akşam süperdi, VOLKANRR mangal için teşekkür; sedatı bi türlü ikna edemedik gerçi sana yardım etmesi için.. tek tek uğraştın mekanda gayet güzeldi siz yeşilköydeyden bizde taksimdeydik 3.30da eve dönebildik..
akşam çayırçmene gelmeyenler kesinlikle çok şey kaçırdı, bundan bütün avrupa ç.ç.ler de ben de varım
tek olumsuzluk havanın kapalı olmasıydı e o da böyle güzel bi gecenin nazar boncuğu olsun.
bu arada hiç foto çekmedik mi bizz
sız gıttınız ben sabah 6 ya kadar dewam ettım taksımde
cok kacırmısısm sanıırm
...
yenı uyandım _________________ fade in
Tarih: 02.08.2007 - 16:44 Mesaj konusu:
freddy_ demiş ki:
eko_r1 demiş ki:
jyotish, Halil Yaşar abinin busa ve fotosunu avatar yapmışssın Tanırmısın kendisini?
bu geçenlerde tekirdağlı zzr1400 e geçilen motormu?full dolu busa hem bu avatar neden bukadar büyük çıkıyor yahu sayfayı zorluyor
öle bi kalkış olmadı ZZR1400 kaçtı yarıştan bizim motorumuz 24 saat herkeze gider arkadaşlar rivayetlere inanmayın adam binbir yalanla kaçtı
yarış olasaydı eğer kumburgazda olacaktı...
Bilgilerinize
Tarih: 02.08.2007 - 16:52 Mesaj konusu:
VOLKANRR, bir insan bu kadar mı süper mangal yapar yaf , vallahi helal olsun dedim yani. Ama tabi asistanın hakkını yememek lazım
Ama yerimiz mükemmeldi, koskocaman çayır çimen, sıfır deniz, tertemiz tuvaletler, çay-kahve servisi... daha ne olsun yaf .
Volkan eline , emeğine sağlık arkadaşım. _________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya 3,5 atarsın ya 4-4lük yaşarsın.
VOLKANRR, bir insan bu kadar mı süper mangal yapar yaf , vallahi helal olsun dedim yani. Ama tabi asistanın hakkını yememek lazım
Ama yerimiz mükemmeldi, koskocaman çayır çimen, sıfır deniz, tertemiz tuvaletler, çay-kahve servisi... daha ne olsun yaf .
Volkan eline , emeğine sağlık arkadaşım.
Gerçekten keyifli geçti toplaşmamız Zaten mangal dumanı tüten bir ortamda keyiften başka neolurki dimi İlerleyen saatlerde alfa abimiz bir gösterdi cemalini sonra sessizce gitti kendisine sevgiler..
VOLKANRR, abi sen ne büyük mangalcısın bea, kıç kadar mangalda dünyaları pişirdik _poseidon_, yok bişey Onurum yerler sabun gibiydi
Gecede bulunan herkese gelemiyenlerinde canları sağolsun..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız