Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 01.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplantı(avrupa)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

01.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplantı(avrupa)

01.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplantı(avrupa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 30.07.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüh yaa annem evden 3 km uzağa gitmeme kızıyo onun için ben oralara gelemeyeceğim reşitliğim kabul olana kadar :P
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rachel, bak burda haklısın yenilen taraf waffelllllllllllllllllllll ismarlasın diilmi ama Delirdim
canım kardeşim tanerim istersen ben seni reşitlerim ne dersin Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aspire
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
Rachel, bak burda haklısın yenilen taraf waffelllllllllllllllllllll ismarlasın diilmi ama Delirdim
canım kardeşim tanerim istersen ben seni reşitlerim ne dersin Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

tamam yarın nufüs kağıdımla geliyorum
ama önce annemden yazılı kağıt alayım izniyle geleyim Çok gülüyorum
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:

ahhauhahau Taneri ben reşitlicektim olmadı...korkma ama Taner Volkan amcan Çok gülüyorum
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspire
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uu amcalar çoağldı baksana olmaz büle şimdik ama bayramlarda ii oldu bol harçlık alırım
Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry,
Alıntı:

ahhauhahau Taneri ben reşitlicektim olmadı...korkma ama Taner Volkan amcan

Hahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspire
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batuşş baksana sevenimiz çokmuş habarıomız yokmuş ağlamak ve ağlatmak istiyorum
hahaha
Başa dön
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam anlaştık , yaşasınnn waffell geliyooo Delirdim Delirdim
sedatolcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pita demiş ki:
sedatolcay demiş ki:
ben ve iki misafirmde gelicez bu hafta avrupa çç volkan rr özledim seni yaww

1. misafiri ben biliyorum da ikinci kim merak ettim Gülümsüyorum
benden bahsettiysen hatırlatırım ben misafir değil bi md üyesiyim Göz kırpıyorum
hatta yeni üye bile değilim üye yim Göz kırpıyorum

ben de geliyoruuum kimsenin misafiri değilim Delirdim
(artçı olduğum doğrudur ama Çok gülüyorum )
kankam hakkaten sen baya ilerlemiş üye olmuşsun benide geçer süper üye olrsan hiç şaşmam diğer misafiri sen gayet iyi biliyosun anladın sen onu Göz kırpıyorum
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry, yalanda diil ha amcası yaşındayım diilmi aspire, gel tanerim ne olursan ol gel ben seni reşitlerim sorun olmaz dışarı çıkman Çok gülüyorum
bu arada şaka bir yana buğra sen oynamıycanmı OK
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 30.07.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, kaza yüzünden kafatasım çatlak ya 1-2 sene top fln oynayamam Üzgünümo yüzden yoksa seve seve biliyorsun...Vezir e az mı gittik Göz kırpıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kadar güvenmeyin kendinize 2 çocuk babası olanları bile harcadılar orası Aksaray Çok gülüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.07.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir BULUŞMA alanı seçilmiş..
Umarım YAZ ayları boyunca AVRUPA yakasının Çayır-Çimen i bu yer olur..
Ben çok begendim..
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry, okkk kardeşim haklısın özürrr inşallah seneye hıncını çıkarırız OK
HakanDincer, hakanım dinçerim zaten öyle olacakkiiii Delirdim
Başa dön
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, volkan abi ben senle aynı takımda olmak istiyom Dil çıkarıyorum Niyemi ?
E kaybedersek, ve sana rakip olmuşsam okadar waffelı kim öder Dil çıkarıyorum bide ayaklarımı seviyorum Çok gülüyorum
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Sonraki
5. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal