Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 896 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 11.12.2004 - 19:48 Mesaj konusu:
RRsonkaRaR demiş ki:
sino bende kask alıcam, suomy düşünüyorum sen ne dersin dostum? aldığım tek duyum camı çok cabuk çiziliyormuş ;-)
Bende suomi kullaniyorum ve kask konusunda biraz sakar birisiyimdir yani dusururum falan ama cam cizilmesi hic olmadi ki cok dikkat bile etmem cizilmesin diye, araiden veya shoe den iyi dir veya kotudur diyemem ama sevmedigim tek yonu, ruzgar sesini iceriye cok vermesi onun yaricinde yuksek hizlarda kafamda durmasi, rahati cok iyi
_________________ www.thecyclepro.com
Diz sürterken arka yaniniza gelirse dizinizlen yere kuvvetli bastirin belki kurtarirsiniz pacayi.......ama resimdeki sonunda ucuyor... ;-)
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kardesim sen nerdesin yaaa??Özlettin ama
Metincim bir sey yok ögretilecek senin kendi icinde olan bir bariyeri asman lazim o kadar....Birde cok gec fren yapip hemen viraja ucacan.. :-D
@sgorahmet42
Sagol ahmetcim seninde yolun ve farin acik olsun Allah kazadan beladan korusun!! _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız