Japon 1000likler fiyati ortalama 13500 euro bu aradaki eksik olan 11050 euroyu japonlari da ayni 1098s gibi performans parcalarina harcasan nasil olur makineler..
Hatta bu meblagda biraz dahada güclendirmeye para artar olurlar 200 beygir ..
bende bugune kadar senin gibi düşünüyordum sino dayı ama olay öyle değil .... ozaman senin hesabına göre ferrari, lamborghini alanların hepsi keriz adamlar supra yada evo yada e36 e46 kasa bi bmw falan alsınlar 50 - 100 euro para harcıyarak ferrari veya lamborghini'nin performansına çok rahat getirebilirlir ama ama yaptıkları bi B.k'a benzemez yani bi ferrarinin tadını alamazsın diye düşünüyorum bide işin şu tarafı var sino dayı senin 500 tane japonun olsa jaddeye baştan aşağıya dizsen benim 1 tane desmom olsa ve o jaddeye girsem senden daha çok havam olurdu hahah haha haha
Emin kardesim sen git ducatini sür.. Servise gidip bakim yaptirinca verirsin bir cuval para oturur icersin bir bardak su üstüne..Parca siparis edersin iki ay beklersin yine icersin bir bardak su üstüne..
Siboplar durmadan keser yine bir bardak su üstüne...
Motora vermisin nerdeyse 25 000 euro yanindan 13000 euroluk her japon NASA raketi gibi gecer yine bir bardak su icersin üstüne....Icer ice sisersin sonunda patlamaya baslarsin yavas yavas..
Bu sirada ben su makineyi yapiyormusum...
Resimleri iyi seyret.... Bunun yanina ducati 1098 tricolore koy arkamla bile bakmam....
Kusura bakama ama böyl ebi rmakineden bir tane vardir dünyada ama ducati 1098 de bir sürü...
Simdide ben bir bardak su iceyim üzerine .... _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 984 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 02.08.2007 - 23:45 Mesaj konusu:
o gsx-r ne biçim olmuş öyle yeminediyorum içim gitti gece gece uykum kaçtı :'( çok çalışmam lazım çokkkkk.
Eray helal olsun gece vakti gülmekten yerlere yıkıldım
Şimdi sino Dayıcım Güzel abim benim Ben seninle Aşık atamam Senin kadar Motor bilgimde yok Tecrubemde Sen bizim hocamız gibisin bunu ben dahil bu sitenin %90 ı kabul etmiş durumdada. Ama yani bizde çocuk değiliz
bi açıklama getireyim hayatımda hiç ducati kullanmadım üstüne dahi oturmadım sadece bu aralar ilgimi çektiği için internette bol bol araştırıyorum .. ve öğreniyorum
şimdi demişsinki
Alıntı:
Servise gidip bakim yaptirinca verirsin
bir cuval para oturur icersin bir bardak su üstüne..
Haklısın Minareyi çalan Kılıfını hazırlar ... bu kadar pahalı bir makinenin illaki servis bakımıda tuzlu olucaktırki ama en fazla japonun servisinden %25 daha pahalıdır diye tahmin ediyorum ve buz gibi suyuda içiyorum yarasın
Alıntı:
Parca siparis edersin iki ay beklersin
yine icersin bir bardak su üstüne..
hondada 2 ay beklemiştim bi arkadaşımda R1 inin parçalarını 3 ay oldu hala gelmedi ... bak bu sefer suyu içmiyorum hehe
Alıntı:
sibopmu subapmı ?? ben subap anlıyorum
ya abi biraz yutulur cinsten at yaa ... italyan salakmı bi dünya para verilerek alınan motoru durmadan subap kesicek .. resmen B.k atıyorsun ducatiye .. yada belki cevrende bi duca sibop kesmiştir hepsine mal ediyordunki 1098 piyasaya daha bu sene çıktı doğru duzgun yol yapmadı makine .. ona bakarsan senin suzikide 45-50kmde yan yatınca şase kırıyo ... benim makinem şase kıracağına varsın olsun subap kessin
şimdi gel gelelim bana aşağıda bi ton modifiye parça sıralamışsında boşa sıralamışsın bunların hemen hemen hepsi ducatide mevcut zaten ... sen suziye onları taktığın taktirde zaten ducatinin parasına denk geliyor ki bence ducati alda havanda olsun hahahaha
arka şesemi istiyorsun 1098in eşsiz tasarımlı şesesi ... zincire dikkat et nereden yol vermişler
al sana 1098 in mükemmel tasarımlı jantları
brembo frenler
dikersiyon amortisrü
ayarlı arka amortisörler
al sana gösterge paneli
pegler
ducatinin eşsiz motoru
tam bir eşsiz italyan tasarımı daha ne olsun dayııı
Alıntı:
Motora vermisin nerdeyse 25 000
euro yanindan 13000 euroluk
yani sino dayı sonuç olarak belki ducatiye 25000 euro veriyorsun ama 13000euroya aldığın japonada senin japona taktığın parçalarla motor zaten aynı paraya geliyor .... sen sadece hamallığını yapıyorsun .. ve o hamallığını yaptığın motoru 50-60 km süratte yan yatırıyorsun ve motor süruklenip bariyere vuruyor ve şasesi cortluyor haha haha işde ozaman ben gelip senin yanına bir damacana soğuk suyu buyuk bir zevkle bırakıcağıma emin olabilirsin hahah hahah hahahaaaa
gel gelelim ryangt, eray sana benim bu sitede bir kız arkadaşım var bana saygın yoksa ona olsun seni eshefle kınıyorum _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 03.08.2007 - 12:18 Mesaj konusu:
sino demiş ki:
Emin kardesim sen git ducatini sür.. Servise gidip bakim yaptirinca verirsin bir cuval para oturur icersin bir bardak su üstüne..Parca siparis edersin iki ay beklersin yine icersin bir bardak su üstüne..
Motora vermisin nerdeyse 25 000 euro yanindan 13000 euroluk her japon NASA raketi gibi gecer yine bir bardak su icersin üstüne....Icer ice sisersin sonunda patlamaya baslarsin yavas yavas..
GSXR-PRO biraz daha açsana ... kabul et işde dostum ... ne demişler yenemiyorsan ona katıl _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 03.08.2007 - 13:48 Mesaj konusu:
deliemin, Kardeş Bir Gün Ducati alırsan en çok ben mutlu olacağım.İnşallah olur bir 1098'in.Bunu yürekten diliyorum
Bir topic açmıştın.
........abilerim gibi bende Honda'yı terk ettim diye.Oysa öncesinde o kadar savunmuştun 1000RR'ı.Sonra satınca kabul ettin RR'ın tırt olduğunu
Bekliyorum inşallah 1098 alır satarsın.(Allahım Emin'e bir Ducati 1098 tez elden almayı nasip et.Amin)
GSXR-PRO Dostum iyi dileklerin için teşekkürler ama RR 'ı gerçekten arıyorum diğer Litrelikler kadar performanslı olmasada RR kadar dengeli stabil ve oturaklı motor kullanmadım R1 de iyi ama damper şart .... 2008'i bekliyorum yeni RR 'ı nasıl bişey olucağını merak ediyorum tekrardan yuvaya dönebilirim ... haa bi 1098 yada 999 kullanmadan ne olduğunu görmeden ducatiye okadar para veremem bide tr deki 2. elide var tabi bunların hepsini göz önune almak gerekir _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 03.08.2007 - 14:10 Mesaj konusu:
deliemin, Gelecek 1000RR yüzünden motor alamıyorum.Bende çok merak ediyorum yeni kasa CBR 1000'i.Değilse motor çok gitgide fiyatlarda düşüyor.Kullandım ben CBR 1000rr 2005 repsol.O kadar dandik değil.Anlatılan yazılan gibi
Dostum Ducati'nin en büyük avantajı tork,kuru debriyaj,ince ve ağırlık merkezi düşük.1098 172 kg,160 hp krankta.Dediğim gibi 2001 Suzuki GSXR 1000 160 HP,170kg yani ben öyle deli gibi performans farkı göremiyorum ortada.1098'in arka maşa güzel ama ben korkarım ondan
Benim hatirnaz kardesim...
1098 güzel makine bir sey diyemem dizayn icin..
Ama sana bir soru sen hic bir V2 li süpersport kullandinmi???????
Haa kullanmadiysan bir yerde bul ve on dakika olsa bile kullan ondan sonra yazisalim..
Yoksa bosuna zaman harciyacagiz...
Suna epeyi güldüm haa Allah senide hep güldürsün kardesim..
Alıntı:
motor süruklenip bariyere vuruyor ve şasesi cortluyor haha haha işde ozaman ben gelip senin yanına bir damacana soğuk suyu buyuk bir zevkle bırakıcağıma emin olabilirsin hahah hahah hahahaaaa
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız