kenan bu sezon harikalar yaratıyor inşallah hep böyle devam eder . ama yeteri kadar destek görmemesi gerçekten üzücü . inşallah herşey daha iyi olur ....
helal olsun ne diyelim şampiyon bitirince bayrakları alıp çıkıyo muyuz hep beraber _________________ uykusuzken hiçbişey gerçek gözükmüyor,herşey suretin suretinin sureti..
helal olsun kenan sofuoğlu ya ben ne alex nede roberto carlos hayranıyım iste senin için bi uçtan bi uca yürüyüm bi motor bi insanla bu kadarmı bütünleşir dualarımız seninle seneye daha iyi yerlere gelde türkler neleri başarıyormuş herkes görsün _________________ ehliyetim varr motorrum yok ama umudum çook
Tarih: 01.08.2007 - 09:57 Mesaj konusu:
Dün gecede NTV de canlı telefon bağlantısı yaptılar hedefinin gelecek sene ve bir sonraki sene Superbıke'da yarışmak olduğunu söyledi _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 01.08.2007 - 11:02 Mesaj konusu:
bravo kenana ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah
iyi ve başarılı bi sporcu olarak türk motor tarihine geçtin
Allah nazarlardan saklasın 10 numara adamsın
bundan 7 veya 8 sene önceki draglarda seni keşfedememişti kimse
ama sen bileğinin hakkıyla geldin helal olsun sana
helal olsun irfan ustaya _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız