Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Helal olsun sana Kenan Sofuoğlu.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Helal olsun sana Kenan Sofuoğlu.

Helal olsun sana Kenan Sofuoğlu.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
digiburak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kestel

MesajTarih: 31.07.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Helal olsun sana Kenan Sofuoğlu. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seninle gurur duyuyoruz. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Mynet Motor Sporları

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ltf_by507
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 31.07.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum neye alkışlamadığımı bilmiyorum ama helalllll sana kenan babaaaaaaaa(topic bayağı açıklayıcı Çok gülüyorum )

Başa dön
ltf_by507 Çevrimdışı ltf_by507 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
digiburak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kestel

MesajTarih: 31.07.2007 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ltf_by507, Arkadaşım mynet yazan linke tıklasana. Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun Kenan SOFUOĞLU seninle gurur duyuyoruzz Alkışlıyorum Alkışlıyorum
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan bu sezon harikalar yaratıyor inşallah hep böyle devam eder . ama yeteri kadar destek görmemesi gerçekten üzücü . inşallah herşey daha iyi olur ....
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sampion olanlardan kenanin ne yi eksik (haydi kenan kim tutar seni) dünya asil kanli sampiyon görsün Alkışlıyorum
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.08.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun ne diyelim Alkışlıyorum Alkışlıyorum şampiyon bitirince bayrakları alıp çıkıyo muyuz hep beraber Gülümsüyorum
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 01.08.2007 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 01.08.2007 - 07:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 01.08.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun ya gururumuz
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lasonil
Üye
Üye

MesajTarih: 01.08.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun kenan sofuoğlu ya ben ne alex nede roberto carlos hayranıyım iste senin için bi uçtan bi uca yürüyüm bi motor bi insanla bu kadarmı bütünleşir dualarımız seninle seneye daha iyi yerlere gelde türkler neleri başarıyormuş herkes görsün
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.08.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün gecede NTV de canlı telefon bağlantısı yaptılar hedefinin gelecek sene ve bir sonraki sene Superbıke'da yarışmak olduğunu söyledi Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.08.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu adam 10 numara Bravo bence olayı bitirdi sadece bürokratik sebepleri kaldı zirve için
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 01.08.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo kenana ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah
iyi ve başarılı bi sporcu olarak türk motor tarihine geçtin
Allah nazarlardan saklasın 10 numara adamsın
bundan 7 veya 8 sene önceki draglarda seni keşfedememişti kimse
ama sen bileğinin hakkıyla geldin helal olsun sana
helal olsun irfan ustaya

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 01.08.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah yolunu açık etsin şampiyon Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal