Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 9-12 Ağustos Yalova Motosiklet Festivali '07

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

9-12 Ağustos Yalova Motosiklet Festivali '07

9-12 Ağustos Yalova Motosiklet Festivali '07
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 30.07.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En kötü ihtimal ile cumartesi sabah erken saatlerde çıkıcağım yola o günkü geziye katılırım gecede geri bursa'ya dönerim...Orada görüşmek üzere çok eğlenileceğe benziyor...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
baffhalil
Üye
Üye

Nereden: aydyn/söke

MesajTarih: 02.08.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum güzel bir festival olacağını marmara, ege ve diğer bölgelerden gelecek olanlarıda düşünürsek gerçekten kalabalık bir motorsiklet gurubu oluşacak. bizde bunları düşünerek inşallah arkadaşlarla KUŞADASINDAN cuma öğleden sonra cıkarak akşam orada olacağız..tüm dostlarıma selam..
halilakman
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.08.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah muhabetinizi bozmasın iyi eylenceler Beğenmedim
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 03.08.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir program olacağa benziyor.nasıl ama..

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 03.08.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende orda olmak istiyorum Gülümsüyorum Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gojira
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tam o tarihlerde çoook uzaklarda Japonya'da olacağım. Burada olsaydım kesinlikle katılırdım hem İstanbul'a yakın hemde aktiviteler süper! Ahh ahhh!! Neyse bizde Japonya'da ki motorları inceliycez artık... İstemiyorum
Başa dön
gojira Çevrimdışı gojira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedygonzales777
Üye
Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 06.08.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seymennn demiş ki:
speedygonzales seni tanıdığıma memnun oldum acaip tatalı bir adamsın
yalovaya biz 5 motorlu geleceğiz belki sayımız yükselir
neslihan bilgilerin için tşk . hoşçakalın

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Eyw Arkadaşım , bizim derdimiz; eğlenmek ve güzel paylaşımlar yaşamak ! Herkese , kapımız ve gönlümüz açık !

sevgiler, speedy...
Başa dön
speedygonzales777 Çevrimdışı speedygonzales777 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben cuma günü 12.00 gibi yalovada olmuş olacagım.... Bravo
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 06.08.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Yalova Motofest Tigem Kamp Alanı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
vLknbRt
Üye
Üye

Nereden: istanbuL BeyoğLu

MesajTarih: 07.08.2007 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1sey soracagım..katılmak istiyorum fakat cumartesi ve pazar bosum.arkadan gelsem olayı yarıdan itibaren yasasam nasıl olur??

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ve benim gbi arkadan gelmek zorunda olan arkdaslar varsa (racing falan olmasın) Gülümsüyorum bende runner 200 var.pesinden gdecem die motoru patlatmayayım :p bence 1 ckıs daha olsun cumartesi öglen gibi.gdemeyenler de toplu gitsin en azından.ama hız limitini abartmadan Gülümsüyorum
Başa dön
vLknbRt Çevrimdışı vLknbRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEAPORT
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 07.08.2007 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VLKNBRT KATILIYORUM BENDE CMT GÜNÜ GİDEBİLİYORUM ANCAK ÇOĞUNLUĞU SAĞLARSAK O ŞEKİLDE GİDELİM
Başa dön
SEAPORT Çevrimdışı SEAPORT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vLknbRt
Üye
Üye

Nereden: istanbuL BeyoğLu

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani hafta ortası zor 1 gidis günü.elbet katılamayanlar olacaktır.bu formdan yazısmalara devam edelim.aynı fkirde olanlar ortaklasa 1 karar alıp 2. seferi yapalım..herkez gelecegi motorun modelini yazarsa ii olur Gülümsüyorum hız konusundada ortak 1 karar alalım istanbldan cıkmadan eküri kopmasın birbirinden :p

Son Mesajdan 1 saat 31 dakika sonra eklendi:

1 topic acıcam arkdaaslar..yalova gezisi 2. sefer die..cumartesi öglen veya aksam üzeri gbi 1 zamanda festival icin gidecek kişiler orda blusalım birlikte gidelim cogunluk saynacaksa
Başa dön
vLknbRt Çevrimdışı vLknbRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
newshadowman
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olmak isterdim ama mümkün değil orda olacak olanları şimiden kıskanıyorum Üzgünüm İstemiyorum Ağlıyorum
Başa dön
newshadowman Çevrimdışı newshadowman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bernaurtulus
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen bende gelmek isterdim ama.... Şimdiden iyi eğlenceler Delirdim
Başa dön
bernaurtulus Çevrimdışı bernaurtulus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabırsızlıkla bekliyorumm...

süperrr olcak süperr hissediyorum Çok gülüyorum

HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.43 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal