Tarih: 28.07.2007 - 23:59 Mesaj konusu:
motorsikletle ilgili yada motorcularla ilgili çok fazla film yok ama benim sana izlemeni tavsiye edeceğim film EFSANE ADAM indian olarakta dvd de bulabilirsin 10 numara motorcu filmi herkesin seyretmesini ve bişeylerden ders almalarını gerektiren bir film antony HOPKİNS oynuyor 1961 de kırdığı rekorları günümüzde hala kırılamamıştır gerçek bir yaşam öyküsü..
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 567 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 29.07.2007 - 00:10 Mesaj konusu:
Derens, o bahsettiğin filmin adı torq mu?
bytecrube, sanırım bn o filmi izledim.Filmin konusu motor kazasında felç olan bir adamın motor üstünde oynamalar yaparak felçli halde rekorlar kırmasını anlatan filmmi o???? _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Tarih: 29.07.2007 - 00:20 Mesaj konusu:
lagorda_ yok felç geçirmiyor, hayatı boyunca hız tutkusu olan bir yaşlı adamın HAYATINDA BİRKEZ GÜZEL BİR ŞEY YAPMAK adına new zelland dan amerika hız çölüne uzanan gerçek yaşam öyküsünü anlatan dram filmi .....izleyin mutlaka seveceksiniz ben enaz 5 kez seyrettim halada seyredebilirim
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 567 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 29.07.2007 - 00:23 Mesaj konusu:
bytecrube, saol.Arşivimde olması gereken bi film.En kısa zamanda temin etmem gerekiyo _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 372 Nereden: İzmir / Bornova
Tarih: 29.07.2007 - 00:52 Mesaj konusu:
evet dostLarim hakLisiniz adi Torque motorsikLet iLe iLgiLi onereßiLecegim ßenim 2 fiLm var. ßir tanesi Torque (Hiz TutkunLari), digeri ise ßiker ßoyZ (Hiz Cetesi). Taßi ßiz TurkLet fiLmLerin adini saptirdigimizdan yakindan-uzaktan aLakaLari yok dimi?????
Son Mesajdan 39 saniye:
yunusxy, evet atv de
Son Mesajdan 45 saniye:
yunusxy, evet atv de
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
bytecrube, Mevz-u ßahis ettigin fiLme goz aticam ßuLaßiLirsem
Dün akşam seyrettim. kusura bakmayın ama iğrennç bi film. Zaten senaryo oyunculuk filan beklemiyordum ama böyle saçma film mi olur. Ne yalan söyleyeyim hızlı ve öfkeli gibi bir film beklemiştim beni hayal kırıklığına uğrattı.
Taşıyıcı filminden sonra kendimi taşıyıcı2 filmini izliyor gibi hissettim. Keşke filmde motokross ya da enduro motor kullansalarmış daha az saçma olurdu diye düşünüyorum.
Tarih: 31.07.2007 - 14:48 Mesaj konusu:
dün size söylemiştim oturupta boşuna vakit kaybetmeyin diye..
zira bi kere ben kaybettim o vakti ve pişman oldum..
yaz vakti evde oturup ne filmi izliyonuz zaten, atlayın motorlar gezinnnn _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız