ben MOTORLU polis ekiplerine saygı duyuyorum ve sempati..
Çünkü gerçekten biz MOTORCU lara özel davranıyorlar..Çünkü onlarda bizim gibi yaşamlarını selenin üstüne koymuş yola çıkmışlar.
HakanDincer,başkanım söylediklerine aynen katılıyorum.Gerçekten çok farklılar... _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
ewt belki farklılar ama polis polistir bana göre...haa aralarında hiç mi iyi olanı yoktur,tabiki de vardır ama genel olarak antipatim var polislere karşı..
Tarih: 02.08.2007 - 09:37 Mesaj konusu:
Alıntı:
Bütün iyi yorum yapan arkadaşları destekliyorum.O insanların iki tekerlisi dört tekerlisi yok,ne zorlukta ve risk altında çalıstıklarını bilseler olumsuz eleştiren arkadaşlarda hak verir sanırım Polisimize.Allah başımızdan eksik etmesin,kaza bela vermesin
Yahu kardeşim 5 parmağın 5 i bir olmaz. Kimisi iyi olur, Kimisi kötü.
Yeterki karşındaki insana insan muamelesi yapsın isterse bana 10,000 YTL ceza yazsın. Hiç problem değil.
Ben Oğuzhan abimle tanışıncaya kadar polislerden nefret ederdim. Ama Oğuz abi memur kimliğiyle olsun, normal vatandaş kimliğiyle olsun dörtdörtlük bi insan ki bana Polislere saygı duymayı benimsetti.
Kendisine burdan teşekkür ederim. No woman No cry
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız