Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletli polise 'örnek olun' talimatı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletli polise 'örnek olun' talimatı...

Motosikletli polise 'örnek olun' talimatı...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 02.08.2007 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:

ben MOTORLU polis ekiplerine saygı duyuyorum ve sempati..
Çünkü gerçekten biz MOTORCU lara özel davranıyorlar..Çünkü onlarda bizim gibi yaşamlarını selenin üstüne koymuş yola çıkmışlar.

HakanDincer,başkanım söylediklerine aynen katılıyorum.Gerçekten çok farklılar... Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gulek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt belki farklılar ama polis polistir bana göre...haa aralarında hiç mi iyi olanı yoktur,tabiki de vardır ama genel olarak antipatim var polislere karşı..

bknz.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7008678.asp?gid=180&a=746348
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 02.08.2007 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bütün iyi yorum yapan arkadaşları destekliyorum.O insanların iki tekerlisi dört tekerlisi yok,ne zorlukta ve risk altında çalıstıklarını bilseler olumsuz eleştiren arkadaşlarda hak verir sanırım Polisimize.Allah başımızdan eksik etmesin,kaza bela vermesin

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 02.08.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06 demiş ki:
iki teker dört teker hiç farketmez benden uzak allaha yakın olsunlar

sonuna kadar katılıyorum

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.08.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu kardeşim 5 parmağın 5 i bir olmaz. Kimisi iyi olur, Kimisi kötü.
Yeterki karşındaki insana insan muamelesi yapsın isterse bana 10,000 YTL ceza yazsın. Hiç problem değil.
Ben Oğuzhan abimle tanışıncaya kadar polislerden nefret ederdim. Ama Oğuz abi memur kimliğiyle olsun, normal vatandaş kimliğiyle olsun dörtdörtlük bi insan ki bana Polislere saygı duymayı benimsetti.
Kendisine burdan teşekkür ederim. No woman No cry Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo acaba Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal