En kötü ihtimal ile cumartesi sabah erken saatlerde çıkıcağım yola o günkü geziye katılırım gecede geri bursa'ya dönerim...Orada görüşmek üzere çok eğlenileceğe benziyor... _________________
Tarih: 02.08.2007 - 11:59 Mesaj konusu:
güzel bir festival olacağını marmara, ege ve diğer bölgelerden gelecek olanlarıda düşünürsek gerçekten kalabalık bir motorsiklet gurubu oluşacak. bizde bunları düşünerek inşallah arkadaşlarla KUŞADASINDAN cuma öğleden sonra cıkarak akşam orada olacağız..tüm dostlarıma selam.. _________________ " hayaty komedi sananlar, son espiriyi iyi dü?ünsünler "
Tam o tarihlerde çoook uzaklarda Japonya'da olacağım. Burada olsaydım kesinlikle katılırdım hem İstanbul'a yakın hemde aktiviteler süper! Ahh ahhh!! Neyse bizde Japonya'da ki motorları inceliycez artık...
speedygonzales seni tanıdığıma memnun oldum acaip tatalı bir adamsın
yalovaya biz 5 motorlu geleceğiz belki sayımız yükselir
neslihan bilgilerin için tşk . hoşçakalın
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Eyw Arkadaşım , bizim derdimiz; eğlenmek ve güzel paylaşımlar yaşamak ! Herkese , kapımız ve gönlümüz açık !
Kayıt: Aug 06, 2007 Mesajlar: 69 Nereden: istanbuL BeyoğLu
Tarih: 07.08.2007 - 07:35 Mesaj konusu:
1sey soracagım..katılmak istiyorum fakat cumartesi ve pazar bosum.arkadan gelsem olayı yarıdan itibaren yasasam nasıl olur??
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
ve benim gbi arkadan gelmek zorunda olan arkdaslar varsa (racing falan olmasın) bende runner 200 var.pesinden gdecem die motoru patlatmayayım :p bence 1 ckıs daha olsun cumartesi öglen gibi.gdemeyenler de toplu gitsin en azından.ama hız limitini abartmadan
Kayıt: Aug 06, 2007 Mesajlar: 69 Nereden: istanbuL BeyoğLu
Tarih: 07.08.2007 - 09:08 Mesaj konusu:
yani hafta ortası zor 1 gidis günü.elbet katılamayanlar olacaktır.bu formdan yazısmalara devam edelim.aynı fkirde olanlar ortaklasa 1 karar alıp 2. seferi yapalım..herkez gelecegi motorun modelini yazarsa ii olur hız konusundada ortak 1 karar alalım istanbldan cıkmadan eküri kopmasın birbirinden :p
Son Mesajdan 1 saat 31 dakika sonra eklendi:
1 topic acıcam arkdaaslar..yalova gezisi 2. sefer die..cumartesi öglen veya aksam üzeri gbi 1 zamanda festival icin gidecek kişiler orda blusalım birlikte gidelim cogunluk saynacaksa
_________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız