Tarih: 31.07.2007 - 22:47 Mesaj konusu: vee artık yollarımızı ayırdık...
Yaklaşık 14 aylık bir birliktelikten sonra keeway sl 150 motosikletim ile yollarımız ayırdık...
Motosikletin yeni sahibi Ankara'dan bir arkadaşımız ve efsane 46 plakası ile Ankara yollarında artık...
Bursa MD üyeleri iyi biliyor motosiklet az cekmedi benden her hafta gezi , her hafta ayrı bi dizayn,
bazende kacamak yaptık( başka motosikletlerle ) işte bi kac fotosunu paylaşmak isterim..
ilk aldıgımda hevesle cektigim motosikletimin orginal haliyle fotosu..
tabi sonra MD sevgisini onada yansıttım
sonraki zamanlarda degişikliklere başladık ve tarzında makyajında degişiklik yaptık
bu foto ise bir gezimiz öncesinde Sevgili ( by_bodyguard ) Ali abimin cektigi fotomuz
benim için yaklaşık 13 bin km lik bir tecrübe kazandırdı... bana 46 lık hatırası kaldı ve Bursa MD "plakasından belli 46 lık işte" diye bir imza yarattı.. ondan diger bir hatıra yeni kaskım o da 46 ( AGV K SERİES 46 EDİTİON ) neyse şimdi kalbimde başka bir aşk heyecanlanıyor umarım yeni
motorumu alınca da sizlerle paylaşıcam..
sevgilerimle umarım herkes bir gün kalbindeki motosikletine kavuşur _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Vay be serçat satcam satcam diyodun sonunda gitti.. Hadi hayırlısı olsun. 600cc bi SS bekliyoruz artık senden Cruiser la devam etmezsin sen ben biliyom Hayırlısı olsun kardeş. Sevindim _________________ Tutkulary ve zevkleri ellerinden alynan gençler, onlaryn yerine daha tehlikeli ve daha hyzly olany koyarlar...
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 31.07.2007 - 23:51 Mesaj konusu:
sercat hayırlı olsun, giden gelenin önünü açarmış =) yeni motoruna biran önce kavusman dilegiyle _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
ltf_by507, Carcharoth, Black_Night, kawasakihsn, alptoker, banistercaq, ybracing, Qerazma, racingdelisi, themostfast, arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için cok teşekkür ederim umarım herkes kalbine göre bi motosiklet sahibi olur ayın 15 inde yeni motosikletim ( bebegim ) için kesin karar vericem ve tüm md ile resimleri paylaşıcam.. _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız