Zaman zaman motorlu polis ekiplerinin kurallara uymadığını görebiliyorduk.Sanırım Emniyet Genel Müdürlüğü işi sıkılaştırmak istiyor.Keşke polis otoları için de aynı sözler söylense..Bazen çok kötü şeyler gözümüze çarpabiliyor _________________ if you have a ten dollar head, buy a ten dollar helmet!!
Tarih: 01.08.2007 - 12:44 Mesaj konusu:
Tabiki KURALLAR herkes için geçerli ,ancak POLİS lerin işi çok zor..
Yani bütün gün RİSK taşıyorlar..
ben MOTORLU polis ekiplerine saygı duyuyorum ve sempati..
Çünkü gerçekten biz MOTORCU lara özel davranıyorlar..Çünkü onlarda bizim gibi yaşamlarını selenin üstüne koymuş yola çıkmışlar. _________________
Tarih: 01.08.2007 - 23:19 Mesaj konusu:
iki teker dört teker hiç farketmez benden uzak allaha yakın olsunlar _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tabiki KURALLAR herkes için geçerli ,ancak POLİS lerin işi çok zor..
Yani bütün gün RİSK taşıyorlar..
ben MOTORLU polis ekiplerine saygı duyuyorum ve sempati..
Çünkü gerçekten biz MOTORCU lara özel davranıyorlar..Çünkü onlarda bizim gibi yaşamlarını selenin üstüne koymuş yola çıkmışlar.
Tarih: 02.08.2007 - 07:50 Mesaj konusu:
MOTORLU polisler cidden diğerlerinden çok farklılar. yolda kalan bir arkadaşıma önce yardım edip motorun arızasını gidermeye çalışmışlar, olmayınca da en yakın tamirciye kadar motoru, kendi motorlarıyla çekmişler.
anlayış ve kültür olarak cidden çok çok farklılar..bi kere eğitimliler..
amman 4 tekerlilere denk gelmeyi..
2 tekerli polislerden zarar değil fayda sağlayacak uyarı ve yardımlar gelir. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bütün iyi yorum yapan arkadaşları destekliyorum.O insanların iki tekerlisi dört tekerlisi yok,ne zorlukta ve risk altında çalıstıklarını bilseler olumsuz eleştiren arkadaşlarda hak verir sanırım Polisimize.Allah başımızdan eksik etmesin,kaza bela vermesin _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız