Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motora bakarken geriliyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motora bakarken geriliyorum

motora bakarken geriliyorum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
180gilera
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:16    Mesaj konusu: motora bakarken geriliyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar araba kullanırken sürekli olarak bir gözüm trafikteki motorlarda ya aman yalnış bişey yapıpta sıkıştırmıyayım diye stres yapıyorum yada sürekli kafamdan "bak çok hızlı gidiyo" "yavaşla yavaşla" "bak bak nasıl giriyo viraja"oğlum ışık yanacak hala gaz veriyorsun çarpıcan öndeki araca" Şok oldum "ay ay ayy geçemicek galiba ordan" düşünceleri geçiyor iki katı yoruluyorum sinir basıyo leman dergisinde kendi kendini yiyen adam diye bir tipleme vardı acaba onamı benziyorum yoksa aynı şey sizlerede oluyormu ? Üzgünüm
Başa dön
180gilera Çevrimdışı 180gilera Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oktay2058
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kadar stres sana trafik içinde hata yaptırır. ben de araba kullanırken motorcuyu kruyup kollarım, arada kızarım ama fazlasına gerek yok. herşeyin fazlası zarar
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence paranoyak olmussun sen serit degistirirken dikkat et yeter gerisini motorcular halleder sen araba kullanirken gördügün motoruda kullaniyorsun farkinda olmadan gerek yok bence buna
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bence paranoyak olmussun sen serit degistirirken dikkat et yeter gerisini motorcular halleder sen araba kullanirken gördügün motoruda kullaniyorsun farkinda olmadan gerek yok bence buna
aynen bazen banada oluyor ama kafam normal olduğunda gerek yok bu kadar sinir stres yapmaya sen hata yaparsın sonra Beğenmedim
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın ama bazı şeyleri dozajında yapmak lazaım.bu stes trafikte dert olur insana.
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 02.08.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde E-5 te iki motor aynı anda biri sağımdan, biri solumdan geçti, çok tehlikeli bir hareket. Baktım arkadan başka eksoz sesleride geliyor, dikiz aynasından bir an arkadan gelen motorlara gözüm takıldı, o anda trafik durmuş, öndekine yapışmama ramak kaldı.
Sende çok dikkatli ol, bu takıntın kaza yapmana sebep olabilir Allah korusun.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet ya bu stresle bırak araba
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko, Kısaca özetlemişsin ve güzel bir örnek vermişsin Alkışlıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180gilera, ben senin yerinde olsam trafikten uzak dururum.
allah korusun bigün birinin başını yersin.
piskoloğa gitmeyi denesene İstemiyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sitrese gerek yok tehlikeden uzak duracaksın . baktın gidiş ofsayt uzaklaş git. tüm oto suruculerine bir uyarı lütfen yakın takip yapmayınız özellikle motorsikletleri.
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PASİFLORA KULLAN..
ha bide mümkünse söför tut yada trafiğe çıkma Bravo
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallabende motorlu birini görünce çok korkuyorum. Bazılarıda varki hiçne yaptığını bilmiyo dikkat etmesen yapışacaksın. Ben motorlu arkadaş benden uzaklaşana kadar hiç bir hareket yapmıyorum.
Başa dön
utinta Çevrimdışı utinta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 03.08.2007 - 05:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

utinta demiş ki:
Vallabende motorlu birini görünce çok korkuyorum. Bazılarıda varki hiçne yaptığını bilmiyo dikkat etmesen yapışacaksın. Ben motorlu arkadaş benden uzaklaşana kadar hiç bir hareket yapmıyorum.

Bu kadar korkmayın arkadaşlar, yaratığa benzettiniz neredeyse motorcuları Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stranger71
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 07:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Heheheheh.Abartmışsınız siz ya.Motorcu sizin için ne diyordur acaba.Şimdi bu dengesiz herif beni ezmeden kaçıp gideyim diyordur muhtemelen. Çok gülüyorum
Başa dön
stranger71 Çevrimdışı stranger71 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.08.2007 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

PASİFLORA KULLAN..
ha bide mümkünse söför tut yada trafiğe çıkma

SRAD-HAN, adam zaten pasiflora içince 2 gün yataktan çıkamıyor Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal