Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hiz TutkunLari

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hiz TutkunLari

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 28.07.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Hiz TutkunLari Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArkadasLar sinema da izLeyip de cok iLgimi ceken ve motorsikLetLer iLe iLgiLi oLan ßi fiLm var Pazartesi gunu saat 8:30 da ativi de Çok gülüyorum
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bytecrube
Üye
Üye

Nereden: city of angels

MesajTarih: 28.07.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsikletle ilgili yada motorcularla ilgili çok fazla film yok ama benim sana izlemeni tavsiye edeceğim film EFSANE ADAM indian olarakta dvd de bulabilirsin 10 numara motorcu filmi herkesin seyretmesini ve bişeylerden ders almalarını gerektiren bir film antony HOPKİNS oynuyor 1961 de kırdığı rekorları günümüzde hala kırılamamıştır Alkışlıyorum Alkışlıyorum gerçek bir yaşam öyküsü..
Başa dön
bytecrube Çevrimdışı bytecrube Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 29.07.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Derens, o bahsettiğin filmin adı torq mu?
bytecrube, sanırım bn o filmi izledim.Filmin konusu motor kazasında felç olan bir adamın motor üstünde oynamalar yaparak felçli halde rekorlar kırmasını anlatan filmmi o????
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.07.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol kaçırmamaya çalışıcam Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.07.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanal ne atv mi anlamadım
bytecrube
Üye
Üye

Nereden: city of angels

MesajTarih: 29.07.2007 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lagorda_ yok felç geçirmiyor, hayatı boyunca hız tutkusu olan bir yaşlı adamın HAYATINDA BİRKEZ GÜZEL BİR ŞEY YAPMAK adına new zelland dan amerika hız çölüne uzanan gerçek yaşam öyküsünü anlatan dram filmi .....izleyin mutlaka seveceksiniz ben enaz 5 kez seyrettim halada seyredebilirim Bravo
Başa dön
bytecrube Çevrimdışı bytecrube Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 29.07.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bytecrube, saol.Arşivimde olması gereken bi film.En kısa zamanda temin etmem gerekiyo Bravo
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 29.07.2007 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Derens, o filmi seyrettim ben, torque olması lazım filmin ismi

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 29.07.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet dostLarim hakLisiniz adi Torque motorsikLet iLe iLgiLi onereßiLecegim ßenim 2 fiLm var. ßir tanesi Torque (Hiz TutkunLari), digeri ise ßiker ßoyZ (Hiz Cetesi). Taßi ßiz TurkLet fiLmLerin adini saptirdigimizdan yakindan-uzaktan aLakaLari yok dimi????? Delirdim

Son Mesajdan 39 saniye:

yunusxy, evet atv de Gülümsüyorum

Son Mesajdan 45 saniye:

yunusxy, evet atv de Gülümsüyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

bytecrube, Mevz-u ßahis ettigin fiLme goz aticam ßuLaßiLirsem Bravo
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara-kayseri

MesajTarih: 29.07.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt o filmi bende izledim gerçekten motor tutkunlarını gaza getirecek bi film, bazı yerlerinde sanal görüntüler var o kötü ama geneli güseeelll Bravo Motordelisi
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 31.07.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşam seyrettim. kusura bakmayın ama iğrennç bi film. Zaten senaryo oyunculuk filan beklemiyordum ama böyle saçma film mi olur. Ne yalan söyleyeyim hızlı ve öfkeli gibi bir film beklemiştim beni hayal kırıklığına uğrattı.
Taşıyıcı filminden sonra kendimi taşıyıcı2 filmini izliyor gibi hissettim. Keşke filmde motokross ya da enduro motor kullansalarmış daha az saçma olurdu diye düşünüyorum.
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 31.07.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilgisayar oyunu mu , film mi belli değil
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 31.07.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün size söylemiştim oturupta boşuna vakit kaybetmeyin diye..
zira bi kere ben kaybettim o vakti ve pişman oldum..
yaz vakti evde oturup ne filmi izliyonuz zaten, atlayın motorlar gezinnnn Delirdim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal