Tarih: 02.08.2007 - 21:16 Mesaj konusu: motora bakarken geriliyorum
Arkadaşlar araba kullanırken sürekli olarak bir gözüm trafikteki motorlarda ya aman yalnış bişey yapıpta sıkıştırmıyayım diye stres yapıyorum yada sürekli kafamdan "bak çok hızlı gidiyo" "yavaşla yavaşla" "bak bak nasıl giriyo viraja"oğlum ışık yanacak hala gaz veriyorsun çarpıcan öndeki araca" "ay ay ayy geçemicek galiba ordan" düşünceleri geçiyor iki katı yoruluyorum sinir basıyo leman dergisinde kendi kendini yiyen adam diye bir tipleme vardı acaba onamı benziyorum yoksa aynı şey sizlerede oluyormu ?
bu kadar stres sana trafik içinde hata yaptırır. ben de araba kullanırken motorcuyu kruyup kollarım, arada kızarım ama fazlasına gerek yok. herşeyin fazlası zarar
bence paranoyak olmussun sen serit degistirirken dikkat et yeter gerisini motorcular halleder sen araba kullanirken gördügün motoruda kullaniyorsun farkinda olmadan gerek yok bence buna
Tarih: 02.08.2007 - 21:32 Mesaj konusu:
Alıntı:
bence paranoyak olmussun sen serit degistirirken dikkat et yeter gerisini motorcular halleder sen araba kullanirken gördügün motoruda kullaniyorsun farkinda olmadan gerek yok bence buna
aynen bazen banada oluyor ama kafam normal olduğunda gerek yok bu kadar sinir stres yapmaya sen hata yaparsın sonra _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 02.08.2007 - 21:37 Mesaj konusu:
Geçenlerde E-5 te iki motor aynı anda biri sağımdan, biri solumdan geçti, çok tehlikeli bir hareket. Baktım arkadan başka eksoz sesleride geliyor, dikiz aynasından bir an arkadan gelen motorlara gözüm takıldı, o anda trafik durmuş, öndekine yapışmama ramak kaldı.
Sende çok dikkatli ol, bu takıntın kaza yapmana sebep olabilir Allah korusun. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Arkadaşlar sitrese gerek yok tehlikeden uzak duracaksın . baktın gidiş ofsayt uzaklaş git. tüm oto suruculerine bir uyarı lütfen yakın takip yapmayınız özellikle motorsikletleri.
Vallabende motorlu birini görünce çok korkuyorum. Bazılarıda varki hiçne yaptığını bilmiyo dikkat etmesen yapışacaksın. Ben motorlu arkadaş benden uzaklaşana kadar hiç bir hareket yapmıyorum.
Tarih: 03.08.2007 - 05:51 Mesaj konusu:
utinta demiş ki:
Vallabende motorlu birini görünce çok korkuyorum. Bazılarıda varki hiçne yaptığını bilmiyo dikkat etmesen yapışacaksın. Ben motorlu arkadaş benden uzaklaşana kadar hiç bir hareket yapmıyorum.
Bu kadar korkmayın arkadaşlar, yaratığa benzettiniz neredeyse motorcuları
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız