007 - 17:36 Mesaj konusu:
ekamba, abi senin stoptan başka bişey gören ..... olsun bırak ya allahını seversen zaten sana ayar oldum. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Kayıt: Mar 03, 2005 Mesajlar: 691 Nereden: zıkkımın kökünden
Tarih: 30.07.2007 - 17:47 Mesaj konusu:
erbil her zamanki gibi harikasınız
resimler için teşekkürler _________________ 600 RR & yoshimura RS-5 full carbon cone & Zero Gravity
satılık spidi ve held mont http://www.motordelisi.com/ftopict-39502-.html
Tarih: 30.07.2007 - 17:56 Mesaj konusu:
erbil hiç degişmemissin be sen, yaş almış başını gidiyor ama sen hala 30 luk gibi duruyorsun : )) fotolar için sagol güzel arkadaşım _________________ Yurtta sulh Cihanda sulh.... K.ATATÜRK
Tarih: 30.07.2007 - 17:59 Mesaj konusu:
ekamba, Sen seni ziyaret edenlere birşeyler içiriyorsun galiba.Yanına kim ziyarete gelse Erbil şöyle yaptı,Erbil böyle yaptı
Ben senin yanına gelirsem bir şey yemeyeceğim,içmeyeceğim
Kayıt: May 25, 2006 Mesajlar: 254 Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar
Tarih: 30.07.2007 - 18:38 Mesaj konusu:
ekamba, nosscu, ben sizi klavye gazcısı zannediodum
mukemmel bi gezi olmus.erbil abi gercekten cok mısafirpermişsin tahminlerimi boşa cıkarmadın _________________ allah yürü ya kulum dedi bende motosikletimi sattım
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 30.07.2007 - 19:01 Mesaj konusu:
Ekamba, hayir dostum, eger Turkiye ziyaretine gelsem bile artik yanina gelmem, dostum beni o yesil odaya koyarsan delirirm katil olulurum artik, sanki her duvar pis kawasaki gibi beni seyretmis gibi olurum.
Yaw nasil yesil ve portakal yapmisin yaw iki kawa renkleri bir odaya, demeki sevmediklerini o odaya tipiyorsun degilmi
Bak Nosscu arkadasimiza ne olmus, artik tostcu diyecek bir yeri kalmamis, eriyip gitmis kawasakiyi alali en azinda 10 kilo kaybetmis gibi hali var, demek kawasaki bukadar zararli
Tarih: 30.07.2007 - 19:16 Mesaj konusu:
ekamba, yav bak senın ıcın ne yazmıs 10UR1, abım be fena koptum be abı sızın muhabbetınıze bayılıyorum be abıler sızlerın de tatlı atısmaları olmasa olmaz ınanın ıkınız de saglıcakla kalın emı _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 30.07.2007 - 19:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
nosscu, yalcın abı allah askına dogru sole ...su soledıklerıne kendın ınanıyomusunda bızlerı ınandıracan..erbıl hayatında kac kere 280 uzerı gıtmıste sen sımdı burda bole konusuyon.sen ozu sozu bır ınsansın yapma yalcın abı bu dıngıle uyupta sallama abı yawww
geçen haftada böyle bi topic vardı ekamba dostumuzun motoru yoktu ortada ama yine esmişti neyse yakında stoplarını izlemeye gelicez hatta suanda arkadaslarla bunun muhabbetini yapıyorum ON-UR1-HALİLRR,ben,dragon35 belliki izmirde denk gelmek söz konusu değil hayatımızda bizde seni ziyarete geliriz o ziyaretten sonrada topic açmanı 4 gözle beklicez. kafama takılan bisey var dostum her davet edişimizde işlerin çokluğundan zaman olmadığından söz ediyosun ama her hafta sonu mutlaka 200-300km geziniz oluyor sanırım izmir yönüne gelmekte bi sıkıntınız var nedense _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 30.07.2007 - 19:27 Mesaj konusu:
ayrıca konuyla pek alakası yok ama resimlerde arka lastiğini gördüm be dostum ve o yine bana bu topiğin bozacı ve şıracı durumları olduğunu söyledi. tamam yeni sayılan bi lastik ama 1000km civarı yol yaptığından eminim ve yanakları 2şer parmak asfalt yüzü görmemiş bu arada joe-santanayı bağlayamadınız sanırım hiç yazmıyor nedense. ben onun bu tiyatroya ortak olacağını zaten sanmıyorum. tanıdığım kadarıyla..saygılar.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
yok onur kardesim konuyu uzatmaya niyetim yok zaten gidicez senin pazar günü dükkan açmadığın ilk gün ordayız zaten topiği acarız. bu arada yaş olarak buyuk olduğu için haddim olmayarak bişey eklemek istiyorum yalcın abiye.seni çok az tanıyorum ama konuşmalarından tavırlarından mert dürüst bi kişi diye herkese söylüyorum ama bu yazıları sana yakıştıramadım çünkü tek kelimesine bile inanmadım bu işe ortak olmanı beklemezdim.joe santana gibi... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız