Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - vee artık yollarımızı ayırdık...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

vee artık yollarımızı ayırdık...

vee artık yollarımızı ayırdık...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 22:47    Mesaj konusu: vee artık yollarımızı ayırdık... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaklaşık 14 aylık bir birliktelikten sonra keeway sl 150 motosikletim ile yollarımız ayırdık...

Motosikletin yeni sahibi Ankara'dan bir arkadaşımız ve efsane 46 plakası ile Ankara yollarında artık...

Bursa MD üyeleri iyi biliyor motosiklet az cekmedi benden Gülümsüyorum her hafta gezi , her hafta ayrı bi dizayn,

bazende kacamak yaptık( başka motosikletlerle Delirdim ) işte bi kac fotosunu paylaşmak isterim..

ilk aldıgımda hevesle cektigim motosikletimin orginal haliyle fotosu..

tabi sonra MD sevgisini onada yansıttım Çoook seviyorum

sonraki zamanlarda degişikliklere başladık ve tarzında makyajında degişiklik yaptık

bu foto ise bir gezimiz öncesinde Sevgili ( by_bodyguard ) Ali abimin cektigi fotomuz Üzgünüm

benim için yaklaşık 13 bin km lik bir tecrübe kazandırdı... bana 46 lık hatırası kaldı ve Bursa MD "plakasından belli 46 lık işte" diye bir imza yarattı.. ondan diger bir hatıra yeni kaskım o da 46 ( AGV K SERİES 46 EDİTİON ) Delirdim neyse şimdi kalbimde başka bir aşk heyecanlanıyor umarım yeni
motorumu alınca da sizlerle paylaşıcam..

sevgilerimle umarım herkes bir gün kalbindeki motosikletine kavuşur Göz kırpıyorum

Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ltf_by507
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 31.07.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YENİ MOTORUNA BİR AN ÖNCE KAVUŞMAN DİLEĞİYLE... Çok gülüyorum

Başa dön
ltf_by507 Çevrimdışı ltf_by507 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 31.07.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay be serçat satcam satcam diyodun sonunda gitti.. Hadi hayırlısı olsun. 600cc bi SS bekliyoruz artık senden Gülümsüyorum Cruiser la devam etmezsin sen ben biliyom Çok gülüyorum Hayırlısı olsun kardeş. Sevindim
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 31.07.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yenisine sağlık sercat dostum Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kawasakihsn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 31.07.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Üzgünüm Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Delirdim Delirdim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Dans Dans Dans

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

YENİ MOTORUNA BİR AN ÖNCE KAVUŞMAN DİLEĞİYLE... yenisine sağlık sercat dostum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 31.07.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sertaç hayırlı olsun, Allah daha iyilerini de nasip etsin hayırlısıyla
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 31.07.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat hayırlı olsun, giden gelenin önünü açarmış =) yeni motoruna biran önce kavusman dilegiyle
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybracing
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 31.07.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsn arkadasım ercandan az cekmedı motor ama:) artık kurtuldu makıne hayırlısı olsn yenı motorunu merakla beklıorz
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.08.2007 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kardesim inş kat kat daha iiler ii nasip olur Bravo bu arada nerdeyse ayrılamıcakmıssın yahu Çok gülüyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 01.08.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun ne diyelim.yeni motorunun resimlerinide bekliyoruz........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 01.08.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, Hayırlı olsun yeni bebeğine kavuşman dileğiyle Gülümsüyorum
Taze resimlerini bekliyoruz .. Gülümsüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ltf_by507, Carcharoth, Black_Night, kawasakihsn, alptoker, banistercaq, ybracing, Qerazma, racingdelisi, themostfast, arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için cok teşekkür ederim umarım herkes kalbine göre bi motosiklet sahibi olur Çoook seviyorum ayın 15 inde yeni motosikletim ( bebegim ) için kesin karar vericem ve tüm md ile resimleri paylaşıcam..
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 02.08.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sertaç kardeşim hayırlısı olsun inş...en kısa zamanda hayaline kavuşursun innşşş.. Bravo alan kişiyede hayırlı olsun dileklerimle kazasız belasız.. Bravo

kaskınıda 46 yptın ya bravo sana güle güle kullan kardeşim... Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 05.08.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, kardeşim inşallah en kısa zamanda istediğin makinaya kavuşursun..yeni plakayıda 46 yaparsın artık.. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanada satanada hayirli olsun
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal