TÜrk milleti ÇalışkandıRR TÜrkMilletİ zeKidiRR diye bidaha dermiydi acaba asıl sorun orda madem bu kadar durumun kötü aileni scooter la gezdirmek zorundasın be beyinsiz adam nie o kadar cocuk yaptın diye sorarlaRR adama _________________
Tarih: 01.08.2007 - 19:12 Mesaj konusu:
iki tam üç öğrenci bi ceyrek kaptan ilerki durakta ablamgiller var fazla değil dört kişiler.
ey ya Rab sen akıl dağıtırken acaba bu vatandaşlar bu adam yakında ticari plaka da alır.bu güzel ülkemde verirler de yani _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Tarih: 01.08.2007 - 19:43 Mesaj konusu:
çook kötüüüüüüüüüüüü
bunuda geçtik adamlar bide bu halde kırmızıdan geçiyorlar ....kendine acımıyorsan ailene acı be mantıksız adam...!!!!!!!!
------------------
ninja _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
bende eşimle beraber bi keresinde 3 m2 lik halı taşımıştım havaya dikerek tabi eski scoter imde beni görenle sen bu motorda çekyat bile taşırsın demişlerdi
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bende bi keresinde eşimle beraber 3 m2lik halı taşımıştım havaya dik bişekilde beni görenler sen bu motorla çek yat bile taşırsın demişlerdi _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
haftasonu antalyadaydım. bu görüntülere oldukça fazla rastladım. böyle gezen tek aile bunlar değil maalesef aynı zamanda scooter cenneti olan antalya da bu arkadaşların trafikte yaptıkları hareketler beni çileden çıkardı. kazaya çok meyilliler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız