Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu kadarna da pes doğrusu!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu kadarna da pes doğrusu!!!!!

bu kadarna da pes doğrusu!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 01.08.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamda allahtan başka çocuk yokmuş valla
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bartende_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.08.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK görse

TÜrk milleti ÇalışkandıRR TÜrkMilletİ zeKidiRR diye bidaha dermiydi acaba asıl sorun orda madem bu kadar durumun kötü aileni scooter la gezdirmek zorundasın be beyinsiz adam nie o kadar cocuk yaptın diye sorarlaRR adama
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 01.08.2007 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum iki tam üç öğrenci bi ceyrek Şok oldum kaptan ilerki durakta ablamgiller var fazla değil dört kişiler. Delirdim Delirdim

ey ya Rab sen akıl dağıtırken acaba bu vatandaşlar ? bu adam yakında ticari plaka da alır.bu güzel ülkemde verirler de yani Sinirlendim
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.08.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cocuklarina acimiyorsun madem motora aci
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 01.08.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çook kötüüüüüüüüüüüü Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
bunuda geçtik adamlar bide bu halde kırmızıdan geçiyorlar ....kendine acımıyorsan ailene acı be mantıksız adam...!!!!!!!!
------------------
ninja
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 02.08.2007 - 04:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende eşimle beraber bi keresinde 3 m2 lik halı taşımıştım havaya dikerek tabi eski scoter imde beni görenle sen bu motorda çekyat bile taşırsın demişlerdi Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bende bi keresinde eşimle beraber 3 m2lik halı taşımıştım havaya dik bişekilde beni görenler sen bu motorla çek yat bile taşırsın demişlerdi
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oktay2058
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haftasonu antalyadaydım. bu görüntülere oldukça fazla rastladım. böyle gezen tek aile bunlar değil maalesef Beğenmedim aynı zamanda scooter cenneti olan antalya da bu arkadaşların trafikte yaptıkları hareketler beni çileden çıkardı. kazaya çok meyilliler. Beğenmedim
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZenMen
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.08.2007 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bir cehalet örneği, motorla o halde kaza yapınca neler olabileceğini bilse böyle birşeyi yapacağına inanmıyorum. Yazık !!! Üzgünüm
Başa dön
ZenMen Çevrimdışı ZenMen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.08.2007 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kazadan beladan korusun,aklı olmayana akıl ihsan eylesin İstemiyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_MetallicMan_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahçeşehir/İstanbul

MesajTarih: 02.08.2007 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi yuh Gülümsüyorum ama türkiyedeyiz unutmamak lazım
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 02.08.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üç aylık bebeyide omzuna alsa daha iyi olurmuş Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Türk milleti cesurdur.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal