Tarih: 02.08.2007 - 18:03 Mesaj konusu:
TayDen demiş ki:
ali_yildiz, Desdur abi daha topiği açalı 24 saat olmadı pazar topiği diyorsun. yaw bizde dinlenelim demi azcık.
ali yıldız : eyvallah kardeşim dinlemeği çok gördümüzden değilde kaç haftadır gezilere gelemiyorum ya onun heyacanından _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Tarih: 02.08.2007 - 18:14 Mesaj konusu:
canerdemir79, abi bu işler fırsat değerlendirmeyle yapılır biliyon 10 dkkanın 7 dakkası en sonuncuydum son 3 dkkada geçtim daha öğreneceğiniz çok şey var.. yok ben tempra gibi gezmem abi en fazla 1 gün daha pazar topiği açılsın unuturum
TayDen, zafer sarhoşudum idare et yaw sende
buuucu, teşekkür ederim ama yavaş gitmek benim için o kadarda zor değidi zaten arkadaşlar bilir hız yapmayı hiç sevmem
cliov6, ya başarıdan değilde çok eğlendim ondan unutmuşum kaskı yoksa hep yanımda kafamdan hiç çıkarmam hatta kaskla yatıyom ben
gursel, sağol abi hiçbişeyi tekbaşıma yapmadım ben sizinle varım ..başarımda pay sahibi olan herkeze teşekkür edrim... ben sizinle varım _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Merhaba sonunda nete girebildim Resimler yorumlar yine çok güzel olmuş ellerinize sağlık Tek kelime ile harika bir akşamdı, çok eğlendim... Yağmuru bahane edip gelemeyen arkadaşları kınıyorum. Motorcu yağmur, çabur dinlemez.... Emeği geçen herkese teşekkürler... Tayden hani bana teşekkür _________________ Varmak değil, yolda olmaktan zevk almaktır, sürücüyle motorcuyu farklı kılan
Tarih: 02.08.2007 - 20:16 Mesaj konusu:
Of of işte böyle hiç bir karşılık beklemeden yaparsın edersin, ama bi teşekkür etmedin diye fırçayı yersin.
Bu güzel resimlerin çoğunu çektiğin için sanada sonsuz teşekkürler Esin.
dostlar öncelikle dün akşamki performansı için mevlüt arkadaşımızı tebrik ederim. yavaş gitmede üzerine kimse olmadığını gördük dün akşam.
haaa bi de fatih abi dün senin günün değildi ya.hani tüm yarışmalarda kaybettin ya onu diyom tamam ya ne kızıyon
ekip haftaya çarşamba görüşürüz.
Tarih: 02.08.2007 - 21:38 Mesaj konusu:
cadde_seytani06, lan olum niye kıvırıyon bükemediğin bileyi öpecen bahanelerin arkasına sığınma ayıp ayıp _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız