Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel FOTOLARI......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel FOTOLARI......

Ankara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel FOTOLARI......
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_yildiz, Desdur abi daha topiği açalı 24 saat olmadı pazar topiği diyorsun. yaw bizde dinlenelim demi azcık. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gursel
Üye
Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mevlüt tekrar tebrikler abi....
Günün kahramanı sendin cidden...

Katılan herkese teşekkürler ve yine erken kaçtığım için bol miktarda özüüüür.

Tayden abi sende benim öyle resimlerimi koymuşsunki direk kazma modunda çıkmışım. Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 02.08.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen demiş ki:
ali_yildiz, Desdur abi daha topiği açalı 24 saat olmadı pazar topiği diyorsun. yaw bizde dinlenelim demi azcık. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ali yıldız : eyvallah kardeşim dinlemeği çok gördümüzden değilde kaç haftadır gezilere gelemiyorum ya onun heyacanından

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, abi bu işler fırsat değerlendirmeyle yapılır biliyon 10 dkkanın 7 dakkası en sonuncuydum son 3 dkkada geçtim daha öğreneceğiniz çok şey var.. yok ben tempra gibi gezmem abi en fazla 1 gün daha pazar topiği açılsın unuturum Gülümsüyorum

TayDen, zafer sarhoşudum idare et yaw sende

buuucu, teşekkür ederim ama yavaş gitmek benim için o kadarda zor değidi zaten arkadaşlar bilir hız yapmayı hiç sevmem Dil çıkarıyorum

cliov6, ya başarıdan değilde çok eğlendim ondan unutmuşum kaskı yoksa hep yanımda kafamdan hiç çıkarmam hatta kaskla yatıyom ben Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

gursel, sağol abi hiçbişeyi tekbaşıma yapmadım ben sizinle varım ..başarımda pay sahibi olan herkeze teşekkür edrim... Dil çıkarıyorum ben sizinle varım Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YIGITEFE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 02.08.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gursel, (Tayden abi sende benim öyle resimlerimi koymuşsunki direk kazma modunda çıkmışım. )

Yok be Gürsel'cim benim uykum geldi yaaa eve gidipp uyuycaamm modunda resimler
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
esin72
Üye
Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba sonunda nete girebildim Delirdim Resimler yorumlar yine çok güzel olmuş ellerinize sağlık Alkışlıyorum Tek kelime ile harika bir akşamdı, çok eğlendim... Yağmuru bahane edip gelemeyen arkadaşları kınıyorum. Motorcu yağmur, çabur dinlemez.... Emeği geçen herkese teşekkürler... Tayden hani bana teşekkür Üzgünüm
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Of of işte böyle hiç bir karşılık beklemeden yaparsın edersin, ama bi teşekkür etmedin diye fırçayı yersin. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Bu güzel resimlerin çoğunu çektiğin için sanada sonsuz teşekkürler Esin.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.08.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim dostlarım yapmışlar ortamın en kıyagını yakışır size herşeyin en güzeli en kısa zamanda görüşmek üzere ALLAH a emanet olun
Çoook seviyorum Angara MD Çoook seviyorum Gonya MD Çoook seviyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
oktay2058
Üye
Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:07    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostlar öncelikle dün akşamki performansı için mevlüt arkadaşımızı tebrik ederim. yavaş gitmede üzerine kimse olmadığını gördük dün akşam. Alkışlıyorum
haaa bi de fatih Gülümsüyorum abi dün senin günün değildi ya.hani tüm yarışmalarda kaybettin ya onu diyom Gülümsüyorum tamam ya ne kızıyon Delirdim
ekip haftaya çarşamba görüşürüz. Bravo
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni yerimizden memnun olmayan var mı arkadaşlar.

nerdesiniz yaw ölü toprağı mı serpildi üzerinize Şok oldum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taylanım müdürüm eline sağlık başganım sanada teşekkürlerimi sunarım Bravo

gelmeyen arkadaslara ben küstüm Üzgünüm Üzgünüm

anaaa angara md e entrikalar başlamış ben bu sefer az yedim bu biiiirrr

ikinci ve en önemlisi ben gookartta hepsine tur bindirdim beni çekemediler sonuncu ilan ettiler Delirdim

yavas gitme yarışında mevlütü gecemedim ama naaapıyım adam güccücük motor oluğu yerde duruyo Çok gülüyorum

gelen herkese teşekkürlerimi sunarım

ve bizden ilgisini eksik etmeyen konya ve istanbul md deki arkadaslarımıza burdan selam ederim

mektubuma son verirken büyüklerimin ellerinden anaa ne diyom ben yaa Şok oldum

neyse gonyalı gardaşlar ayın 18 ine hiç bi organize yapmayın bize takılın hayatınızı yaşayın pişman olmayacaksınız Bravo

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, ben memnun deyilim el paso tercihim sözünüz var orda bana sürahiden anladın sen onu Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06, lan olum niye kıvırıyon bükemediğin bileyi öpecen bahanelerin arkasına sığınma ayıp ayıp Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06, vaaay gankaaam tamam la tamam ağlama yarın hallederiz Göz kırpıyorum

capodelcapo, aabi sen sürahi iste ben sana varil vereyim ama bak şu 18 ağustos işini halledin ok Bravo

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo resimler harika olmuş eline sağlık taylan

çok eğlendik gelen tüm arkadaşlara telekkür ediyorum

mevlüt kardeşimide tüm dallardaki birinciliklerinden dolayı kutluyorum walla hepinizi ezdi helal olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal