Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - süperstock 1000,Ducati 1098

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

süperstock 1000,Ducati 1098

süperstock 1000,Ducati 1098
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
rodos
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Osmangazi_Bayramoğlu

MesajTarih: 02.08.2007 - 03:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi o kadar tanıdığım motorcu var hiç birinde ducati görmedim ya nerde ducati taraftarları ya ?

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:
sino demiş ki:

Japon 1000likler fiyati ortalama 13500 euro bu aradaki eksik olan 11050 euroyu japonlari da ayni 1098s gibi performans parcalarina harcasan nasil olur makineler..
Hatta bu meblagda biraz dahada güclendirmeye para artar olurlar 200 beygir ..

bende bugune kadar senin gibi düşünüyordum sino dayı ama olay öyle değil Dil çıkarıyorum .... ozaman senin hesabına göre ferrari, lamborghini alanların hepsi keriz Gülümsüyorum adamlar supra yada evo yada e36 e46 kasa bi bmw falan alsınlar 50 - 100 euro para harcıyarak ferrari veya lamborghini'nin performansına çok rahat getirebilirlir ama ama yaptıkları bi B.k'a benzemez yani bi ferrarinin tadını alamazsın diye düşünüyorum Gülümsüyorum bide işin şu tarafı var sino dayı senin 500 tane japonun olsa jaddeye baştan aşağıya dizsen Gülümsüyorum benim 1 tane desmom olsa ve o jaddeye girsem senden daha çok havam olurdu hahah haha haha

Emin kardesim sen git ducatini sür.. Servise gidip bakim yaptirinca verirsin bir cuval para oturur icersin bir bardak su üstüne..Parca siparis edersin iki ay beklersin yine icersin bir bardak su üstüne..
Siboplar durmadan keser yine bir bardak su üstüne...
Motora vermisin nerdeyse 25 000 euro yanindan 13000 euroluk her japon NASA raketi gibi gecer yine bir bardak su icersin üstüne....Icer ice sisersin sonunda patlamaya baslarsin yavas yavas.. Çok gülüyorum Delirdim

Bu sirada ben su makineyi yapiyormusum...
Resimleri iyi seyret.... Bunun yanina ducati 1098 tricolore koy arkamla bile bakmam....

[img]http://files.motor-forum.nl/download.php/download_document/444003/57006f22c3b963ebb810c4b119e1e75b/[/img]

[img]http://files.motor-forum.nl/download.php/download_document/454949/03573d6fb4e040390953ba0d60f61c06/[/img]
[img]http://files.motor-forum.nl/download.php/download_document/455172/e664b333f076223a2758bbfd9aa2a2ea/[/img]
[img]http://files.motor-forum.nl/download.php/download_document/455173/873df8f0b6779080bc0683f9a4c8c709/[/img]

[img]http://files.motor-forum.nl/download.php/download_document/459915/db9bc4874380015c0654b4cb019f70ec/[/img]

[img]http://users.telenet.be/wickedstealthy/frame_files/Photos/ohlinsdamper%20(web).jpg#[/img]

Simdide diagramdaki 203 bg ne iyi bak ..

Kusura bakama ama böyl ebi rmakineden bir tane vardir dünyada ama ducati 1098 de bir sürü...

Simdide ben bir bardak su iceyim üzerine .... Şok oldum Bravo Göz kırpıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin noldu len? 1000RR aldın olmadı R1 aldın olmadı şimdide Ducati'yle mi kız tavlamaya çalışçan Çok gülüyorum

1000 RR aldın 636 'ya geçildin
R1 aldın bi numaranı göremedik
Ducatiyle'de aynı şey olur tahminimce..

Hem 600'lere geçil hem 7/24/365 tek sevgilin elin olmaz bu işler...

Alenalper'den viraj derslerini iyi al,iyi çalış sonra bana gel biraz da ben sana çapkınlık öreteyim,değil Ducati,scooter ile alayını alırsın jaddeden. Çok gülüyorum

öhö bide şey listede 1000RR göremedim?hayırdır? Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o gsx-r ne biçim olmuş öyle yeminediyorum içim gitti gece gece uykum kaçtı :'( çok çalışmam lazım çokkkkk.
Eray helal olsun gece vakti gülmekten yerlere yıkıldım
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi sino Dayıcım Güzel abim benim Gülümsüyorum Ben seninle Aşık atamam Senin kadar Motor bilgimde yok Tecrubemde Sen bizim hocamız gibisin bunu ben dahil bu sitenin %90 ı kabul etmiş durumdada. Ama yani bizde çocuk değiliz Gülümsüyorum

bi açıklama getireyim hayatımda hiç ducati kullanmadım üstüne dahi oturmadım sadece bu aralar ilgimi çektiği için internette bol bol araştırıyorum .. ve öğreniyorum

şimdi demişsinki

Alıntı:
Servise gidip bakim yaptirinca verirsin
bir cuval para oturur icersin bir bardak su üstüne..

Haklısın Minareyi çalan Kılıfını hazırlar ... bu kadar pahalı bir makinenin illaki servis bakımıda tuzlu olucaktırki ama en fazla japonun servisinden %25 daha pahalıdır diye tahmin ediyorum ve buz gibi suyuda içiyorum yarasın Dil çıkarıyorum

Alıntı:
Parca siparis edersin iki ay beklersin
yine icersin bir bardak su üstüne..

hondada 2 ay beklemiştim bi arkadaşımda R1 inin parçalarını 3 ay oldu hala gelmedi ... bak bu sefer suyu içmiyorum hehe

Alıntı:

sibopmu subapmı ?? ben subap anlıyorum

ya abi biraz yutulur cinsten at yaa ... italyan salakmı bi dünya para verilerek alınan motoru durmadan subap kesicek .. resmen B.k atıyorsun ducatiye .. yada belki cevrende bi duca sibop kesmiştir hepsine mal ediyordunki 1098 piyasaya daha bu sene çıktı doğru duzgun yol yapmadı makine .. ona bakarsan senin suzikide 45-50kmde yan yatınca şase kırıyo ... benim makinem şase kıracağına varsın olsun subap kessin

şimdi gel gelelim bana aşağıda bi ton modifiye parça sıralamışsında boşa sıralamışsın bunların hemen hemen hepsi ducatide mevcut zaten ... sen suziye onları taktığın taktirde zaten ducatinin parasına denk geliyor ki bence ducati alda havanda olsun hahahaha

arka şesemi istiyorsun 1098in eşsiz tasarımlı şesesi ... zincire dikkat et nereden yol vermişler

al sana 1098 in mükemmel tasarımlı jantları

brembo frenler

dikersiyon amortisrü

ayarlı arka amortisörler

al sana gösterge paneli Gülümsüyorum

pegler

ducatinin eşsiz motoru

tam bir eşsiz italyan tasarımı daha ne olsun dayııı

Alıntı:
Motora vermisin nerdeyse 25 000
euro yanindan 13000 euroluk

yani sino dayı sonuç olarak belki ducatiye 25000 euro veriyorsun ama 13000euroya aldığın japonada senin japona taktığın parçalarla motor zaten aynı paraya geliyor .... sen sadece hamallığını yapıyorsun .. ve o hamallığını yaptığın motoru 50-60 km süratte yan yatırıyorsun ve motor süruklenip bariyere vuruyor ve şasesi cortluyor haha haha işde ozaman ben gelip senin yanına bir damacana soğuk suyu buyuk bir zevkle bırakıcağıma emin olabilirsin hahah hahah hahahaaaa Gülümsüyorum

gel gelelim ryangt, eray sana benim bu sitede bir kız arkadaşım var bana saygın yoksa ona olsun seni eshefle kınıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin: özrümü diliyorum,hörmetlerimi sunuyorum,mutluluklar diliyorum...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:
Emin kardesim sen git ducatini sür.. Servise gidip bakim yaptirinca verirsin bir cuval para oturur icersin bir bardak su üstüne..Parca siparis edersin iki ay beklersin yine icersin bir bardak su üstüne..
Motora vermisin nerdeyse 25 000 euro yanindan 13000 euroluk her japon NASA raketi gibi gecer yine bir bardak su icersin üstüne....Icer ice sisersin sonunda patlamaya baslarsin yavas yavas.. Çok gülüyorum Delirdim
bunun üzerine söylenecek bir söz bulamıyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlayana sivrisinek saz.........
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt eyww güzel kardeşim öoüyorum seni mucckkk

Alıntı:

Anlayana sivrisinek saz.........

GSXR-PRO biraz daha açsana ... kabul et işde dostum ... ne demişler yenemiyorsan ona katıl

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Kardeş Bir Gün Ducati alırsan en çok ben mutlu olacağım.İnşallah olur bir 1098'in.Bunu yürekten diliyorum Bravo
Bir topic açmıştın.
........abilerim gibi bende Honda'yı terk ettim diye.Oysa öncesinde o kadar savunmuştun 1000RR'ı.Sonra satınca kabul ettin RR'ın tırt olduğunu Gülümsüyorum
Bekliyorum inşallah 1098 alır satarsın.(Allahım Emin'e bir Ducati 1098 tez elden almayı nasip et.Amin)
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO Dostum iyi dileklerin için teşekkürler ama RR 'ı gerçekten arıyorum diğer Litrelikler kadar performanslı olmasada RR kadar dengeli stabil ve oturaklı motor kullanmadım R1 de iyi ama damper şart .... 2008'i bekliyorum yeni RR 'ı nasıl bişey olucağını merak ediyorum tekrardan yuvaya dönebilirim ... haa bi 1098 yada 999 kullanmadan ne olduğunu görmeden ducatiye okadar para veremem bide tr deki 2. elide var tabi bunların hepsini göz önune almak gerekir

eminatar@hotmail.com
Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Gelecek 1000RR yüzünden motor alamıyorum.Bende çok merak ediyorum yeni kasa CBR 1000'i.Değilse motor çok gitgide fiyatlarda düşüyor.Kullandım ben CBR 1000rr 2005 repsol.O kadar dandik değil.Anlatılan yazılan gibi Bravo
Dostum Ducati'nin en büyük avantajı tork,kuru debriyaj,ince ve ağırlık merkezi düşük.1098 172 kg,160 hp krankta.Dediğim gibi 2001 Suzuki GSXR 1000 160 HP,170kg yani ben öyle deli gibi performans farkı göremiyorum ortada.1098'in arka maşa güzel ama ben korkarım ondan Bravo
Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 04.08.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@deliemin

Benim hatirnaz kardesim...
1098 güzel makine bir sey diyemem dizayn icin..

Ama sana bir soru sen hic bir V2 li süpersport kullandinmi???????

Haa kullanmadiysan bir yerde bul ve on dakika olsa bile kullan ondan sonra yazisalim..

Yoksa bosuna zaman harciyacagiz... Göz kırpıyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Suna epeyi güldüm haa Allah senide hep güldürsün kardesim..
Alıntı:
motor süruklenip bariyere vuruyor ve şasesi cortluyor haha haha işde ozaman ben gelip senin yanına bir damacana soğuk suyu buyuk bir zevkle bırakıcağıma emin olabilirsin hahah hahah hahahaaaa

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal