Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gece Sürüş Tekniği

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gece Sürüş Tekniği
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 01.08.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşk ederiz Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 01.08.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler.
Başa dön
vampir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 01.08.2007 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu bilgileri derleyip toparlayıp bir metin haline getirmek bile başlıbaşına bir meziyet.

ellerine sağlık alfa Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 01.08.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa teşekkürler Alkışlıyorum
gece sürüşü ne kadar tehlikeli de olsa benim için gece sürüşleri daha keyif verici ve zevkli Bravo

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 01.08.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tesekkür ederiz faydalı yazınız için Bravo

İlk defa gecen cumartesi gece uzun yola çıktım. (Antalya-Didim) Özellikle gece 3ten sonra göz ve zihin yorgunluğu tavana vuruyor. Bundan sık sık dinlenerek kurtulmaya çalıştım. Uyguladığım en işe yarar teknik ise önüme bir araç alıp takip etmek oldu. Özellikle yol çizgisi olmayan bozuk yollarda böyle bir kılavuz harika oluyor.
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 01.08.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Furkan07 demiş ki:
.Uyguladığım en işe yarar teknik ise önüme bir araç alıp takip etmek oldu. Özellikle yol çizgisi olmayan bozuk yollarda böyle bir kılavuz harika oluyor.

Ek bilgi: Mümkün olduğunca önünzdeki aracın lastiğini takip edin. Arabalar çukurları ortalamış olurlar genelde. Siz tongaya düşmeyin Göz kırpıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 01.08.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan demiş ki:
Ek bilgi: Mümkün olduğunca önünzdeki aracın lastiğini takip edin. Arabalar çukurları ortalamış olurlar genelde. Siz tongaya düşmeyin Göz kırpıyorum

gerçekten buda önemli konulardan biri hatırlatma için teşekkürler kıvançkaplan Bravo

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ek bilgi: Mümkün olduğunca önünzdeki aracın lastiğini takip edin. Arabalar çukurları ortalamış olurlar genelde. Siz tongaya düşmeyin

Eger takip mesafesini uzun tutup aynı zamanda önünüzede dikkat ederseniz böyle bir problem olmuyor. Sizin dediğinizde ise eğer aracın sağ lastiği takip edersek yolun dışına çok yakın, dolayısıyla mıcır ve çakıllara yakın oluyorsunuz. Solda ise karşı şerite yakın oluyorsunuz bu da karşı şeritten manyak gibi gelen araç sürücülerine yakın olmak demek.

Kılavuzu yakın takip değil görüş mesafesinde tutmak. İlk mesajımda anlatımda eksik olmuş.
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 01.08.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Furkan07, tabii ki, sağ lastik değil sol lastiği takip etmek gerekir. Karşıdan araç geldiği görüldüğünde hafif sağa çekilir. Takip mesafesini her zaman korumak lazım. Bu bahsettiğim bilgiyi karlı havalarda mecbur yapıyoruz. Benim de bilgi mesajımda anlatımda eksik olmuş.

[/url]
Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hmm karlı havada hiç sürüş deneyimim olmadı. Birşey soracağım. Karlı havada araba lastiğinin geçtiği yer, karın sıkışmasından dolayı buz halini almaz mı? Ortadan, yumuşak karın üstünden ilerlemek daha uygun değil midir?
Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 01.08.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Furkan07, buzlanma olmuyor. Aksine karın üzerinde daha fazla kayıyorsun. Lastik tutamıyor çünkü. Araba lastikleri geçtikleri yeri ısıttıklarından erime oluyor. Dolayısyla lastik izi olan yol, alttaki asfalta en yakın kısım ve daha tutunabilir durumda. Tabii ki çok soğukta eriyen su buz halini alıyor (ki uzun müddet araba geçmez ise), ama o soğuklarda bile karın üzerinden gidilemiyor. Karda sürmek için Enduro'larda kış lastiği veya cross lastiği takmak yeterli. Geçen kışı Enduro3 sahara ile geçirdim, gerçi kar yapmadı. Ondan önceki sene MT66 vardı. Şikayetim olmadı.

[/url]
Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim kıvanc. özlemişim böyle kaliteli, öğretici, bilgi paylaşımı yapabildiğimiz topicleri Bravo
Başa dön
SAGLIK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.08.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Gerekiyorsa daha güçlü ampul takınız. Zen on ampul kullanmayın çünkü camlarda mercek olmadığı için ışık dağılır.

Bu konu benim zaten kanayan yaram en son Philips GT 130 aldım Xenon far takarsan da doyurucu olmaz diyorlar bi türlü fardan tatmin olamadım sizler bu konuda sizler ne yaptınız ne tavsiye edersiniz
Yabree
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul-Sisli

MesajTarih: 01.08.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer illa farım beyaz yansın diye bir takıntınız yok ise osram silverstar halojen ampul kullanabilirsiniz. Hakiki xenon farlar elbette daha iyi bir aydınlatma sağlıyor fakat yağmurlu sisli karlı havalarda beyaz ışık görüşü azaltmakta...
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.08.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye