Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ARABA KULLANIRKEN MOTOR KULLANIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORMUSUNUZ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ARABA KULLANIRKEN MOTOR KULLANIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORMUSUNUZ

ARABA KULLANIRKEN MOTOR KULLANIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORMUSUNUZ
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 31.07.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafik sıkıştığı zaman yoluma devam edeyim diye aralara girmeye çalışıyorum ama arabanın sağ tarafı oradaki arabalara sıkışıyor. Geri vitesi unutup arabayı ayaklarımla geri itip kaçıyorum.
Delirdim

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

slayer2694 demiş ki:
alla allaa hiç yarım debriyaj yapan yok ya.ama ben bunu harbiden yapıyooom.

Ben aralara girerken bazen motordaki gibi aragaz veriyordum ama hiç zevkli olmuyor. Vazgeçtim ben de.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 31.07.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben tam tersini yapmıştım, arabadan iner gibi motordan ayağı açmadan inip yürüdüm.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hiç bukadar gülmemiştim Çok gülüyorum gerçi arada banada bu tarz şeyler oluyo çok komik ya Gülümsüyorum
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 31.07.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan,Geçmiş olsun daha 2 gün önce arabamla sizinkine benzer bir kaza atlattım fakat sağda direk yerine arabalar vardı allahtan erken uyandıp manevra yaptım da sadece sağ dikiz aynasıyla kurtarabildim...
Bu duruma şunu örnek verebilirim astronotlar uzun süre yerçekimsiz ortamda yaşayıp geri döndüklerinde yerçekimli ortama adapte olma konusunda zorlanıyorlar nasılmı en basiti elindeki eşyaları;
mesela bardağı alıştığı doğrultuda havada bırakıyor,
yine aynı şekilde bir odadan başka bir odaya geçerken havada manevra yapmaya sabitlediğinden duvara çarpıyor,
bunun gibi daha birçok şey bunun nedeni beynin yaşadıklarını, algıladıklarını kaydedip bunları doğru kabul etmesi.
Kısaca ''otokontrol'' güzel fakat yerinde olduğu zaman .. Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 52 saniye:

ali_yildiz, Güzel bir konuya değinmişsin tebrikler..

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 31.07.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bende arabaya binice hep el frenini unutuyom çekmeden iniyom araba gidiyo Şok oldum

bi keresinde nöbetci eczane ararken arkadasımla arabadan indik yolu karsıya gectik 30 saniye falan kadar oyalandık geri döndüm baktım araba yok Şok oldum direk arabanın ön istikametine baktım aha dedim araba yok çaldılar Sinirlendim

sonra bi bağırma sesi geldi bi baktım bizim araba geri geri ters seride girmiş bi ticari kaldırıma çıkmış çarpmamak için onu ıskalamış park halinde duran baska bi ticariye sırtını dayamış duruyo
gülermisin ağlarmısın taksicilerle biraz atıştık ama sonra güle güle ayrıldık Delirdim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2007 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç bir vaka Göz kırpıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oktay2058
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.08.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya gülmekten öldüm okurken Delirdim bin yaşayın emi.
bende geçen gün motora oturur gibi arabaya oturmaya çalıştım ama bacakların arasına sığdıramadım kaportayı Dil çıkarıyorum
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YAHOO
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Johannesburg

MesajTarih: 01.08.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motora geciste cok zorlanmistim. elfreni, geri vites, kontaktan calistirmaya calismak ve motoru gidip otoparklarda normal araba gibi parkediyordum.. Hele trafikte ora seritte onundeki arabalarla birlikte yolun acilmasini bekleyen bir R1.. Kizmizi isikta cebimden sigara pakedini cikartip sonra ulan bunu nasil icicem simdi diye kizip, pakedi firlatip atmistim bi defa..

Çok gülüyorum
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.08.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu güne kadar hiç otomobille motosikleti karıştırmadım. Hatta otomobilimle Kıbrıs' a gidip bir sene orada kaldım, Kıbrıs' a ayak bastığım gün ve Türkiye' ye döndüğüm gün de dahil olmak üzere, trafiğin akışı ile ilgili herhangi bir sorun da yaşamadım.

Tamamen o an ne sürmeyi ve nerede olmayı istediğimiz ile ilgili konsantrasyon meselesi bence.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valantino rosinin normal durusu bile matorda oturuyormus gibi normal dir
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 01.08.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ben valeyi hiç sböle sakin sürerken görmedim
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bartende_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.08.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika yaw cenem agrıdı valla kim düşünmüş bunu yaww:) da o kapıyı aıcnca pattt diye biri girebilir o kapıdan Gülümsüyorum
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben ilk başladığımda motora araba kullanırken kafamı virajlarda yatırıyordum.Şunu söyleye bilirim motor kullandığımdan beri arabayı daha yumuşak kullanıyorum olumlu etkisi olduğu düşüncesindeyim
Başa dön
180gilera Çevrimdışı 180gilera Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oktay2058
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180gilera, sana katılıyorum, motosiklet kullanmak araba kullanmamı inanılmaz geliştirdi Bravo
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal