Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 02.08.2007 - 09:22 Mesaj konusu:
missgarfield, Ya o oyun zeybek ti durumu kurtarıyodu da burda kurtaramıyoruz sanırım
Alıntı:
Bu belialdan korkulur cnm bi cukuya sattı seni görüon dimi abi zaten bu aydınlılar hep böledir walla
whiskey75, Suya götürür susuz getirir kardeşim bu varya bu
Alıntı:
çok yönlü admin olduğunun kanıtı işte ,bunda kötü bir şey yok
Rabbit, Çok yönlü heeee Şu videoyu çekmeyeydin de ben tek yönlü kalaydım keşke
Alıntı:
sana ne yapsan yakısıyor kardesım aslan gıbı dokturmussun..ama bı ara kendını kaybedıp sener sen gıbı zıplamıssın saga dogru orasını pek anlayamadım hehehee
10UR1, Kardeşim vallahi Şener Şenin taklitin yapıyordum öyle zıplarken Millette ben öyle oynuyorum zannetti işte
mArGaRiTa, Sen yorum yapmasanda kara listedesin kızım
HaYaBuSa, oGuZ_HaN, robroy, Eyvallah ama ne olur alkışlamayın yaa.Alkışlanacak bir durum yok yani.Getti karizma _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Geldim gördüm FcPro yani Fırat'ı ortadan kaldırdım.. Böyle şey yapmamasını söylemiştim.. Bunların hepsi hurafelerden oluşma karalama çalışmalarıdır.. FcPro Fırat'ın Makinası açıktı ondan mesaj yazıyorum..
IP listesinde olup kara listeye giren herkesi teker teker bulacağım..
Bu arada ben HalilRR heheheh _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 02.08.2007 - 10:17 Mesaj konusu:
FcPro, Rahat ol bakalım sen rahat ol FIRAT EFENDİİİİİ. Bütün sevdiklerinle helalleş
Tamam zamanında dublörlük yaptığım doğrudur ne var bunda Eh be Fırat sende bu boşlukta yaptın ya yapacağını liste başısın haberin olsun
NiGhTeXpReSs, Senin düğününde oynarım bak neler yapıyom Konya havasında
kaRRdelen, Sen kendine bak kızım sanki sen oynamadın Gelmeyin be üstüme bakın oynamam bidaha he _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 02.08.2007 - 10:30 Mesaj konusu:
HalilRR, elma veren ağaç taşlanırmış. Krallığını çekemeyenler var galiba Gokartta kral, Tek tekerde kral, Dalmada kral, Dragda kral, Oynamada kral. Ooooo daha ne olsun.
Kızdırmayın Halil amcanızı onda senelerin tecrübesi var. _________________ www.iznik.biz
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 556 Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::
Tarih: 02.08.2007 - 10:50 Mesaj konusu:
sabahınan koptum yaff.ne o öyle başkanım bira bi çekiyor ondan sonra bi daha çekiyor orda koptummmmmmmmmm yafffff. _________________
cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız