Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 02.08.2007 - 00:19 Mesaj konusu:
nzmhkmt, Çikolata kardeşim.Bi çikolata yüzünden düştüğümüz hallere bak
BeLiaL, Liste başısın zaten kısım sen Evin bacasını penceresini sağlamla benden sölemesi _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
HalilRR, Yedinci kat Halil yerse gel bacadan kapıdan
Ayrıca açık arama bulamayacaksın.... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın
Tarih: 02.08.2007 - 00:32 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
nzmhkmt, Çikolata kardeşim.Bi çikolata yüzünden düştüğümüz hallere bak
neeee çikolata mı sadece bi çikolata mı
Halil abi ben sana bigünlüğüne migrosu kiralıyım eğer dert bi çikoysa
bütün çikolar bizim _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
tekyildizmotor, sanmıyorum.Rabbit'te var onuda aldım ben..İşime sağlama aldım yani _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 02.08.2007 - 00:44 Mesaj konusu:
Alıntı:
Halil abi ben sana bigünlüğüne migrosu kiralıyım eğer dert bi çikoysa
bütün çikolar bizim
nzmhkmt, Öok geç be kardeşim koydu videoyu artık yapacak bişiy yok
Alıntı:
kimbilir belkim belial in videoları vardır elimde gelsiiiinn çukular hahahahahahaaaa....
tekyildizmotor, Olum çukuya boğarım seni.Çukudan ev yaparım sana.Sen ver bakayım bana o videoları _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
tekyildizmotor, sen canınamı susadın.gelirim Bursayı dağıtırım.
Fazla heveslenme HalilRR, Ev falan yok öyle bir video _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
HalilRR, video yu seyrettimde,gecen sene azizin dogum gününde restoranin adini unuttum,hani bornovayi gecinde,iste orada karsilikli,mehmet abi,aziz ,hakan ve degerli esleri ile birlikte hep beraber döktürüp oynadigmiz aklima geldi döktüre söktüre dizlerimiz yere vura vura allah alaaaaaahhhhh analar neleeeeeer doguruyoooooo ,seklinde _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
missgarfield, Eniiis hakikaten ya nereden geldi aklına ..Nil Restorant'ta Aziz'in doğumgünüydü..Ben o zaman nemrut davşanın tekiydim Halil çok yönlü admin olduğunun kanıtı işte ,bunda kötü bir şey yok
Bir sonraki tekne gezisinde Hakan ve Mehmettan'ı çekeceğim _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 02.08.2007 - 07:39 Mesaj konusu:
HalilRR, sana ne yapsan yakısıyor kardesım aslan gıbı dokturmussun..ama bı ara kendını kaybedıp sener sen gıbı zıplamıssın saga dogru orasını pek anlayamadım hehehee _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız