Tarih: 31.07.2007 - 20:34 Mesaj konusu:
Trafik sıkıştığı zaman yoluma devam edeyim diye aralara girmeye çalışıyorum ama arabanın sağ tarafı oradaki arabalara sıkışıyor. Geri vitesi unutup arabayı ayaklarımla geri itip kaçıyorum.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
slayer2694 demiş ki:
alla allaa hiç yarım debriyaj yapan yok ya.ama ben bunu harbiden yapıyooom.
Ben aralara girerken bazen motordaki gibi aragaz veriyordum ama hiç zevkli olmuyor. Vazgeçtim ben de. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 31.07.2007 - 20:39 Mesaj konusu:
Ben tam tersini yapmıştım, arabadan iner gibi motordan ayağı açmadan inip yürüdüm. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 31.07.2007 - 21:07 Mesaj konusu:
MehmetTan,Geçmiş olsun daha 2 gün önce arabamla sizinkine benzer bir kaza atlattım fakat sağda direk yerine arabalar vardı allahtan erken uyandıp manevra yaptım da sadece sağ dikiz aynasıyla kurtarabildim...
Bu duruma şunu örnek verebilirim astronotlar uzun süre yerçekimsiz ortamda yaşayıp geri döndüklerinde yerçekimli ortama adapte olma konusunda zorlanıyorlar nasılmı en basiti elindeki eşyaları;
mesela bardağı alıştığı doğrultuda havada bırakıyor,
yine aynı şekilde bir odadan başka bir odaya geçerken havada manevra yapmaya sabitlediğinden duvara çarpıyor,
bunun gibi daha birçok şey bunun nedeni beynin yaşadıklarını, algıladıklarını kaydedip bunları doğru kabul etmesi.
Kısaca ''otokontrol'' güzel fakat yerinde olduğu zaman ..
Son Mesajdan 52 saniye:
ali_yildiz, Güzel bir konuya değinmişsin tebrikler.. _________________
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 31.07.2007 - 22:37 Mesaj konusu:
abi bende arabaya binice hep el frenini unutuyom çekmeden iniyom araba gidiyo
bi keresinde nöbetci eczane ararken arkadasımla arabadan indik yolu karsıya gectik 30 saniye falan kadar oyalandık geri döndüm baktım araba yok direk arabanın ön istikametine baktım aha dedim araba yok çaldılar
sonra bi bağırma sesi geldi bi baktım bizim araba geri geri ters seride girmiş bi ticari kaldırıma çıkmış çarpmamak için onu ıskalamış park halinde duran baska bi ticariye sırtını dayamış duruyo
gülermisin ağlarmısın taksicilerle biraz atıştık ama sonra güle güle ayrıldık _________________ www.tekizmk.com
ben motora geciste cok zorlanmistim. elfreni, geri vites, kontaktan calistirmaya calismak ve motoru gidip otoparklarda normal araba gibi parkediyordum.. Hele trafikte ora seritte onundeki arabalarla birlikte yolun acilmasini bekleyen bir R1.. Kizmizi isikta cebimden sigara pakedini cikartip sonra ulan bunu nasil icicem simdi diye kizip, pakedi firlatip atmistim bi defa..
Bu güne kadar hiç otomobille motosikleti karıştırmadım. Hatta otomobilimle Kıbrıs' a gidip bir sene orada kaldım, Kıbrıs' a ayak bastığım gün ve Türkiye' ye döndüğüm gün de dahil olmak üzere, trafiğin akışı ile ilgili herhangi bir sorun da yaşamadım.
Tamamen o an ne sürmeyi ve nerede olmayı istediğimiz ile ilgili konsantrasyon meselesi bence. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Tarih: 02.08.2007 - 21:08 Mesaj konusu:
Ben ilk başladığımda motora araba kullanırken kafamı virajlarda yatırıyordum.Şunu söyleye bilirim motor kullandığımdan beri arabayı daha yumuşak kullanıyorum olumlu etkisi olduğu düşüncesindeyim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız