Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 01.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplantı(avrupa)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

01.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplantı(avrupa)

01.08.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplantı(avrupa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzuche demiş ki:
onur sen de izmiri komşu kapısı yaptın Delirdim

naapim arzucum ablacım KaRaKiN yol yapmak istedi, bizde yaptık birazcık Dil çıkarıyorum
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 02.08.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzuche, foto olayı benim unutkanlığıma geldi.izinde olduğum ve arabam olmadığı için,makineyi unuttuk....

VOLKANRR, abi mangal için teşekkürler.yedin yedin yedirdin Çok gülüyorum gelemeyenler ve gelmeyenler Öfkeliyim çok şey kaçırdılar buna emin olun....

bu arada SHADOWVOLF murat umarım birşeyin yoktur.akşam fazla ilgilenemedik senin ile....
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz, bize yeteriz bize yetemeyenler düşünsün onu....

gelen de, gelmeyen de sağolsun....

değil mi volkan'ım,4 harflim benim Bravo
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 02.08.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN, varvar anladınsen anladınnnnn Dil çıkarıyorum

benim kocam asker benbilmem

lanınız onurrrr sussssssssss
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 02.08.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pita demiş ki:
akşam süperdi, VOLKANRR mangal için teşekkür; sedatı bi türlü ikna edemedik gerçi sana yardım etmesi için.. tek tek uğraştın Bravo mekanda gayet güzeldi Alkışlıyorum siz yeşilköydeyden bizde taksimdeydik 3.30da eve dönebildik..
akşam çayırçmene gelmeyenler kesinlikle çok şey kaçırdı, bundan bütün avrupa ç.ç.ler de ben de varım
tek olumsuzluk havanın kapalı olmasıydı e o da böyle güzel bi gecenin nazar boncuğu olsun.

bu arada hiç foto çekmedik mi bizz İstemiyorum

sız gıttınız ben sabah 6 ya kadar dewam ettım taksımde
cok kacırmısısm sanıırm
...
yenı uyandım
jyotish
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.08.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_ demiş ki:
eko_r1 demiş ki:
jyotish, Halil Yaşar abinin busa ve fotosunu avatar yapmışssın Gülümsüyorum Tanırmısın kendisini?

Çok gülüyorum bu geçenlerde tekirdağlı zzr1400 e geçilen motormu?full dolu busa Şok oldum Çok gülüyorum hem bu avatar neden bukadar büyük çıkıyor yahu sayfayı zorluyor

öle bi kalkış olmadı ZZR1400 kaçtı yarıştan bizim motorumuz 24 saat herkeze gider arkadaşlar rivayetlere inanmayın adam binbir yalanla kaçtı
yarış olasaydı eğer kumburgazda olacaktı...
Bilgilerinize
Başa dön
jyotish Çevrimdışı jyotish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 02.08.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzr 1400 gecer ama gerıden :P
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 02.08.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, bir insan bu kadar mı süper mangal yapar yaf , vallahi helal olsun dedim yani. Ama tabi asistanın hakkını yememek lazım Göz kırpıyorum
Ama yerimiz mükemmeldi, koskocaman çayır çimen, sıfır deniz, tertemiz tuvaletler, çay-kahve servisi... daha ne olsun yaf .
Volkan eline , emeğine sağlık arkadaşım.
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 02.08.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Darkman-K3, Göz kırpıyorum eşşekler tepsin seni emii Dil çıkarıyorum

reçelimm senide seviyorum kardeşimm anladınsen anladınnnn Göz kırpıyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rachel demiş ki:
VOLKANRR, bir insan bu kadar mı süper mangal yapar yaf , vallahi helal olsun dedim yani. Ama tabi asistanın hakkını yememek lazım Göz kırpıyorum
Ama yerimiz mükemmeldi, koskocaman çayır çimen, sıfır deniz, tertemiz tuvaletler, çay-kahve servisi... daha ne olsun yaf .
Volkan eline , emeğine sağlık arkadaşım.

sen sanki biras kilo mu almışın rachel??? Çok gülüyorum
Başa dön
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 02.08.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, akşam mangal başında yediklerinden sonra , avatar sığmadı dimi bu alana Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Onur'cum Volkan'dan sıra mı kaldı ki kilo alalım Çok gülüyorum
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 02.08.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rachel, bak kaşınııyorsunnnn muşmula reçeliii Delirdim
Başa dön
jyotish
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.08.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Darkman-K3 demiş ki:
zzr 1400 gecer ama gerıden :P

Göz kırpıyorum
Başa dön
jyotish Çevrimdışı jyotish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten keyifli geçti toplaşmamız Gülümsüyorum Zaten mangal dumanı tüten bir ortamda keyiften başka neolurki dimi Çok gülüyorum İlerleyen saatlerde alfa abimiz bir gösterdi cemalini sonra sessizce gitti Gülümsüyorum kendisine sevgiler..
VOLKANRR, abi sen ne büyük mangalcısın bea, kıç kadar mangalda dünyaları pişirdik Çok gülüyorum
_poseidon_, yok bişey Onurum yerler sabun gibiydi Gülümsüyorum
Gecede bulunan herkese Alkışlıyorum Alkışlıyorum gelemiyenlerinde canları sağolsun..
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal